Film og TV

Obama udråbte Oscar-vinder

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

U.S. first lady Michelle Obama announces the winner of the best picture Oscar via video link at the 85th Academy Awards in Hollywood, California, February 24, 2013. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT TPX IMAGES OF THE DAY) (OSCARS-SHOW) Foto: MARIO ANZUONI

Den amerikanske præsident Barack Obama og fru Michelle Obama er elsket af mange i Hollywood, og det kan være grunden til, at den helt store Oscar-kategori bedste film faktisk blev udråbt direkte fra Det hvide hus i Washington og ikke fra scenen i Dolby Theatre i Los Angeles.

Læs også: Oscar-vært sang om stjernernes bryster
Læs også: Oscar hyldede James Bond

Det var ellers Hollywoods grand old man Jack Nicholson, der gik på scenen for at præsentere aftenens sidste pris, men han stillede hurtigt over til Michelle Obama, der indledte med at understrege, hvor beæret hun var for at få lov til at overrække prisen.

- De ni nominerede har taget os tilbage i tiden og rundt i verden og mindede os om, at vi kan overvinde enhver sten på vejen, hvis vi sætter os for det, sagde Michelle Obama blandt andet, inden hun afslørede, at årets bedste film-pris gik til ‘Argo’.

Relaterede

Det læser andre