På blandt andet to mål af Isco vandt Real Madrid stort over Granada og har nu seks point ned til Barcelona.

Real Madrid fortsætter sin march mod det spanske mesterskab. Tidligt lørdag sejrede holdet hjemme på Santiago Bernabeu med 5-0 over bundholdet Granada.

Det bringer Real Madrid op på 40 point for 16 kampe. FC Barcelona følger efter med 34 point for samme antal kampe.

Granada ligger næstsidst med blot ni point, og derfor var det helt efter bogen, at den sydspanske klub fik ørerne i maskinen. 11 minutter holdt Granada stand, inden hjemmeholdet tog hul på målgildet.

Offensivspilleren Isco tacklede bolden fra en modstander midt på Granadas banehalvdel og rykkede så selv i position, så han kunne modtage en stikning i feltet og score sikkert.

Ti minutter senere fordoblede Karim Benzema føringen. Han stod klar foran målmanden og sparkede en ripost i nettet, efter Luka Modric' afslutning var halvklaret. Benzema stod dog i offsideposition, uden dommeren reagerede.

Nu gik det stærkt. Cristiano Ronaldo headede 3-0-målet ind på Marcelos forarbejde, og på Modric' servering øgede Isco til 4-0 efter bare 31 minutter.

Isco havde kort efter pausen chancen for at fuldende sit hattrick, men hans hovedstød gik forbi. Først efter en lille time blev det 5-0.

James Rodríguez, der blev skiftet ind fra halvlegens start, skruede et frispark til bageste stolpe, hvor Casemiro sendte bolden i nettet.

Real Madrid havde forsøg nok til at udbygge sejren, men Granada slap for yderligere ydmygelser.

Real Madrids lokalrivaler fra Atlético Madrid har slingret en del i ligaen i denne sæson, men lørdag formåede holdet at tage alle tre point på den ellers svære udebane mod Eibar.

Efter en første halvleg uden mål scorede Saúl Ñíguez og Antoine Griezmann en gang hver i de sidste 45 minutter. Det sikrede sejren på 2-0.

Atlético Madrid har nu 31 point for 17 kampe i Primera Division - det er ni point færre end Real Madrid, som endda har spillet en kamp færre.