Film og TV

Oscar-vært sang om stjernernes bryster

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Oscar-værten Seth MacFarlane fik hjælp af Joseph Gordon-Levitt og Daniel Radcliffe under åbningsnummeret. Foto: AFP

Den nye vært Seth MacFarlane indledte prisuddelingerne med en stribe vitser på de tilstedeværendes bekostning, heriblandt en sang om de tilstedeværende skuespillerinders nøgenscener.

En af de hedeste debatemner ved hvert oscar-show handler om, hvorvidt en eventuel ny Oscarvært kan konkurrere med tidligere års Billy Crystal, der normalt vurderes som den bedste og sjoveste i nyere tid.

Seth MacFarlane, der blandt andet har skabt den grovkornede animationsserie Family Guy, indledte showet med en stribe provokerende vitser i pagt med hans renommé som den der går til kanten af det stuerene.

Første joke gik ud over skuespilleren Tommy Lee Jones, der for nylig surmulede sig hele vejen gennem prisuddelingen Golden Globe, der ligger forud for Oscar-uddelingen.

»Aftenens største udfordring handler om at få Tommy Lee Jones til at grine,« sagde Seth Macfarlane, hvilket fik en del grin - også fra Jones.

Læs også: Hollywood i svime over Oscar-stjernens mode-chok

Læs også: Flotte og mindre flotte kjoler - men her er den værste

Siden fortsatte MacFarlane med at kommentere den hyppige brug af ordet nigger i Quentin Tarantinos “Django Unchained", der er nomineret som en af ni i “Bedste film"-kategorien.

“Det lyder som Mel Gibsons voicemail,” sagde Seth MacFarlane om den australske skuespiller og instruktør, der flere gange er blevet grebet i racistiske bemærkninger. Det udløste en del murren hos publikum, hvilket fik MacFarlane til at spørge forundret:

“Nåh, I er måske på hans side?”

Den tyske skuespiller Christoph Waltz modtog aftenens første Oscar for sin birolle i samme film, nemlig “Django Unchained".

Læs også: Se de pinlige Oscar-øjeblikke: Først styrtede hun - så viste hun fingeren

Læs også: Se Mads Mikkelsen og 'datter' på den røde løber

Sjovest var Seth Macfarlanes sang, der handlede om hvilke af de tilstedeværende kvindelige stjerners bryster, man har set på film.

“We saw your boobs! (Vi så jeres bryster!) lød omkvædet i sangen, der kan ses som en kommentar til den stadigt hyppigere brug af nøgenhed i Hollywood-film.

Relaterede

Det læser andre