KØB PLUS!

Er set på DR, men ...: Bertelsen fortsætter på Radio 24Syv

Siden Mads Brügger blev fyret fra Radio 24Syv, hvor han var ansat som kanalchef sammen med Mikael Bertelsen, er Bertelsen kun blevet set én gang Radio 24Syv.

I følge BTs kilder har den populære radio- og tv-mand været i tænkeboks, hvor han overvejer sin stilling oven på chokket med fyringen af hans faste makker Mads Brügger. 

Ingen har kunnet få en kommentar fra Mikael Bertelsen, og samtlige værter på radioens kultur-kanal, som er hyret af Brügger og Bertelsen, har stillet sig selv spørgsmålet om Bertelsen stadig var deres nærmeste chef.

Mandag meddelte direktør Jørgen Ramskov så ved et medarbejdermøde, at kanalens nyhedschef Suzanne Moll stopper efter kun et år, for at tiltræde en ny stilling som international medierådgiver.

På mødet fremgik det ikke om Mikael Bertelsen fortsætter på stationen, hans stilling er stadig uafklaret.
  
Men i følge velunderrettede kilder er Mikael Bertelsen imidlertid blevet set i løbet af tirsdag hos konkurrenten Danmarks Radio, nærmere bestemt i DR-Byen.

Men nu siger Radio 24Syvs direktør Jørgen Ramskov til BT, at Mikael Bertelsens stilling er afklaret, og at han fortsætter på Radio 24Syv selvom Bertelsens faste makker Mads Brügger er fyret:

- Der er ingen ændringer, siger Ramskov.

Så vidt vi forstår det, har Bertelsens stilling været uafklaret siden Brüggers fyring. Er den afklaret nu?
- Ja. Mikael Bertelsen fortsætter som kanalchef.

Kan jeg citere dig for det?
- Ja, det kan du godt, siger Jørgen Ramskov til BT onsdag eftermiddag.

På trods af flere mundtlige og skriftlige henvendelser til Mikael Bertelsen er det ikke lykkedes, at få en kommentar fra Bertelsen om hans fortsatte virke på Radio 24Syv samt makkeren Mads Brüggers fyring.