Film og TV

Norsk medie: Aqua-Lene vender Danmark ryggen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Lene Nystrøm vil igen sætte sig til rettei Voice-studiets roterende stole - men denne gang bliver det i hendes hjemland. Foto: Dennis Lehmann

Der skulle kun gå få måneder uden varmen fra Voice-studiets spotlys, før Voice-dommeren Lene Nystrøm begyndte at savne de roterende stole. Hun er nu tilbage som mentor - men i sit hjemland. Det afslører norske Se & Hør.

Efter to sæsoner har TV2 lagt 'Voice - Danmarks største stemme' lidt på is. Men det stopper ikke Aqua-Lene i at tage endnu en tur i spotlyset.

Læs også: Ægte eller ej? Aqua-Lene afslørede kæmpe tatovering i Voice

Læs også: Aqua-Lene frækkere end nogensinde

Norske TV2 har indtil videre ikke villet bekræfte, hvem der skal coache deltagerne i talentshowet i denne omgang, men norsk Se & Hør erfarer, at det bliver den 39-årige eksil-nordmand og den 29-årige popsanger Chris Medina.

- Årets mentorer for 'The Voice' offentliggøres i morgen (mandag, red.). Før det bekræfter eller afkræfter vi ingenting, skriver kommunikationschef hos norsk TV, Jan-Petter Dahl, i en SMS til ugebladet.

Lene Nystrøm blev for alvor kendt, da hun i 90'erne turnerede verden rundt med dance-popbandet Aqua. Hun har været mentor i den danske udgave af Voice i begge sæsoner, men har tabt til rapperen Liam O'Connor begge gange.

Relaterede

Det læser andre