KØB PLUS!

Vandt med 'Skandale'-sang: Her er vinderen af Voice

Emilie Päevatalu vandt pladekontrakten og titlen som 'Danmarks største stemme' i Voice 2012. Dermed kan L.O.C. kalde sig dobbelt vinder af TV 2s sangkonkurrence, da han også løb af med sejren sidste år med sangeren Kim Wagner.

- Det har været en rutsjebane af følelser og musik og fede tider. Jeg har slet ikke haft lyst til, at det skulle stoppe. Det har været så fedt på alle måder, siger en glad Emilie Päevatalu.

Emilie havde sammen med coach L.O.C. skrevet sangen 'Skandale', og det blev sangen, der lukkede og slukkede i Voice 2012.

Konkurrencen var ellers hård for den 24-årige studine. Xanders deltager Andreas Odbjerg var af mange spået til at snuppe sejren, og også bookmakerne havde mest tiltro til ham. Danske Spil gav torsdagen før finalen odds 12 på, at Emilie ville snuppe sejren - det højeste odds af de fire finaledeltagere.

- Jeg havde virkelig regnet med, at han (Andreas Odbjerg, red.) ville smadre mig, men det gjorde han ikke, sagde en begejstret Emilie Päevatalu lige efter sejren blev offentliggjort. 

Rapperens 'underdog' bed fra sig

Overraskelse eller ej. Coach Liam O'Connor havde kun rosende ord til overs for sin finalist efter afgørelsen. Sammen optrådte de to med L.O.C.s nummer 'Helt min egen' i aftenens finale, og rapperen mener sagtens, at Emilie vil kunne skabe sig sit eget navn i musikbranchen.

- Emilie har et positivt og sundt syn på at have vundet det her. Hun ved nu, at hun har et afsæt, men hun er ikke garanteret noget. Jeg ved, at Emilie har tænkt sig at arbejde for sagen. Hun er stærk nok til at kunne etablere sig som sangerinde, sagde coach L.O.C. efter at have snuppet sejren i Voice for andet år i træk.

I aftenens finale var de fire dommere for første gang i konkurrencen sat helt uden for indflydelse. I finalen var det nemlig udelukkende seernes sms-stemmer og det antal afspilninger, som hver finalist har haft på streamingtjenesten Spotify i den forløbne uge, der talte.

Andreas Odbjerg havde med sin fortolkning af Gnarls Barkleys 'Who's gonna save my soul' opnået flest afspilninger på Spotify siden semifinalen. Derfor havde fynboen også en snæver fordel forud for aftenens show sammen med Lene Nystrøms Christian Krogh Sørensen, som havde opnået næst flest afspilninger.

Men denne fordel kom altså ikke til at betyde noget for konkurrencens udfald, da Emilie Päevatalu overhalede begge de herrer indenom og snuppede pladekontrakten.


HVAD MENER DU? VAR DET DEN RIGTIGE VINDER? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR
(Virker desværre ikke på mobilen)

Din kommentar

Kommentarer

Al bedømmelse er subjektiv..

Skrevet af The Muss, Mandag den 26. november 2012, 18:25

Ser ik de såkaldte "talent"-shows. Men hørte vindersangen & hendes stemme i morgenTV & var ærlig talt målløs. At SÅ ringe en sang, m. SÅ flad en stemme, kan vinde? Sidste års vinder= History! Spiller selv musik, så kan godt høre om der blir sunget rent el. er potentiale. Men MIN mening & smag er irrelevant, for de,der syns hun sq vinde. At pive over, at den man SELV syns er den rigtige vinder, er sq som at se en 5. kl. skrige om hvem der har ret. JEG syns hun er forfærdelig ringe m/ den ulidelige stemme, men hun vandt, Færdig!! Drop nu: JEG syns at.. Smag KAN ik' diskuteres. Dog tankevækkende at 2 L.O.C.-elever,har vundet. Sharin Foo vil ALDRIG vinde, da hun har langt mindre popularitet end L.O.C. 'Lærerens' popularitet farver lidt valget af vinder,uanset hvad man mener..

Emilie snød for vildt

Skrevet af Thorsten Kudahl, Søndag den 25. november 2012, 19:10

Emilie er jo på ingen måde den fortjente vinder af Voice. og hvorfor så ikke?

1: Hun fik flest sms stemmer = Tydeligvis DK's befolkning ikke kan lide hende...;-)
2: Hun vandt fordi L.O.C. var hendes coach = Nope, hun vandt fordi hun fik flest sms stemmer. Dommerne havde ingen indflydelse i finalen, så L.O.C. kunne ikke hjælpe hende til en sejr.
3: Hun kan ikke synge = Hun har en unik stil og en kanon sprød stemme som man får lyst til at høre igen og igen.
4: Hun vandt fordi hun havde en nedringet kjole på = Okay hun ser godt ud, men hvormange stemte pga. hendes kavalergang? Nok ikke nok til at bringe hende til sejr.

Emilie snød altså og vandt kun pga. L.O.C. og hendes kavalergang... Hold nu op. Hun vandt fordi hun var den bedste af finalisterne og den folket bedst kunne lide.
Så til alle haters, køb Xanders plade og hate Emilie alt det i vil, for tror hun er ret ligeglad med jer.

