lise
Lise Nørgaard. Foto: Camilla Rønde
Musicalen Matador
Elin Reimer, Ghita Nørby, Lise Nørgaard, Vera Gebuhr, Paul Hüttel og Holger Perfordt ved premieren på musicalen Matador. Foto: Simon Bohr

Lise Nørgaard laver nyt 'Matador'-afsnit - i radioen!

Har du ofte gået og nynnet med på temamelodien fra 'Matador' og spekuleret på, hvad der egentlig kom til at ske med Maude? Eller med Mads, Daniel og Ingeborg? Så kan du nu endelig få svaret på spørgsmålene. For danmarkshistoriens største drama-succes, 'Matador', får tilføjet et 25. afsnit på fredag.

Det afslører vært på Radio 24syv Michael Jeppesen i en statusopdatering på Facebook. Dog bliver det ikke et helt 'normalt' afsnit af den populære serie. For afsnittet bliver ikke sendt på tv.

Kom med dit bud: Sådan kunne Matador fortsætte
Daniel Skjern
Læs også:
Kom med dit bud: Sådan kunne Matador fortsætte


Det bliver derimod sendt på Radio 24syv i programmet 'Forfra med Jeppesen', der bliver sendt på fredag klokken 10:05, hvor 'Matador's forfatter Lise Nørgaard ifølge Michael Jeppesen kommer forbi studiet sammen med 'Center for vild analyse'.

Sammen skal de lave den 25. afsnit, der kommer til at handle om, hvad der sker med alle de kendte personer fra serien.

Ramt af sceneskræk: I dag kører Daniel taxa
Niels Martin Carlsen
Læs også:
Ramt af sceneskræk: I dag kører Daniel taxa


Matador-Daniels svære liv: Gik i sort i 30 år
Matador daniel
Læs også:
Matador-Daniels svære liv: Gik i sort i 30 år

I Facebook-opdateringen skriver Michael Jeppesen:

- Så I afsnit 24 af matador i lørdags? På fredag i radionen skal jeg lave afsnit 25 sammen med Lise Nørgaard og Center for Vild Analyse, Per Pallesen har allerede afsløret, at hvis serien havde fortsat, så var Bolt blevet Jehovas Vidne. Men hvad kommer der til at ske med Maude? Og hvad med Mads, stopper hans forretningsmæssige held aldrig? Kom med jeres bud, jeg har hårdt brug for dem! Ingeborg, Ellen, Daniel, Maude, Violet, Kresten, Hans Christian, Helle, Louis? Hvad med lille Erik, bliver han atomfysiker?

Matador-Ellen mistede hukommelsen
Benedikte Dahl Jessen
Læs også:
Matador-Ellen mistede hukommelsen


Det var dog kun afsnit 22, der blev vist i søndags.

Lise Nørgaard er i dag 95 år og bor i Skodsborg nord for København.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook