KØB PLUS!
(3/6)

Langt flere spørgsmål end svar: Lunds fesne finale

'Forbrydelsen III' var en blandet fornøjelse med en fesen finale, men hvor bliver det trist at undvære Sarah Lund på søndag

ANMELDELSE: Så tog 'Forbrydelsen' alligevel røven på os. Efter al den snak om trilogiens definitive slutning og uigenkaldeligt sidste omgang, sprang Sarah Lund på et fly til de islandske sweateres hjemland, og efterlod døren pivåben for en sæson fire.

Lund kan vende tilbage, og med seertallene herhjemme og succesen i udlandet ville alt andet vel også være at skyde sig i foden med en tjenestepistol.

Spørgsmålet er så blot om, vi orker mere? For 'Forbrydelsen III' har unægteligt været en blandet fornøjelse, der endnu en gang understreger, hvor svært det er at trække en krimiserie over ti uger.

Sofie Gråbøl: Planen var Sarah Lund skulle dø

Man må sluge ikke så få kameler, hoppe over plothuller på størrelse med norske fjorde og se gennem fingre med regulære fejl, hvis man vil følge med Lund og co. Og selv om historien denne gang faktisk har været bedre og mere helstøbt end tidligere, så efterlod aftenens fesne finale os med flere spørgsmål end svar.

Afstemning

Hvorfor i al verden hev vores kidnapper Lund med på vildspor til Stavanger, når han i virkeligheden gerne ville have hende til at opklare den gamle mordsag? Hvorfor fløj de ikke hele vejen, når de nu havde en helikopter? Og hvorfor fløj Lund og Borch ikke med Zeuthen hjem igen?

Hvorfor fjernede PET ikke al materiale fra Benjamins gemmested efter hans død? Hvorfor havde han overhovedet et gemmested, når alt kunne være på et usb-stik? Hvad havde han set, som hans far aldrig kunne tilgive ham? Og hvis PET hele tiden har vidst, at Reinhardt var skyldig, hvorfor har de så ikke lagt et moderat fysisk pres på ham? Var det ikke bedre, også for regeringens samarbejde med Zeeland, at ofre en butler for at redde Emilie? Og så videre, og så videre.

BT mener: Det var ligegodt Zeuthens, Sarah!

Sofie Gråbøl: Planen var Sarah Lund skulle dø

Diskussionerne vil fortsætte længe endnu over madpakker og debatfora, og det er så den anden side af 'Forbrydelsen'. For selv en blandet fornøjelse er trods alt en fornøjelse, og 'Forbrydelsen' har trods alle sine irritationsmomenter en enestående evne til at rive os med.

Det er effektivt og underholdende dansk tv-drama, og det er stadig ypperligt tv-håndværk i alt fra locations til underlægningsmusik.

'Forbrydelsen' fungerer. Når vi overhovedet gider diskutere seriens plothuller, er det jo fordi vi køber plottet, og trods skiftende instruktører og episodeforfattere har Søren Sveistrup hele tiden formået at danse på en brevvægt, så vi ikke mister interessen og falder af.

Afstemning

I aftes toppede han sin egen kynisme og lod Sarah Lund ende som iskold morder. I tre sæsoner er hun gået gennem ild og vand, degraderinger og skudsår for at sikre retfærdigheden, men i sidste ende mistede hun troen og skød Reinhardt en kugle for panden.

Til gengæld kunne Sveistrup ikke nænne at tage livet af Lund, som meget ellers pegede på. Hele Danmarks yndlingssweater kan vende tilbage med et pennestrøg, og hvis hun gør det, skal vi trods alt nok sidde der igen. Klinet til tv-skærmen, søndag efter søndag og gætte en morder.

Forbrydelsen (10:10), 3 ud af 6 stjerner

HVAD MENER DU? LEVEDE AFSLUTNINGEN OP TIL FORVENTNINGERNE? HAVDE DU GÆTTET PLOTTET? KOMMER DER EN Ny FORBRYDELSEN? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ FACEBOOK HER

Din kommentar

Kommentarer

Blandet følese

Skrevet af Thormod, Mandag den 26. november 2012, 18:14

Jeg var lidt små skuffet over slutningen, men her bagefter kan jeg godt se meningen med den. De løse ender er lidt irriterende og dem kunne forfatterne godt have dækket til. Selvom skidtet giver god mening i sidste ende er det lidt ærgerligt, at Reinhardt er morderen. Jeg blev ved med at tænke "okay det kan ikke være ham det ville være for åbenlyst", men det er nok ikke det der har formålet i denne ellers okay 3. sæson. Please!!! Lad der komme en 4´ er!!:-)

ok

Skrevet af emil, Mandag den 26. november 2012, 16:43

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle Danmark behøver din hjælp

ok

Skrevet af emil, Mandag den 26. november 2012, 16:43

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle Danmark behøver din hjælp

Lund afslutning for uklart og ulogiske

Skrevet af Cranberry, Mandag den 26. november 2012, 15:16

det beste vil have været at sarah modtog biledet fra statsministerens kvindelig spin doktor, med reinhard og pigen ved bilen, på hendes mobil mens hun sider med reinhardt. Og at hun og hendes partner anholder ham.

og at lund fortæller chefen dette med hotelværelses nummer og at hotle kæden er ejet af zeelands.

chefen for PET bliver anholdt for at have dækket over et mord, og for at have tilbageholdt oplysninger fra politiet, og anklages for mord på statsministerens søn.
Lunds makker viste om det men havde aldrig set biledet.
Zeelands ansvarlige, den gamle kyniske mand med briller, er i besidelse af mappen med oplysninger om mordet på pigen, dvs også af reinhardt sammen med pigen.

han bliver anholdt, sammen med PETs chef, og de PET folk som var involveret i statsministerens søn drab.

Reinhardt er anholdt og bragt til stationen
Lund har optaget hans tilståelse i bilen på hendes mobil.

Mulig noir afslutning:
Mens de er i flyvemaskinen, Reinhardt dræber Sarah Lund og i tumult bliver smidt ud i havet midt om natten (og vinter).

Men unødvendig.

Jeg må sige at der er alt for mange løse ender. Man får en fornemlese men ikke en forklarign på hvad egentlig skete med statsministerens søn, og hvorfor reinhardt dræbt pigen. Det hænger ikke rigtig sammen.
og passer slet ikke hans profil.
Der mangler noget som kune samle alle løse ender. En afslutnende forklaring.
jeg tror at direktøren er gået alt for meget ind i gætteri spil istedet for filmatisering af crimien.
at skuespilere ikke ved hvem er hvad før sidste afsnit, gør at deres skuespil er ikke overbevisende.
men flad.
Der mangler sammenhæng og logik i filmen.
det hele virker kaotiske og klippet fra. manskal holde alt for mange tråde samtidig og der kommer flere løvebnde også og isært i dne sidste afsnit som burde havde været den afklarende afsnit men som blev den komplicerende slutning som er lige så uklar som belysning i filmen..
man kan se noget, men man er ikke sikkert på hvad det egentligt er..

Hørte jeg rigtigt?

Skrevet af Jytte, Mandag den 26. november 2012, 14:31

Hej
Blot et lille spørgsmål til research!
Jeg er ikke sikker men synes at jeg hørte at Sarah Lunds barnebarn målte 44 cm og vejede over 4500 g, hvis jeg hørte rigtigt er det så ikke en meget stor vægt til så få cm? Ikke vigtigt men får lige een til at overveje om man hørte rigtigt og det gjorde jeg måske ikke!

Du hørte delvist rigtigt

Skrevet af Mette, Mandag den 26. november 2012, 14:57

De sagde at barnet var 44 cm.
Men barnet vejede 3500 g.
Det skulle nemlig være et fortidlig født barn, men 44 cm ahh det tror jeg ikke ;D

Hun tager til københavn politi station

Skrevet af Cranberry, Mandag den 26. november 2012, 14:28

Det er som om der mangler 2 afsniter i serien.
Nemlig at Sarah Lund tager til København og politi station med beviser, og at statsministerens konsulent sender billedet med reinhard og den myrdet pige til politi station eller sarah Lund, og at sarah fortæller politiet at Zeeland ejer hotelkæden og at reinhard værelse nummer er ikke den som blev oplyst til politiet.

Jeg afventede faktisk at når sarah vil modtage et bilede vil det være den af Reinhard sammen med pigen ved bilen, og det vil have været en fantastisk afslutning.
jkeg tror ikke på at regerings medlemer og vejledere til statministeren vil dække den slags oplysninger fra politiet.
Den fakt at statsministeren søn blev dræbt af PET er den størst i historien og ikke så meget drabt på den pige.
Det interessante vil være at høre hvem reinhard har dræbt før, udover pigen, og hvorfor han dræbt hende.
Den del hænger ikke sammen.
Jeg kan ellers ikke se hvorfor den kyniske og kold business gamle fyr fra zeeland skulle dække over reinhardt morderiske handlinger når alt som interesser den fyr er talerne og penge. Han vil have få ham til at forsvindfe, enda ved mord, hvis man skal tro hans profil.

Jeg kan ikke se hvorfor hun skudt ham. Hun havde alle nødvendige beviser, og kunne få ham i retten og domt for mord.
Også det er mærkeligt at man vist at han var chef for børnefonden men man undersæøgt ikke hans aktiviteter der nermere og man undersøgt ikke om der havde været andre tilfædle af børn forsvinden og mord.

Jeg syntes at den samtale i bilen mellem reinhardt og lund burde havde været at han siger til hende at hun kan ikke bevise det, mens hun optage samtalen på hendes telefgon, og så derefter modtager billedet på hendes mobil, som hun tror er biledet af barnebarnet, og viser sig at være biledet af reinhardt med pigen.

Enda bedre, først billedet af barnet, og så en MMS fra statsministerens kvindelig spindoktor, med reinhardt og pigen sammen.
Der mangler også en undersøgelse af hvem dræbt statsministerens søn, som burde havde været en støre sag end kidnaping af emilie og mord på pigen.

der kunne gøres mere med det bilede af reinhard ved bilen.

At sarah lund dræber reinhard er ikke logiske.
for så slipper han for anklagen.

at zeelands truer far til den pige som blev dræbt i så langt tid er ellers ikke logiske.
det hænger ellers ikke sammen at den mand vist hele tiden hvem havde dræbt hans datter men siger det ike til lund mens de er i bilen og reinhard og zeeland er ikke til stedet.
Det hænger ellers ike smmen at zeland truer ham med pistol lige da han er ved at fortælle det, da zeelands direktør var slet ikke iblandet i dækning af mordet.

Det beste afslutning vil have været at biledet med pigen og reinhardt sendes til sarah lunds mobiltelefonen.
Også statsministeren spin doktor tager alene til politi station, eller ringe til komissærene og sender billedet.
og tager direkte kontakt til sarah lund.
Det er også usandsynligt at politiet vil lade 2 politimæmnd står alene med reinhard , zeelæands direktør, pigen, kidnaperen, ude ved norge..
det lyder lidt for langt ude.
Jeg tror ellers ike på at sarah vil ikke ringe direkte til hendes chef for at fortælle det med hotel værelser nummer og ikke sige det til xzeelands direktør og til hendes partner.
og vidende om det at hun vil tage ind i bilen hvor morderen kører..
hun vilhave anholdt ham med det samme.

forbrydelsen

Skrevet af Karin, Mandag den 26. november 2012, 13:34

det var det værste møj jeg har set længe mere tyndbenet skidt har jeg da aldrig brugt min tid på før og vil heller ikke gøre det mere.

SÅ ER GJORT TIL EN NY OMGANG!

Skrevet af ole arnold hansen, Mandag den 26. november 2012, 13:07

Efter den dramatiske slutning sidder jeg tilbage og tænker - hvad nu det er som om der mangler noget. Selv om holdet siger det er absolut sidste afsnit, så er det endt som om der kunne komme nogle nye. Netop derfor lever Sara Lund stadig. Godt at helgardere sig- det har de i hvert fald gjort.

Genial pointe

Skrevet af Hans Linde Sørensen, Mandag den 26. november 2012, 11:26

Jeg mener, at det største ved "Forbrydelsen" ikke er, hvem der er morderen. Det bedste, mest rammende og absolut geniale var da de sidste 5-10 min, hvor statsministeren er på vej til politiet med beviserne, stærkt presset af sin højt betroede kvindelige medarbejder, og man så ser hende i et lille minut gå uroligt frem og tilbage udenfor og vente på ham, men han kom ikke. Zeuten gik heller ikke til politiet med de sidste oplysninger, han stoppede også. Hele "Forbrydelsen" handler om, hvordan vi mennesker reagerer, når vi bliver presset på vores følelser.

Og så til sidst, hvor en PET-agent dækker over et mord og anbefaler Sarah Lund at flygte og gud hjælpe mig, om ikke vores hele vejen igennmem frelste Sarah Lund flygter fra sit ansvar. Mesterlig afslutning, absolut i verdensklasse, den må tage mange priser. Den er på en måde skræmmende.

