KØB PLUS!

Eksperter raser over B.S. Christiansen

B.S. vil hjælpe kvinder på antidepressiv medicin – for farligt mener eksperter

TV2 og B.S. Christiansen søger i øjeblikket kvinder på antidepressiv medicin til et nyt tv-program.

Ifølge en annonce vil den tidligere militærmand tage depressive kvinder med på en ’livsforandrende rejse’ og give dem en række redskaber, der skal hjælpe dem til et liv uden medicin.

Og det har fået flere eksperter til at råbe vagt i gevær.

- Det er simpelthen for farligt og for uansvarligt, siger Karen Margrete Nielsen, der er landsformand for Depressionsforeningen

Afstemning

B.S. jagter depressive kvinder

Hun blev kontaktet af tv-produktionsselskabet for en måned siden, da de ønskede hjælp til at komme i kontakt med medicinerede kvinder, og allerede her advarede hun om at lave programmerne.

- Man kan ikke sammenligne depressive kvinder eller mænd med de andre grupper, som B.S. Christiansen har hjulpet, siger hun og henviser til bl.a. ’B.S. og Basserne’ og B.S. og Outsiderne’, hvor B.S. Christiansen har hjulpet henholdsvis overvægtige og handicappede danskere.

- En depression er en hjernesygdom. Det har ikke noget at gøre med at have ondt i livet. Det skal tages alvorligt, siger hun og understreger, at det ikke er et mål i sig selv at blive medicinfri.

- Der er flere, der mener, at der er for mange danskere, der tager antidepressiv medicin. Og det er også et problem, hvis man er medicineret, og man ikke har brug for det. Men det er også et problem, at der går mange rundt, som burde være medicineret. Og netop diskussionen om at blive medicinfri, den vil man f.eks. aldrig have om diabetespatienter. Her vil man aldrig tale om at tage insulinen fra dem, siger hun.

Samtidig understreger hun, at det kan gøre tingene meget værre, hvis man pludselig stopper med sin medicin, eller hvis man laver for store forandringer i hverdagen hos personer med depression.

- Man må aldrig presse et menneske med depression. Og ved man ikke, hvad man har med at gøre, kan det gøre tingene ondt værre. Det ser vi ofte i forbindelse med sygemeldte depressive personer, der bliver sendt i aktivering af kommunen. De kan få store tilbagefald. Så hvis B.S. Christiansen skulle tage depressive kvinder med på en rejse ville det kræve, at han både havde deres læge med og en særligt uddannet psykolog med speciale i depressive behandlinger. Alt andet er for farligt, siger hun.

Og hun er langt fra den eneste, der er bekymret. Også stifter af PsykiatriFonden Jes Gerlach mener, at det kræver en særlig indsigt i de kvindelige deltagers sygdomsforløb, for at lave sådan et program.

- Det skal siges, at jeg ikke kender til programmet, men som jeg hører det, skal der en særlig udvælgelsesproces til, for det er ikke alle, der vil kunne klare at være med i en gruppe rejse og et tv-program, siger han.

- Desuden er det vigtigt, at man ikke lægger en ekstra byrde på den deprimeredes skuldre, da de bærer rundt på en stor nok byrde i forvejen. Derfor tror jeg også, der er mange, der på forhånd vil være meget skeptiske over for programmet, siger han. Ifølge en annonce, hvor TV2 søger kvinder, skal optagelserne finde sted i udlandet henover tre uger i juni.

- Hvis programmet går ud på at styrke kvindernes evne til at klare en depression uden medicin, så kan sådan en tur være et inspirerende tilskud. Men ofte tager det meget mere end tre uger at komme ud af sit forbrug. I mange tilfælde kræver det to eller tre måneders nedtrapning, hvis man vil undgå ophørssymptomer, siger Jes Gerlach.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra TV2 omkring eksperternes bekymring. Men forleden sagde TV2-redaktør Jes Schrøder til BT, at selv om TV2 søger depressive kvinder, er det endnu ikke besluttet, om de vil lave programmet:

- Vi forfølger forskellige ideer til nye B.S.-programmer hele tiden, og vi er i kontakt med forskellige mennesker. Men hvad der præcis sker, det ved vi ikke endnu.

Er det en god eller dårlig idé, som B.S. har fået?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i BT tirsdag.

Din kommentar

Kommentarer

Fortsat - er lykkepiller den bedste medicin?

