KØB PLUS!

Ups, Downton Abbey: Kan du spotte mega-fejlen på dette billede

Den populære tv-serie 'Downton Abbey' offentliggjorde torsdag nye billeder af seriens hovedpersoner for at promovere den kommende femte sæson. Men på et af billederne er der gået noget helt galt.

For på billedet af Robert Crawley (som spilles af Hugh Bonneville) og Lady Edith (spillet af Laura Carmichael) har der sneget sig en alvorlig fejl med. Kan du også få øje på den?

Eftersom serien foregår i det tidlige 1900-tallet, giver det ikke mening, at der på kaminhylden bag de to blandt urner og karafler står en - ja, en vaskeægte plastikflaske med skruelåg.

Noget kunne tyde på, at hverken skuespillerne selv, fotografen eller alle de andre på settet opdagede fejlen, før de sendte de officielle pressebilleder ud. Først da en vågen Twitter-bruger spottede fejlen, gik det op for produktionsselskabet bag 'Downton Abbey', at noget var galt.

- Oh dear. Nogen har efterladt en vandflaske i dette pressefoto fra @DowntonAbbey, skrev Twitter-brugeren Darren Bell til billedet.

Billedet er siden blev trukket tilbage og helt fjernet fra seriens hjemmeside.

Sæson fem har endnu ikke fået premiere endnu, men den forventes at ramme tv-skærmene engang i løbet af efteråret eller i begyndelsen af næste år, alt efter i hvilket land den bliver vist.

Gigant-brøler: Her er der frit udsyn til tissende gæster på nyt luksushotel

Her kan du se den første lille teaser til sæson fem: