Er han Spider-Mans nye fjende?

Når Spider-Man igen svinger sig fra bygning til bygning i sin evindelige jagt på skurkene, ser det ud til, at han skal op mod sin russiske rival The Rhino

Og står det til Spider-Man instruktør Marc Webb bliver det Paul Giamatti, der skal spille russiske Alexsei Sytsevich i efterfølgeren til 'The Amazing Spider-Man', der hittede i biograferne sidste år.

Rhino blev første gang introduceret for Spider-Man fans i 1966. Her var han en slyngel, der gik igennem diverse stråle-behandlinger for at blive en slags supermenneske, hvis ydre ændredes og bl.a. gav ham horn, deraf navnet Rhino, en forkortelse af det engelske ord for næsehorn. 

LÆS OGSÅ: Derfor hader Emma Stone at gå i høje hæle

For Paul Giamatti, der bl.a. er kendt fra film som ’Sideways’ og ’Cinderella Man’, har det længe været en drøm at blive en del af Spider-Man-universet, og særligt karakteren Rhino nærer skuespilleren en kærlighed til.

- Da jeg var barn, var Rhino den vildeste. Det var en fyr i et næsehorns-kostume, og jeg har altid tænkt 'hvorfor har de ikke Rhino med i de film’. Men måske var Rhino bare ikke så stor for andre end mig……men hvis de nogensinde har ham med i filmen, så sidder jeg og venter og er meget klar, fortalte Paul Giamatti til hjemmesiden showbizspy i marts 2011.

I 'The Amazing Spider-Man 2' ser det altså ud til, at næsehornsskurken er med. Her vender både Andrew Garfield og Emma Stone tilbage som Spider-Man og den yndige Gwen Stacy, mens der også er blevet plads til Jamie Foxx som den onde Electro. 'The Amazing Spider-Man 2' har premiere næste forår.

Læs også: