Film og TV

Her overrasker Reese Witherspoon: Ny stil på den røde løber

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Reese Witherspoon var næsten ikke til at kende, da hun ankom til årets Golden Globe-uddeling. Foto: Reuters
Reese Witherspoon, da hun ankom til årets Golden Globe i Beverly Hills i Califonien søndag nat, dansk tid. Med ny frisure og fantastisk flot kjole. Foto: Reuters
Reese Witherspoon var ikke selv med i kampløbet om priserne, men hun skabte alligevel opmærksomhed på den røde løber. Foto: EPA

Reese Witherspoon dukkede op til årets Golden Globe med en helt ny og anderledes frisure.

Selvom Reese Witherspoon ikke selv var med i kapløbet om priserne ved årets Golden Globe-uddeling, formåede hun alligevel at skabe stor opmærksomhed, da hun troppede op på den røde løber.

Walk the Line-stjernen havde nemlig fået et helt nyt look, som overraskede mange. 

Læs også: Se alle Golden Globe-kjolerne: Her er stjernerne på den røde løber

Iført en fejende flot Calvin Klein-kjole i en aqua-blå farve, som matchede hendes øjne, afslørede hun også en helt ny frisure.

De lange bløde lokker var blevet afløst af en helt glat og asymmetrisk klipning lidt a la Posh Spice (Victoria Beckham).

Den 37-årige skuespiller og mor til tre har skiftet stil gennem hele sin karriere og fremstod søndag nat, dansk tid, som en mere voksen og elegant udgave af sig selv.

Men døm selv...

Læs også: Golden Globe: Her løber Emma Watson med opmærksomheden

Relaterede

Det læser andre