Flot slutning

Skrevet af Erling Jacobsen, Mandag den 26. november 2012, 11:19

Jeg synes at det var en flot slutning. Heldigvis ikke en amerikansk for ville hun have skudt. Men en dansk tænk på Johannes V. Jensens i Kongen fald han lader kongen sejle frem og tilbage over lillebælt fordi han ikke kan træffe en beslutning. Her bliver der truffet en beslutning men en beslutning der har konsekvenser for langt flere mennesker end lige Sara Lund. Der er dog en mulighed for en fire, man kunne jo lade den unge politimand der til at starte med var sammen med Sara Lund være den nye Sara Lund og lade Sara Lund være en del af forbrydelsen næste gang. Var det ikke en ide? Nå men det er jo ikke mig der skal skrive en god historie. Jeg troede at hun ville blive skudt, men den løsning der blevet fundet er helt rigtig at lade hende komme i det dilemma.

Fantastisk

Skrevet af Sanne, Mandag den 26. november 2012, 10:56

Jeg synes at denne 3. serie af Forbrydelsen er den absolut bedste! Ikke mindst efter denne geniale slutning. Selvom det var en meget overraskende og uventet slutning, så synes jeg alligevel det giver serien det ekstra løft som gør den genial i mine øjne.
Jeg simply "love it", og glæder mig til at se en 4. sæson !

Makværk

Skrevet af Carit Erland Andergren, Mandag den 26. november 2012, 09:54

Magen til talentløst makværk har vi da ikke set længe.
Nu har vi spændt fulgt serien alle ugerne og så kommer der sådan en gang urealistisk,useriøst møg som afslutning.
Jeg behøver ikke at remse alle de fuldstændig utoværdige plots, de fleste er nævnt i BT's artikel.
Men, at flere,i hvert fald tre, rutinerede politifolk skulle stå ubeslutsomme og se på den kamp om Rederens pistol, samt at den norske betjent skulle skyde imod to meget urolige mål, samt ramme ham med et dødeligt skud, - ja det er da fuldstændigt utænkeligt.
Kort sagt: noget møg.
Lad os håbe de holder fast i ikke at lave flere.

ufatteligt uforskammet

Skrevet af Troels Witt, Mandag den 26. november 2012, 09:38

Dårlig serie. Det er da den ringeste og mest håbløs tv-produktion på en dansk programflade nogensinde ...og der har sgu været meget l o r t gennem tiderne.Forbrydelsen 3, er lige netop det i sig selv, en forbrydelse. Om ikke andet, er det tyveri af licenspenge. Jeg er splittet i spørgsmålet om der skal komme en 4'er. Alle fortjener en revanche...selv efter en håbløs kamp...men måske er det mest humant at spare deltagerne for endnu en fiasko. Og spare pengene til en RIGTIG produktion som Broen, Ørnen osv... Kom igen DR, I kan jo gøre det meget bedre.

God slutning.

Skrevet af Jesper Ulstrup, Mandag den 26. november 2012, 08:15

Jeg syndes det er den rigtig slutning. Sarah er rigtig god til sit arbejde. Men hendes live er i evig kaos. Og da det begynder at se lyst ud for hende. Da hun for kontakt med sin søn. Kommer hun til at fejle. Og skyder Reinhardt. Fordi Reinhardt fortæller Sarah at det er rigtig. At han er morderen. Så har Sarah ingen anden udvej. Tak for en rigtig god serie.

Korrupt

Skrevet af Hansen, Mandag den 26. november 2012, 08:04

Der er desværre ikke langt fra serien til den virkelige verden. Korrupte politikere og korrupte firmaer findes alle vegne.
Det er fandme` uhyggelit du.

Spillefilm

Skrevet af Fynboen, Mandag den 26. november 2012, 07:57

Tja så venter vi på en spillefilm. Jeg synes at slutningen ligger for åben, så det kunne være fedt at runde den af med en spillefilm.

Genialt.

Skrevet af Olsen, Mandag den 26. november 2012, 07:46

Helt igennem genialt. men av vi skal til at tænke selv uha uha, kommer der en 4, eller ej. Eler det op til den enkelte at afslutte historien inden i hoved. Dem der er romantiske kan så vælge at det hele ender lykkeligt og vi andre kan kontratere at virkeligheden er hvad den er og ikke så meget andet.

Måske fortæller den også at tiden med rigmænd der styrre landet er slut.

Der er nok lidt mere i den serie end de fleste forstår.

Om et par år får vi så en ny serie, og imellemtiden kan vi så forarges eler glædes over Borgen.

Og hvad skal vi nu lave på søndag, åh jo det er jo ved at være jul, så har vi det at jamre over.

Længe leve lille forsmået Danmark, hvor enhver kan give alle andre skylden for om vi er lykkelige eller ej, selv en forkert afslutning for nogen kan skabe uro.....uha da da sikke et dilema.

Sådan forstår jeg det

Skrevet af mormor, Mandag den 26. november 2012, 07:37

Ja, hvorfra vidste Loke at Reinhart var morderen?
Han fik mistanken da han undersøgte skibets computer .
Benjamin havde lagt billerne på nettet, og beholdt en kopi på usb stick.
Skibet hed medea,ikke madeira.
Hvis Lund ikke havde skudt, ville sagen blive henlagt som uopklaret.
Ville det p.... danskerne af?
Lund blev ikke dræbt, nej, men man kan vel godt påstå at hun begik selvmord. Proffesionelt set. Hun fik bare nok.

Dette var jo faktisk det bedste, der kunne ske for Sarah Lund.

Skrevet af Tante Grå, Søndag den 25. november 2012, 23:49

Nu er hun tvunget til at holde op hos politiet, og lad os se i øjnene at hun ellers aldrig var kommet ud af sit misbrug, heller ikke selvom hun flyttede sammen med Borch. Nu har hun bragt det ultimative offer og kan med god samvittighed lægge politiarbejdet bag sig, vel vidende at hendes barnebarn aldrig vil løbe ind i Niels Reinhard på en øde landevej. Jeg føler mig overbevist om, at Borch kan fikse en ny identitet til hende, og så kan hun vende hjem til Danmark og evt. starte en planteskole sammen med sin svigerdatter.

Anmeldere kører deres eget negative show - få styr på details...

Skrevet af Jacob E, Søndag den 25. november 2012, 23:47

Såvel BT's som ekstrabladets anmelder - Niels Lind Larsen og henrik queitsch har tilsyneladende intet begreb om virkeligheden. Deres analyser baserer sig på, at de slikker på en finger og løfter den i vejret for at få en fornemmelse. Hvad er det lige de ved om politiarbejde og politiske spil - intet. For at svare på Niels Lind Andersens spørgsmål:
1: Morderen leder efterforskerne på vildspor, fordi det morer ham at køre rundt med politiet. Han står til livstid og kan lige så godt få noget ud af tiden. Desuden ved han, at Zeuthen og Reinhardt følger - han spørger til det, og han er stadig overbevist om, at Reinhardt er morderen, hvorfor han gerne vil være tæt på ham.
2: De følger morderens anvisninger, da de ikke har noget valg.
3: Måske meget godt, at Lund og Borch ikke flyver med Zeuthen hjem, da det kan ses som en form for bestikkelse af politiet. i Øvrigt - de har ikke travlt med at komme hjem, men det har Zeuthen.
4: Det er vel rimeligt, at når PET undersøger et skummelt lokale med en computer, at de fjerne harddisken, som er det mest oplagte sted, hvor filerne kan ligge. hvorfor tjekke en ligegyldig kasket.
5: Han havde ikke set, men "gjort" noget hans far aldrig kunne tilgive ham. Det var tyveriet af minister bilen.

Selvfølgelig er forbrydelsen ikke perfekt, men selv den folkekære serie "matador" er fyldt med både historiske og andre fejl. Forbrydelsen er genial - særligt fordi den i modsætning til virkeligheden tillader, at en gerningsmand kan være højtuddannet og give politiet et modspil. Det sker praktisk talt ikke i virkeligheden, da over 90 % af alle mord i Danmark bliver opklaret, fordi gerningsmanden enten findes inden for familien eller er en hjernedød kriminel med en IQ under 80. Godt gået forbrydelsen alle gode gange 3.

Rystende ringe

Skrevet af Kasper, Søndag den 25. november 2012, 23:40

Det var rendyrket spekulations-suspense uden hoved og hale.
Loke (Gabrielsson) vidste jo øjensynligt allerede i afsnit 9, at Reinhardt var sin datters morder.