Skrevet af Anonym, Lørdag den 22. februar 2014, 19:39

Det skal siges at jeg synes det er en god ide Bs har fået, det er helt sikkert den bedste vej ud for lettere deprimerede. Men når man taler om mennesker der græder hele dagen og ikke kan komme uden for en dør, som man bliver nød til at give lykkepiller, så er det jeg spørger om lykkepiller virkelig er den bedste medicin. Når man begynder at argumentere med at cannabis kan give depression ved lang tids forbrug og psykoser, så skal man lige huske at lykkepiller også kan give psykoser og man kan reagere modsat og blive mere depressiv og selvmordstruet, som vi har set fornylig i en dokumentar på dr. Og når man hører en kvinde fra programmet sige at lykkepillerne var nødvendige da hun havde det værst, netop fordi de bedøvede og gjorde hende "tanke tom" så kan man da ikke lade være at tænke at en joint om dagen ville være bedre og mindre vanedannende og ikke mindst mindre skadelig kroppen. Den terapeutiske brug af syrer og svampe er selvfølgelig også noget andet end unge mennesker der tripper... Med ubehagelige og angstfremkaldende oplevelser for sårbare sjæle... Netop de mennesker der bliver angste når deres verden bliver flydende og "ustabil". Jeg synes helt sikker motion og terapi er den bedste løsning:)

Er lykkepiller virkelig den eneste "medicin" der virker?

Skrevet af Anonym, Lørdag den 22. februar 2014, 17:05

Jeg hører en af kvinderne i programmet sige om lykkepiller: "Det bedøvede følelserne og pakkede mig ind i en beskyttende bobbel"....Hmm.. Ud over motion, så findes der andre 100% naturlige midler der kan give denne virkning uden alle de modbydelige bivirkninger. Desværre er det fortsat ulovligt..... Og så kan medicinal branchen jo ikke tjene penge på det. I sidste ende er de kvinders depressioner et samfundsproblem. Det starter i børnehaven og skolen, når forældre er så skide angste for at deres børn ikke får det samme som andre. Åh nej ikke nogen ipad, ikke nogen iphone. Eller den nyeste iphone!!! Snart bliver man vel katagoriset som social udsat hvis ens børn ikke ejer en sådan! Kunne disse kvinders problem ligge i at de fra barns ben har fået deres selvværd funderet i sammenligning andre børn... Siger ikke at de ikke er seriøst deprimerede... men så vidt jeg ved er depression kun biologisk betinget ved bi polar lidelse.. på mig virker det som om disse kvinders depression skyldes deres egen fortolkning af verden og deres definition og behov for at være perfekte. For de har i mine øjne ( ude fra set) ingen grund til at være så kede af det. Jeg anerkender selvfølgelig at de subjektiv set har det helt forfærdeligt, det skal andre ikke bedømme! Men der er folk der har det meget "værre" end dem ( seriøse svære livsvilkår), som stadig kan holde hovedet højt fordi deres selvværd ikke bygger på materialistiske ting. Der er forskere der behandler svære depressioner, angst og dødeligt syge med stoffer der er blevet brugt i 1000 år, som man selvom man ihærdigt prøver ikke kan finde alvorlige bivirkninger ved. Cannabis piller eksempelvis, mod kvalme og depression. Svampe eller LSD kan kurere forskellige angst lidelser, post traumatisk stress, netop ved at bryde de indbyggede opfattelser vi har fået fra barn, som er skyld i vores angst og lettere depressioner ( ikke bipolar). Døende får åndelige oplevelser og kan se døden i øjnene... Tjek det selv på nettet!

Fin idé

Skrevet af Peter Juncher Jensen, Onsdag den 2. oktober 2013, 12:16

Jeg mener det er en god idé BS har fået, da alternativet kan være et liv på sidelinien med overvægt og selvnedvurderende tanker om sig selv.

Et godt liv kommer ikke af selvmedlidenhed, selvfølgelig er der en risiko, men såfremt der er en læge med skal det nok gå.

Flere vil formentlig efterfølgende høre et familiemedlem sige, vi har fået en ny kone, mor, datter.

