AaB øger forspringet i toppen af tabellen til syv point efter en sikker 2-0 sejr over Viborg. Allerede fra første minut satte gæsterne bundholdet under pres og producerede en lind strøm af chancer, hvor blandt andre eminente Kasper Risgård var tæt på.

Ondt blev værre for Viborg, da Wilton blev vist ud.

Brasilianeren daskede Kenneth Emil Petersen i nakken efter lidt mundhuggeri - langt fra noget der lignede et decideret slag, men eftersom der står i fodboldreglerne, at man ikke må slå ud efter sin modstander, blev Wilton sendt i bad. Det gav AaB yderligere plads og rum til at gøre, hvad de gør bedst - nemlig at angribe.

Viborg holdt stand til pausen, men efter sideskiftet slog AaB til i kværnende stil. En clearing efter et hjørnespark endte i fødderne på Jakob Ahlmann, der scorede sit første Superliga-mål i karrieren fra kanten af feltet med et glimrende dykkende skud over i det lange hjørne.

Et uheldigt selvmål af Jacob Egeris øgede for gæsterne til 2-0 foran 6803 tilskuere, hvoraf kun AaBs medrejsende havde en fest.

Med sejren har AaB lagt et maksimalt pres på forfølgerne fra FC Midtjylland og FC København, der begge skal vinde i denne runde for ikke at se nordjyderne stikke endegyldigt af i en sky af guldstøv.