Lesley Bilgrav
Big Brother-deltager Lesley Bilgrav måtte stikke SBS TV en løgn for at slippe fri for Big Brothers kameraer. Foto: NIels Ahlmann Olesen
Lesley Bilgrav og Daniel Pedersen
Lesley Bilgrav og kæresten Daniel Pedersen er alt andet end tilfreds med SBS TV's håndtering af Lesleys exit fra Big Brother-huset. Foto: NIels Ahlmann Olesen

Big Brother-deltager måtte stikke SBS TV en løgn for at slippe fri for Big Brothers kameraer.

Lesleys søster er kørt galt. Hun er kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Sådan lød beskeden til SBS TV onsdag, da den 25-årige Lesley Bilgrav ville trække sig ud af Big Brother. Men modellen og poledanseren var nødt til at stikke tv-selskabet en løgn for at slippe for kameraerne. For B.T. erfarede senere, at ingen med søsterens navn var kørt til traumecentret.

- Indrømmet, det med traumecentret var bare en afledningsmanøvre. Det var bare noget, Lesleys mor sagde i telefonen til dem, så vi kunne slippe for at blive forfulgt af kameraer, fortæller Lesleys kæreste Daniel Pedersen, der dog fastholder, at kærestens søster har været involveret i en ulykke.

Dagen derpå tropper han og Lesley selv op hos B.T. for at fortælle 'den sande historie' om Big Brother. Opholdet i huset. Og ikke mindst SBS TVs håndtering af hendes exit.
 
Du virker rolig og fattet. Hvis min søster var kørt galt, ville jeg sidde ved hende på hospitalet nu og ikke orke give interview til medierne. Hvorfor er du i stand til det?

- Jamen, jeg har det fint. I går (onsdag, red.) anede jeg ikke, hvad der var sket. Jeg ville bare ud af det hus og sikre mig, at min familie havde det godt. Min søster har det fint. Og jeg vil faktisk gerne ind i huset igen og runde det hele pænt af, siger Lesley, der arbejder som restaurationsleder i hverdagene og model og poledancer i fritiden.

Få timer inden opkaldet fra Lesleys mor til SBS TV om søsterens ulykke, havde Lesley fået en anden grim besked. Hun var den ene af to nominerede til at blive stemt ud af huset den kommende søndag. 


Derfor kunne man efterfølgende se hende - stik mod reglerne - fortælle direkte til kameraerne, hvad hun mente om sit ophold. Hun ville ud. Og det skulle være nu.

Flere seere har efterfølgende antydet, at hendes desperate ’jeg vil ud’-råb var rettet mod en hjælper uden for huset. Men det afviser Lesleys kæreste Daniel.

- Jeg får bare det her opkald fra Lesleys mor, og derfra reagerer jeg og kører ud til huset, siger han.

Selvom flere seere kalder tesen om en opfundet ulykke usmagelig, så virker timingen for tilfældig, skriver flere på Big Brothers Facebook-side. Og ingen af de politikredse, B.T. har talt med, kender til nogen trafikulykke af den art. Men Lesley og kæresten nægter at oplyse yderligere om ulykken.

- Vi vil intet sige om, hvor søsteren er, men hun har det godt, siger Daniel Pedersen, mens Lesley tilføjer:

- Det, vi vil sige, er bare, at vi er sure over, at der skulle gå to timer, fra min mor ringer, til jeg bliver trukket ud. Min søster kunne være afgået ved døden i den tid, siger hun, men afbrydes så af kæresten, der med 'argh' lægger en hånd på hende.
 
Som den eneste af 19 deltagere i huset havde hun ikke sendt en ansøgning for at blive en del af det genfødte tv-koncept Big Brother. Hun fik derimod en invitation fra SBS TV – blot en uge før premieredagen mandag. Men selvom hun blev snydt uden om køen på 3.000 håbefulde ansøgere, var Albertslund-pigen alt andet end tilfreds med de kår, hun mødte i huset i Skovlunde.

- Jeg synes, det var røvsygt. Allerede efter 24 timer ville jeg ud. Folk lå i sofaerne, sov, spiste eller røg. Jeg fik voldsom hovedpine den første dag, men jeg måtte ingen hovedpinepiller få, selvom jeg bad om det gentagne gange. Jeg havde virkelig glædet mig til en vild og udfordrende oplevelse, men jeg er ret skuffet, siger Lesley.

Torsdag aften skal parret forbi Big Brother-huset. Her skal de hente Lesleys ting og tales til fornuft af SBS TV, så der kan laves 'pæn afrunding', som det hedder.

Men selvom Lesleys exit ikke umiddelbart er vand på tv-selskabets mølle, så gælder devisen 'dårlig omtale er bedre end ingen omtale' som bekendt stadig. Også selvom kommunikationsholdet og produktionsselskabet bag nægter at have fingeret en god skandale i første Big Brother-uge.

- Jeg kan på det pureste afvise, at det er noget, vi har iscenesat, siger informationschef Jesper Jürgensen til bt.dk 

SMS

Tophistorier

Berørt Svinkløv-ejer: Lige nu skal vi tage os af gæsterne og personalet
Svinkløv badehotel i flammer og Kenneth og Louise Toft-Hansen (indsat).

Berørt Svinkløv-ejer: Lige nu skal vi tage os af gæsterne og personalet

Kunder rasede over Søstrene Grene efter hyldekaos: Nu er der endelig gode nyheder
Det var ikke til at tage fejl af populariteten, da den nye boligkollektion blev lanceret 8. september.

Kunder rasede over Søstrene Grene efter hyldekaos: Nu er der endelig gode nyheder

Flemmings skilsmisse-historie deles igen og igen: Jeg er alenefar - og stadig sammen med min ekskæreste
Flemming Møldrup og hans ekskæreste Jule Ralund. Foto: Privat

Flemmings skilsmisse-historie deles igen og igen: Jeg er alenefar - og stadig sammen med min ekskæreste

Hvornår stopper Wozniacki? Nu fortæller storebror mere
Patrik Wozniacki og resten af familien har aldrig tvivlet på, at Caroline Wozniacki igen ville vende tilbage på verdenstoppen

Hvornår stopper Wozniacki? Nu fortæller storebror mere

Frygtløs 97-årig kvinde satte våd rekord i Fårup Sommerland
Ingrid Jensen virker helt rolig, inden hun skal prøve Træstammerne i Fårup Sommerland.

Frygtløs 97-årig kvinde satte våd rekord i Fårup Sommerland

Set over to milliarder gange: Så meget har han tjent på Gangnam Style
Ifølge pengebladet Forbes er 38-årige Psy i dag god for cirka 68 millioner kroner. Foto: Reuters

Set over to milliarder gange: Så meget har han tjent på Gangnam Style

Hun blev holdt som sex-slave i otte år: Natascha Kampusch sover i sin kidnappers hus hver weekend
Natascha Kampusch levede otte år som sexslave i det hus, hun i dag selv ejer. Hun gør det rent hver dag og overnatter der ofte i weekenden. (Arkivfoto)

Hun blev holdt som sex-slave i otte år: Natascha Kampusch sover i sin kidnappers hus hver weekend

Nabo til badehotel: I løbet af én nat er det hele væk
Svinkløv Badehotel er natten til mandag brændt ned til grunden. Her ses brandtomten mandag morgen. Svinkløv badehotel blev bygget i 1025 og var danmarks største træhus. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)

Nabo til badehotel: I løbet af én nat er det hele væk

Hitter på Facebook