Myggebalsam

Skrevet af Bent, Mandag den 30. september 2013, 13:13

Jeg har absolut ikke noget som helst til overes for B.S. Synes han er en *****.
Det kan godt være manden har gennemgået den hårdeste militæruddannelse i verden ( ranger uddannelsen ) hvor dumpeprocenten er over 80 %. ALT RESPEKT FOR DET!
MEN .. så stopper legen altså også. De "overlevelse programmer" jeg har set, er jo totalt til grin. Sikke en omgang myggebalsam, og SPILD forbrugernes SURT BETALTE licensbetaling ( osv. )
Flere gange har jeg udfordret B.S. Men han vil åbenbart KUN i fjernsynet, når han kan få lov til at snyde ( gør bål klar - have mad klar - har fanget fisken osv. ) eller hive svage mennesker ud i et eller andet latterlige TV 3 . program, som han sikkert også får en PÆN betaling for.
Men B.S. Kom her du. så skal jeg sætte DIG på en overlevelse prøve du sent vil glemme ........ Men TØR HAN DET. NEJ!
Så... myggebalsam B.S.

bla bla

Skrevet af KK, Søndag den 17. marts 2013, 12:51

Medicin industruiet største frygt er at folk finder en anden vej end medicinen, så taber medicin industrrien jo penge, og det er de jo ikke interseret i, der er ingen penge i raske mennesker for dem, kun syge.. :)

retetr

Skrevet af God ide, Søndag den 17. marts 2013, 12:45

God ide bs!..

Det meste medicin er unødvendig for folk. Det kan klares med andet :)

god ide

Skrevet af Nanna, Onsdag den 20. februar 2013, 12:12

nu har jeg læst de fleste kommetare og mange er dog helt helt hen i vejret. Vi lever stadig i en land, hvor det mere og mere handle om skolegang og udannelse, det er stadig stor tabu at være psykisk syg. Om lidt bliver det såmænd lidesom da jeg blev syg i 1974, der gik rigtige mange ad de syge på de såkaldte statshospitaler og fejede og gjorde rent. Jeg selv har levet et dobbelt liv, det er bare ikke ok.
Jeg synes at det er en rigtig godt tiltag, endelig er vi ikke en overset gruppe, det kan måske bevise nogle også politikere, at det er værd at satse på.
Tænk på om vi kan få ligeså meget hjælp som hvis vi havde cance de skovle penge ind. Jeg er lige flyttet til vestjylland, og her har jeg fået at vide , der er ingen hjælp at hente, jeg er kronisk syg.
så hvad er faren så ved at tage på sådant en tur.
Jeg læse hele tiden om midicin, men ikke om chok behandling, tro mig det er indvalideren, så dem der kun får medicin, ville jeg varmt
anbefale at prøve at komme ud og prøve noget andet, ofte blive vi lulet i søvn af behandler. Min dengang meget dygtig psykolog
sagde til mig, at jeg var heldig for jeg vidste hvad glæde og en sort hul følte, det har jeg tit tænkt på siden.
Jeg er også sikke på at BS kan klare det, det er godt ofte at få nogle nye øjne på, de er ikke i forvejen belastet af fortiden, det er det der har hjulpet mig rigtig meget . Så jeg håber at det må blive en rigtig god tur og en øjne åben for dem som skal med, vi kan ofte mere end vi selv tror.

BS Giv gas.. Betalte eller hjernevaskede freaks gå væk!

Skrevet af Christian Hamerslag, Mandag den 18. februar 2013, 12:33

Det ville være helt perfekt for den selvtænkende dansker at få det her program op at køre.. for det første fordi det at det er B.s ville trække et større seer tal med sig.. for det andet fordi det ville rokke ved autoritetes troen omrking medicinen i alt almindelighed..

Jer få der læser dette.. der sidder nogle få meget magt fulde mennesker på blandt andet antidepressiva markedet.. som INGEN interasse har i at det bliver almindelig kendt at en snyde sygdom som depression kan korreres med en rejse og nogle værktøjer.. (netop fordi depression ikke eksistere) kan den dette.. og det er der vi skal hen.. stop sygeliggørelsen.. start helbredelsen!

Lige pluselig er en uhelbredelig sygdom korrerbar.. det der bare ikke penge i for nogen.. OG

Karen magrethe nielsen.. du burde faktisk straffes for at forsøge at holde vigtig viden tilbage for offenligheden.. det eneste du tænker på er den skumle foregning.. og dens fremtid ser ikke lysere ud ved at bs beviser overnævnte.. psycofarmaka er gift.. lad være med at slå jer selv ihjel..

jeg er dybt chokeret!!!

Skrevet af anonym, Søndag den 17. februar 2013, 18:20

at lave et program der hævder at kunne kurere depressionsramte på tre uger er med til at opretholde tabuer, misforståelser af sygdommen og generelt en opfattelse af at depression ikke er alvorligt.
føj!!! i burde virkelig skamme jer.

Kun en tåbe lader sig forføre af B.S´s metoder

Skrevet af mette christensen, Lørdag den 16. februar 2013, 15:05

Alt respekt for B.S. og det han ellers gør. I forhold til depressive mennesker syntes jeg legen er kørt for langt ud.
Men det er jo kvinderne selv der skal melde sig og det er forhåbentlig kun raske mennesker der hopper på en så "syg" underholdnings rejse.

Det program vil jeg gerne hjælpe BS med at lave !

Skrevet af Hanne, Lørdag den 16. februar 2013, 12:34

Hej B.S. Det program vil jeg gerne hjælpe med at lave. Jeg har selv erfaring indenfor området da jeg selv har arbejdet mig ud af en depression der var kronisk. Det skulle ikke kunne lade sig gøre , men det kan det. Det er et spørgsmål om at ændre tankegang- det sidder alt sammen mellem ørerne.Tænke :Jeg er rask, istedet for jeg er jo syg og kan ikke noget. Medicin hjælper overhovedet ikke. Du bliver kun tykkere, får hjerteproblemer og mister sexlysten o. m. a. I de bedste tilfælde overlever du det i de værste dør du ca. 20 år før alle andre. Jeg er også medlem i LAP Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere hvor jeg har arbejdet frivilligt i ca. 10 år. Der er jeg ikke aktiv mere men arbejder nu med lydhealing og er igang med en uddannelse hos Githa Ben David. Det er på den måde jeg er blevet rask. Jeg brænder meget for den sag, så kontakt mig gerne. M.v.h. Hanne Elena.

Endelig lys forude

Skrevet af susanne, Fredag den 15. februar 2013, 19:54

Stor kompliment til B.S igen fra mig. Lad os få tabuer og diagnoser frem i lyset nu! Alt for mange bliver fra psykiatrien fra første besøg medicineret og sat i "bås" med en flyvsk diagnose!!! Lavt mindreværd er en folkelidelse, den kan der sættes ind over for, og det er her man kan blive "syg" hvis der ikke lyttes/tales med den ramte. Psykiatrien´s lette vej er via medicinering.. medicinering men ingen samtaler!! jo længere tid den såkaldte fagelite har taget i den enkelte jo mere syg bliver de...... Og ja, lad denne serie med BS endelig komme over skærmen, for han kan det ovennævnte ikke gør men burde- nemlig finde vej tilbage hvor årsagen ligger. Denne findes i vor opvækst på godt og ondt. En årsag kan være så banal som ensomhed!!!!! Se jer omkring på gaden fra nu, her ses deprimerede stakler i flertal!!! eller er de bare ensomme. Tak BS for du endnu engang træder i karakter, der hvor andre ikke tør bryde vejen til forandring. Tak

I skulle selv prøve at have en svær depression....

Skrevet af Britta, Fredag den 15. februar 2013, 15:10

Undskyld, men mange af jer der udtaler jer om at dette program er en god ide har ikke selv prøvet hvordan det er at have en depression og er nødsaget til at tage medicin. Første problem er, at man ikke bare kan stoppe med medicin uden at få bivirkninger både psykisk og fysisk og ved at tage en kold tyrker er risikoen for at få en ny depression alt for stor og ikke noget man skal gamble med. Andet problem er, at dette program kun varer 3 uger.....Hvad havde man tænkt der skulle ske derefter????? Så overlader man bare disse personer til sig selv....uacceptabel.

Selvfølgelig kan deltagerne sikkert få nogle gode redskaber, men det handler ikke bare om at smide medicinen. Depression handler ikke kun om følelser, men også om kemi i hjernen og om at der er nogle signalstoffer som hjernen mangler og det er derfor man tager medicin.

Hvis dette program skal arbejde med folk der er depressive så søg deltagere som har en let depression og som vakler imellem at tage medicin eller ej. Disse vil med fordel kunne få redskaber der gør at de ikke skal tage medicin.

i skulle selv prøve at tro på en løgn.

Skrevet af Christian Hamerslag, Mandag den 18. februar 2013, 12:50

det er smukt skrevet.. en skam at det du sidder og påstår der er LØGN.. og når jeg nær læser det du skriver.. kan jeg ikke lade være med at spørge.. prøver du bevidst at fylde uvidende med bull***t?

