Andrew Hjulsager og Frederik Holst sørgede for, at Brøndby besejrede oprykkerne fra Silkeborg med 2-0.

Silkeborg. Brøndby fik den bedste sæsonstart på Alka Superligaen i 15 år, da holdet for en uge siden besejrede Esbjerg med 4-0 på hjemmebane.

Den præstation blev fulgt op søndag eftermiddag, da de blå-gule hentede en 2-0-sejr på udebane over Silkeborg.

Tilbage i sæsonen 2014/15 røg Silkeborg ud af landets bedste fodboldrække med et brag, hvor det ikke lykkedes for midtjyderne at vinde en eneste kamp på hjemmebane. Men efter blot en enkelt sæson i 1. division var der igen dømt superligafodbold på Mascot Park.

Brøndbys Frederik Holst har virkelig fået smag for det at score mål. I dag gjorde han det endnu en gang og sendte Brøndby foran 0-2 lige efter pausen.

Søndagens modstander fra Brøndby kom til opgøret med 120 minutters fodbold i benene efter torsdagens maratonkamp i Europa League mod skotske Hibernian. Det havde fået Brøndby-træner Alexander Zorniger til at foretage hele fem ændringer i startopstillingen.

De nye folk på Brøndby-mandskabet virkede opsatte på at vise sig frem, og efter 20 minutter kunne de fortjent bringe sig foran med 1-0.

Andrew Hjulsager blev spillet fri bagest i feltet, og med en resolut afslutning i det korte hjørne kunne Brøndby-spilleren række armene i vejret og juble over sin anden sæsonscoring.

En selvtillidsfyldt Andrew Hjulsager kunne banke bolden i kassen til 0-1 mod Silkeborg og sender Brøndby nærmere en søndagssejr.

Kort efter pausen udbyggede Frederik Holst føringen, da han med en lang tå fik prikket bolden i netmaskerne til stor jubel for de medrejsende Brøndby-tilhængere.

Brøndby havde optræk til flere scoringer, men bolden ville ikke ind. Dermed sluttede kampen med en sikker 2-0-sejr til gæsterne.

Hos Brøndby var der debut til Hany Mukhtar, mens Emil Lyng fik debut for hjemmeholdet.