Trods sin dybe sorg undlod han af hensyn til seerne og Sarah Lund at tage livet af Reinhardt, da han havde chancen på havnemolen. I stedet overgav han sig og fiskede pænt Reinhardt op igen, da Sarah Lund truede ham med en tom pistol, som han selv havde tømt for ammunition kort forinden.
I stedet blev han skudt af Borch, som ikke havde en chance for at vide, hvor Loke, Lund og Reinhardt befandt sig.

Statsministeren blev belønnet af vælgerne for at misbruge politiets ressourcer til at hjælpe en hamrende usympatisk milliardær, som han og hans parti var dybt i lommen på, med at finde sin datter i stedet for at kere sig om landets problemer.

Milliardæren opførte sig så afsindigt, så han burde ha' været blevet spærret inde allerede i 4. afsnit. Han blev ikke engang straffet eller skudt for at true politiet med en skjult medbragt pistol.

Serien stank af spekulative klichéer og over-forklarende replikker.
Hvor første sæson var ret overbevisende, og 2. sæson kunne forsvares, har 3. sæson været tåkrummende dårligt skrevet og eksekveret igennem samtlige ti afsnit.

Slutningen ændret

Skrevet af Dorrit, Søndag den 25. november 2012, 23:33

Jeg tror, den oprindelige plan var, at Zeuthen var morderen. Da det så blev lækket via en HTML-tekst, var man nødt til at finde på noget andet, og det blev så denne underlige slutning....

Udenlands dansker

Skrevet af Udenlands dansker, Søndag den 25. november 2012, 23:28

Sig mig sker der ikke andet nyt i dk end en krimi serie... Jeg følger selv med i The killing som den hedder på bbc4 -der har de lige vist afsnit 4- men det er da spoleret nu efter jeg har læst både bt.dk og eb.dk...

Prøv...

Skrevet af Lars P, Mandag den 26. november 2012, 02:09

Prøv

pol.dk

Så vil du vide hvad der sker i Danmark

???

Skrevet af Lars P, Mandag den 26. november 2012, 00:46

Læser du kun bt.dk og eb.dk?

Så får du vist en forskruet oplevelse af hvad der sker i Danmark

emilie zeuthen lokalitet?

Skrevet af Hat, Søndag den 25. november 2012, 23:28

@T. Rose
Emilie Zeuthen var IKKE i Stavanger. Hun var på skibet Madera i København. Men ellers godt svar på spørgsmålene.

ok

Skrevet af Emil, Søndag den 25. november 2012, 22:42

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle danmark behøver din hjælp

Er jeg for ukritisk?

Skrevet af Sanne S, Søndag den 25. november 2012, 22:30

Afspejler slutningen virkeligheden? Går magten høje herrer fri af hvad som helst, fordi systemet dækker over dem?
Skød Lund, fordi Reinhardt er en følelsesløs psykopat, der kan gøre som han vil?
Flot fotograferet, god lyd, fin historie, dygtige skuespille, men til tider lidt for krampagtig og kunstig dialog.
Jeg synes, den var spændende. Men det tog lidt tid at kigge Reinhardt ud.Synes kidnapperens rolle var troværdig.Er ligeglad med de løse ender.Synes Lund gjorde det rigtige.

Svar

Skrevet af T. Rose, Søndag den 25. november 2012, 22:25

Kan forstå, at anmelderne har haft en presset deadline, så tillad mig at svare på et par af spørgsmålene: Hvorfor i al verden hev vores kidnapper Lund med på vildspor til Stavanger, når han i virkeligheden gerne ville have hende til at opklare den gamle mordsag? Fordi Emilie Zeuten var der. Hvorfor fløj de ikke hele vejen, når de nu havde en helikopter? Fordi gerningsmanden Loke bestemte. Og hvorfor fløj Lund og Borch ikke med Zeuthen hjem igen? Fordi Borch ville være sammen med Lund.

Hvorfor fjernede PET ikke al materiale fra Benjamins gemmested efter hans død? Fordi de ikke ville blandes ind i sønnens død. Hvorfor havde han overhovedet et gemmested, når alt kunne være på et usb-stik? Fordi han var en teenager i oprør mod sin far. Hvad havde han set, som hans far aldrig kunne tilgive ham? Beviset, der ville ødelægge regeringens samarbejde med Zeeland.

Var der andet? ;-)