Du hinger dig helt vildt i hvad dine dumme psykiatere har fortalt dig.. jeg vil gå så langt som at sige at du IKKE har baggrund tjekket det din psykiater har fortalt dig.. du har bare valgt at tro blindt på hvad vedkommende siger.. uden engetlig at tænke rationelt ..

de har aldrig kunne bevise at deres kemi i hjernen teori har noget på sig overhovedet.. dette gælder alle psykiske sygdomme.. de er opfundet..

hvis du er i tvivl så går du bare ind på youtube og skriver adhd fraud. så kommer der en film optaget af de førende indefor psykiatri som modvilligt fortæller at de ingen beviser har..

Godt initiativ

Skrevet af Marianne Thomsen, Fredag den 15. februar 2013, 11:07

Fantastisk godt initiativ som kan og vil hjælpe - og for de hvor det virker vil det være en kæmpe succes. I det hele taget er vi i DK alt for gode til sygdomsdiagnosticere, og meget dårlige til at identificere menneskelige ressourcer og styrker. Det sidste er det som gør at det enkelte menneske i stand til at komme videre på egen hånd.
Jeg glæder mig utroligt meget til at følge BS projekt!
God vind!!!
mvh Marianne

Ak og ve

Skrevet af Sally, Torsdag den 14. februar 2013, 20:59

Tænk hvis BS havde fat i noget rigtigt og ender med, en dag at tage bestillingen fra eksperterne og medicinfirmaerne! Det skal da prøves af. Hvor der en vilje er der en vej.

Knus sally

Dumme kommentarer er der nok af

Skrevet af Caspar, Torsdag den 14. februar 2013, 17:28

Anton, behøver du at komme med dumme og banlige kommentarer til et seriøst og ganske alvorligt emne? Det er folk som dig, der med latterlige kommentarer sårer andre mennesker, som får det dårligt.
Kunne du ikke smutte over på Ekstra Bladets Nationen med dine latterlige og respektløse kommentarer. Du er da simpelthen for barnlig og en kæmpe idiot. Lær dog at opføre dig ordentligt!!

Hov

Skrevet af Caspar, Torsdag den 14. februar 2013, 17:19

Jeg kom til at skrive om abstinenser to gange. Jeg skulle have skrevet selvmordstanker anden gang.

Dårlig idé

Skrevet af Caspar, Torsdag den 14. februar 2013, 17:17

Det er ikke en særlig god idé. Jeg har ike noget imod BS Christiansen
men jeg mener ikke at hans metoder er særlig gode når det gælder depressionsramte. Jeg tror at han ville komme til at presse dem for hårdt og så mener jeg også at det er farligt at få en depressionsramt til at stoppe med sin medicin, da det for det første giver abstinenser og for det andet måske kan fremkalde abstinenser.

Kvaksalveri

Skrevet af M. Jensen, Torsdag den 14. februar 2013, 17:01

Heldigvis er det muligt at anmelde kvaksalveri til politiet hvis det skulle blive nødvendigt.

Antidepressiv medicin = insulin

Skrevet af Marianne Wittorff, Torsdag den 14. februar 2013, 15:24

For den depressive kan antidepressiv medicin være dét, som insulin er for diabetikeren. Medicinen kan tilføre hjernen dét stof den mangler for at fungere optimalt.
Nedtrapning af medicin kan IKKE foregå over 3 uger. Total helt hen i hegnet at spille hazard med folks liv.
Kun hvis man har har (haft) en depression, ved man hvad man taler om.

Depression

Skrevet af Martin Andersen, Torsdag den 14. februar 2013, 14:12

Jeg syntes det er en glimrende ide B.S. har fået! At nogle såkaldte
experter er imod, overrasker mig ikke, for de har for 80% vedk.
KUN forstand på medicin!!! B.S. har forstand på mennesker!!!
Nu har jeg i omk. 55 år været manio-depressiv, derfor ved jeg en
del omk. dette!
Så held og lykke TV2 og B.S.
Jeg vil gerne støtte jer, så hvis i har brug for yderligere viden,
så skriv eller ring: martinsabro@hotmail.dk, 21656371.

bravo

Skrevet af Jesper Rasmussen, Torsdag den 14. februar 2013, 13:39

Husk at der er andre veje ud af det, end psykiatri og piller. Meget bedre veje. Det er sagt af en der selv har prøvet det.
Bravo til BS hvis han kan bidrage med noget her. Jeg har selv været i millitæret, og der lærer man at klare sig selv.

Prøv det dog!

Skrevet af Lotte, Torsdag den 14. februar 2013, 13:20

Jeg fatter ikke den modstand imod at prøve B.S.'s metoder på depressive mennesker.

