100 millioner i vente til Laudrup

Michael Laudrup får lov til at tage spenderbukserne på, når transfervinduet åbner om 3 uger.

Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins afslører overfor Daily Mail, at klubben er på jagt efter forstærkninger. Men det betyder ikke, at der samtidigt skal sælges ud af nøglespillerne.

Flere af Laudrups stjernespillere, såsom den spanske midtbanedynamo Michu, har allerede gjort sig positivt bemærket og tiltrukket opmærksomhed fra andre klubber. Men med blot tre uger til januar-transfervinduet slår Jenkins fast, at holdets stjerner ingen steder skal. Tværtimod skal der tilføres nye spillere til det walisiske hold, slår Huw Jenkins fast.

- Vi vil forsøge at forstærke holdet i januar, ikke svække det. Og vi vil kæmpe hårdt for at det lykkes, siger Jenkins til Daily mail og uddyber:

- Michael (Laudrup, red) er ude efter en eller to spillere i alle kæder - en angriber, en midtbanespiller og en forsvarsspiller. Men på det her niveau forventes det, at du er 100 pct klar, og selvom det er fantastisk at hente spillere med stort potentiale, så forventer alle, at du leverer med det samme, dag ud og dag ind.

Ifølge Daily mails oplysninger skulle Laudrup have fået 10 millioner pund (cirka 100 millioner kroner) til at hente forstærkninger, og på Laudrups liste over mulige kandidater skulle blandt andet stå Boltons midtbanespiller Mark Davies, som Laudrup tidligere prøvede at hente for 4-5 millioner pund. 

Næste kamp for Swansea, der i øjeblikket ligger på en 7. plads i Premier League, spilles lørdag, hvor det gælder Norwich på hjemmebane.

Læs også: