Sandheden om det forbudte kys i Voice

Det var ren taknemmelighed, der fik Christian Krogh Sørensen til at kysse sin coach Lene Nystrøm i lørdagens finale i 'Voice - Danmarks største stemme.' Netop som de to havde sunget deres duet på Aqua-nummeret 'If the world didn't suck', faldt det forbudte kys på direkte nationalt fjernsyn.

- Jeg gav hende et tantekys, som tak for alt hvad hun har givet mig, sagde Christian Krogh efter finalen til tv2.dk

SE KYSSEBILLEDET OG ALLE DE ANDRE BILLEDER FRA FINALEN HER

Christian Krogh Sørensen har i løbet af sangkonkurrencen Voice udviklet sig enormt og tilsyneladende fået bugt med usikkerheden, sceneskrækken og det lave selvværd. Og det skyldes ikke mindst tilliden, opbakningen og de kærlige skub i den rigtige retning, som Lene Nystrøm har leveret.

Fik hjælp fra hypnotisør

Den enorme udvikling, som Christian har undergået, kommer sandsynligvis også, fordi Lene og Voice har stillet egen coach til rådighed for deltagerne. Op til det første liveshow fik Christian også særlig hjælp fra en hypnotisør til at dulme sceneskrækken, og det var altså taknemmeligheden for Lenes støtte, der udløste kysset.

- Hun kigger mig dybt i øjnene, og så siger hun meget alvorligt, 'Christian du er en vinder', fortalte Christian Krogh efter finalen.

Ægte eller ej? Aqua-Lene afslørede kæmpe tatovering i Voice

Ifølge Christian selv har coachen Lene Nystrøm været formidabel til at skabe så trygge rammer som muligt for ham under konkurrencen.

- Derhjemme på sofaen er det min kæreste, og i alt det her 'Voice' er Lene min eneste ene, sagde Christian Krogh lørdag aften til tv2.dk.

SE ALLE BILLEDERNE FRA FINALEN I VOICE HER:

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08