Forelsket Anne Linnet-look-alike: Fulgte efter idolet ud på toilettet

I fem år har Thomas Blachman været X Factors mest markante og velartikulerende ansigt udadtil. Thomas Blachman er Mr. X Factor. Men i år ser det ud til, at den skaldede dommer har mødt en værdig konkurrent.

Debutanten Anne Linnet har vist sig at være en yderst populær kvinde blandt deltagerne. Og det på trods af, at hun, sammenlignet med sin mandlige og erfarne kollega, er en kvinde af få ord, når hun sidder ved dommertrioens hvide bord.

Og endnu mere mundlam bliver debutanten i fredagens X Factor, da hendes tro kopi melder sin ankomst. Iklædt sorte skinnende bukser som Anne Linnet denne dag og med en frisure, der på afstand let kunne forveksles med idolets.

- Anne Linnet betyder alt for mig, fortæller vejlenseren Anne (ja, det hedder hun altså) og tilføjer:

- Jeg har engang været forelsket i Anne Linnet. Det har været som et forbillede, men alligevel også et ønske om, at hun faldt for mig.

41-årige Anne Hvid gik sågar så langt som at flytte til København for mange år siden for at komme tæt på sit idol, som hun derefter troppede op hos for at aflevere end demo-indspilning - som Anne Linnet aldrig reagerede på. Senere mødte hun idolet backstage og fulgte efter hende ud på toilettet for at spørge, om hun ikke havde brug for en ny korpige.

Men nu får Anne Hvid endelig chance for at få respons på sin kunnen. Tror hun.

For Anne Linnet, der tydeligvis er beklemt ved situationen og den heftige opmærksomhed, overlader nemlig afgørelsen til sine kollegaer, mens hun selv må gemme ansigtet i hænderne, da den dedikerede superfan fremviser et hjemmetegnet portræt af sangerinden og desuden fremfører Anne Linnet-hittet 'Smuk og dejlig' med en vokal, der læner sig meget op ad originalen. En optræden som imponerer Thomas Blachman, men -

- Det er også på kanten til at blive lidt uhyggeligt, siger han i aftenens X Factor.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08