...

Skrevet af Frederik, Søndag den 25. november 2012, 20:11

Rolig Thomas :-) jeg skrev jo at jeg synes at hun var den rigtige vinder uanset hvad. Aqua lenes deltager prøvede jo også at score billige point ved at tage en one direction sang og appellere til de yngre seere.

At de andre også bruger forskellige tricks til at øge deres chancer er da helt fint. Det var blot en observation at en nedringet kjole nok betyder noget selvom Emilie i forvejen var rigtig dygtig og sang godt.

Ynk

Skrevet af Jens O, Søndag den 25. november 2012, 19:09

Det er ynkeligt at se de kommentatorer, der mere end antyder, at der har været snyd med i spillet. Prøv lige at spørge jer selv engang: hvem skulle være interesseret i at fuske med tallene i en dybest set ligegyldig sangkonkurrence?

Ja, præcis. Svaret er: Ingen.

Dårlige tabere

Skrevet af Louise , Søndag den 25. november 2012, 17:15

Hvorfor være så smålig, hun vandt fair! Danmark har talt... så luk sylten!!!
Hvad var der lige så specielt ved Andreas, han findes skuda over alt i musikbranchen - fordi man er mærkelig behøver man ikke være genial, det er misforstået.
Og Sander må være den mest barnlige coach i hele verden, lille forkælet unge der er vant til at blive båret frem af mor.... jeg blev virkelig flov på hans vejne!!!! syntes sku også Andreas var lidt fin på den!!! men nu blev han sat på plads!!! så det er jo dejligt :O)

Fortjent sejr

Skrevet af Signe Madsen, Søndag den 25. november 2012, 16:42

Stort tillykke til Emilie! Jeg synes det er rystende hvordan de foranstående kommentarer sviner den stakkels vinder til. Jeg troede personligt også, at Andreas ville vinde, men at jeg tog fejl er ikke ensbetydende med at TV2 snyder og at der er tale om fusk. Musiksmag er subjektivt, og bare fordi personerne bag nogle af de tidligere kommentarer har stemt på Andreas, så ved de jo ikke noget som helst om, hvem resten af Danmark har stemt på. Det ved TV2 til gengæld, og det er derfor de kårede Emilie som vinder. Der er ikke tale om snyd med afstemningen, men derimod om forskellig musiksmag, og det er overraskende at folk kan være så selvcentrerede at de ikke kan se, at det er muligt, at andre mennesker mener noget andet end dem selv. Og det er i øvrigt meget normalt, at man modtager sin "kvittering" på sms længe efter man har stemt, så det er der ikke noget uærligt eller mærkeligt i.. Så lad dog vær med at svine Emilie til, bare fordi I stemte på en anden, og accepter at flertallet stemte på hende, selvom I er uenige. Tillykke til Emilie, det er fortjent, og hun har masser af potetiale og talent.

kom - så og sejrede

Skrevet af henrik hansen, Søndag den 25. november 2012, 15:16

ja
og hun havde suverænt den bedste stemme af alle !

MUSIKELSKEREN

Skrevet af Dorthe Andersen, Søndag den 25. november 2012, 14:55

Det er det rene fusk, unfair over for Andreas og Christian som var de bedste uden diskution,hvad der er foregået i kullisen får vi jo aldrig at vide ,kunne man få at se opgørelsen af sms stemmerne,nej det kan vi aldrig få, vi kan aldrig få nogen beviser på at det var en ærlig afstemning at der er blevet fusket er der ingen tvivl om, men glem det folkens de må jo tro at de Danske musikelskere er naive og tro på TV2. Jeg er ikke normalt en dårlig taber men dette var himmelråbende fusk.
Hilsen Dorthe

Svindel !

Skrevet af Lars, Søndag den 25. november 2012, 13:20

Nægter at tro på det er gået rigtigt til , for det første har Emilie slet intet potientale og det vil gå hende ligesom sidste års vinder Kim .
Og så synes jeg det er underligt at de stemmer os her på matriklen stemte på Andreas ført fin kvitteringer for at de var modtaget lang tid efter vinderen var udråbt ! Tror det er svindel og humbug !
Sidste gang jeg har set det lort !!!

sd

Skrevet af nkfds, Søndag den 25. november 2012, 15:09

Kæft du da hvis en Hater der skal lægges ned!

...

Skrevet af Frederik, Søndag den 25. november 2012, 12:10

Synes det var den rigtige vinder, men hun var dog også godt hjulpet på vej af hendes nedringede kjole..uden tvivl et bevidst træk og det virker nok på flere end man skulle tro.

Popularitet frem for potentiale

Skrevet af Safiha, Søndag den 25. november 2012, 11:58

Emilie vandt jo kun på grund af, at hun havde L.O.C. som coach. Liam har en masse fans, som bare ser med i Voice på grund af ham, og de har aflagt stemmer, for at han skal vinde og ikke fordi de har haft Emilie som favorit. Selv hvis det var den dårligste sanger i hele Danmark ville Liam have vundet med sine fans, der stemmer på ham, men ikke den det handler om, ergo sangeren.
Andres var den potentielle vinder, og hvis Voice ikke var et program, hvor der var coaches, der havde forskellige deltagere på deres hold, ville Andres have vundet stort. Han er den med størst potentiale, ærlighed og personlighed.
Jeg synes virkeligt, at det er tarveligt, at Emilie vandt. Emilie kan ikke kalde sig selv en vinder, men det kan L.O.C. Han kan kalde sig mest populære i hele Danmark. Jeg synes, det er synd, det skal gå udover Voice-deltagerne. Personligt er jeg meget stor fan af L.O.C. men i Voice handler det ikke om ham :(

glemte.

Skrevet af Ole M., Søndag den 25. november 2012, 11:23

Glemte at XANDER KUN kom med pga.HANS MOAR ikke andet,bliv nu TØR bag Ørene før du Xander blander dig med VOKSNE.

OK Vinder.

Skrevet af Ole M., Søndag den 25. november 2012, 11:19

Det var den rigtige Vinder,ikke pga.LOC men SMS stemmerne,godt Andreas ikke vandt,alt er efterhånden kun BØSSESNAK og SNAVEN på hinanden,så den rigtige vinder,og hun er tillige SMUK.

Båtnakke

Skrevet af Bent, Søndag den 25. november 2012, 11:05

Zander tabte finalen for Andreas
Dumme kommentarer fik folk til at stemme på andre end Andreas

Men Andreas er stadig den bedste - Xander er bare en Båtnakke

såred

Skrevet af altid nemmere, Søndag den 25. november 2012, 10:31

altid nemmere nå man kan sprede benene, en sikker vinder

hvad

Skrevet af susi juel, Søndag den 25. november 2012, 11:15

sprede benene for hvem - helr danmarks befolkning? - fjols!

Dum

Skrevet af judith raunsbæk, Søndag den 25. november 2012, 12:06

Unødvendig og dum bemærkning. Venligst Judith.

Dum

Skrevet af judith raunsbæk, Søndag den 25. november 2012, 12:06

Unødvendig og dum bemærkning. Venligst Judith.

den rigtige

Skrevet af Johnny, Søndag den 25. november 2012, 10:13

Uha mange dansker er dårlige taber ... Hun vandt på sms...folket har talt...længere er den ikke.....

Fremragende Underholdning.

Skrevet af L.O.C., Søndag den 25. november 2012, 10:05

Dog vil jeg sige at Xander burde holde sig til X-Factor - Voice er for det voksne publikum, og her kan Xanders barnlige opførsel slet ikke følge med.

Alt i alt en rigtig vinder.

kanont

Skrevet af Rasmus Jensen, Søndag den 25. november 2012, 10:05

Tillykke til Emilie og Team Liam - Emilie var den helt rigtige vinder
uanset hvad folk skriver her på siden og andre steder Emilie vidste helt fra start af uanset hvad eller hvordan man er så kan man vinde voice Tillykke til dig Emilie jeg stemte på dig hele aftnen

SURE GAMLE VRISNE MÆND

Skrevet af kim sørensen, Søndag den 25. november 2012, 10:03

sIKKE MANGE GAMLE SURE NAVLE BESKUENDE VRISNE PERSONER DER ER I DETTE PANEL...

jeres eneste beskæftigelse som giver jer glæde er at hakke
ned på alt og alle...
jeg så ikke selv programmet for det interresserer mig ikke, men
magen til navle beskuende nisser skal man sku lede længe efter

Tillykke

Skrevet af Richo Kofoed, Søndag den 25. november 2012, 09:24

Godt gået Emilie,og tillykke med sejren. L.o.c er en god coach.

hold nu op...

Skrevet af Kirsten, Søndag den 25. november 2012, 08:50

det er ligegyldigt!

Ligegyldige Lulu

Skrevet af Ligegyldige Lulu, Søndag den 25. november 2012, 08:24

Jeg bliver altid glemt..! HVAD MED MIG..?

åndssvagt

Skrevet af hanko hansen, Søndag den 25. november 2012, 08:22

hold kæft , hvor er det ligegyldigt , de synger pibefalsk alle sammen.
Og så er det aftalt på forhånd , hvem der skal vinde, voldsmanden
skal promeres lige nu , for at retfærdiggøre hans videre virke i tv2.
voldsmanden skulle sendes hjem , og så kan han tage skrigeskinkerne med............

pibefalsk?

Skrevet af fisken, Søndag den 25. november 2012, 11:12

Undskyld men hvis det er så dårligt hvorfor slukker du ikke bare???????? Du må da have andet at lave eller hvad????

HMM

Skrevet af Sanne Hansen, Søndag den 25. november 2012, 08:29

Hvad kommer Lions privatliv, det her ved og hvis i kun har noget dårligt at sige så prøv og gå hjem og pil i jeres egen navle lidt, måske handler det mere om at i selv har det pisse dårligt. Man kan sagtens have en mening og være neutral, dit indlæg fortæller mere om hvor usympatisk du selv er.

???

Skrevet af Eva Hansen, Søndag den 25. november 2012, 16:31

Hvem er Lion??