Medmindre man er bange for, at det virker? Så vil medicinalindustrien jo tabe mange penge.

Depression kan helbredes! 'Psykisk fitness' har virket for mig. måske kan B.S's metode virke for andre?

BS har helt sikkert psykologisk forståelse

Skrevet af Jensen7, Torsdag den 14. februar 2013, 13:02

En storm i et glas vand.

Nu skal psykiater og interesse organisationer dæmper sig. Man lever ikke op til foreskrevet standard, hvad angår medicinering.

Fjols.

Skrevet af Åse, Torsdag den 14. februar 2013, 11:17

Hvorfor skal det fjols til B.S blandes ind i noget han ikke har forstand på, fatter ikke at han skulle være så unik, jeg græmmes!

Tænk

Skrevet af Jens Gravengaard, Torsdag den 14. februar 2013, 07:10

Tænk hvis det virker? Det ville virkelig ændre hele opfattelsen af hvordan vi skal behandle folk for diverse sygdomme. Den måde jeg selv ser det koster eksperimenter altid noget, men det giver os en viden vi kan bygge videre på. Det er modigt at TV2 og B. S. Christiansen tør og de kvinder og mænd der skulle melde sig til det melder sig faktisk til at udvide vore alle sammens viden og muligvis sætter deres helbred på prøve.

Men tænk hvis der ikke melder sig nogen? Så bliver vi aldrig klogere og det kan være endnu farligere at leve i uvidenhed, for så vil depressioner i fremtiden også blive behandlet på en konservativ og muligvis værre måde.

selvfølgelig kan han det!

Skrevet af løjse, Onsdag den 13. februar 2013, 08:40

det hele foregår oppe i hovedt! der hersker ingen tvivl om at bs kan gøre det, den eneste grund til at "experter" råber vagt i gevær, er sku at de er ange for at bs afsløre en større sammenhæng mellem medicinal industiens metoder til at gøre folk syge , for derefter at sælge dem en livslang løsning! det starter i toppen med folk der gerne vil tjene rigtig mange penge, de laver en aftale med madindustien om at komme lort og pis i vores mad, så blir vi syge, også træder medicinalindustien til, en ond cirkel er det! lad manden bevise at vi blir taget ved næsen og at vores kurrupte læger skal stop med at smide medicin i skallen på os! bs er gud!!

Årsagerne til depression er mange.

Skrevet af Max Schmidt, Onsdag den 13. februar 2013, 00:12

Først og fremmest er det vigtigt at fastslå at Antidepressiv medicin ikke er vanedannende som mange fejlagtigt tror !
Men tit og ofte er der bivirkninger særligt i statforløbet samt i slutfasen.

Det er desværre et gammelt dogme som stadig hænger ved, bla. pga. af tv2 mv. manglende kendskab til den medicin som bliver brugt idag.

Antidepressiv medicin "Lykkepiller" er ikke vane dannende.
Et uhørt ord som intet har med beruselse/lykke mv. at gøre.
Det er en katastrofe at man ikke er kommet videre sin betegnelse for brug af antidepressiv medicin. - For man bliver ikke lykkelig af at blive som man var før man blev syg psykisk.

Mange får ofte en pille som er beroligende til at sove på. eks. Truxal. Sovemedicin udlevet af en alm. pratiserende læge eller speciallæge er HELLER IKKE vanedannende.
(det er yderes sjældent at der idag bliver udskrevet vanedannende psykeritri medicin. Og når det sker er det endten meget midlertidigt, eller under hyppig besøg hos lægen). bla. for at undgå misbrug.

Prøv blot at se hvor svært det er at få udlevet en bredspekteret pencelinkur ved en halsbetændelse. Næ. næ. den går sgu ikke med mindre at den er en vedvarende tilstand, hvor alm. smalspetret pencellinn ikke har haft effeck. Hvilket iøvrigt er ok.

Så drop fejlvuderingerne omkring vanedannende psykeritri medicin omkring depression og angst. Dette hørte 70 og 80erne til.

Det er så muligt at mange har svært ved at undvære den pga. vaner og en trygheds funktion. Men det er ikke kroppen der kræver den. Og den kan ikke sælges på det sorte marked, for der er ingen lykke i den for narkomaner mv.

Derfor er det heller ikke lægetasker og indbrud på lægeklinikker der er det store hit hos krimminelle narkomaner mv. - for der er stort set intet at hente.

Måske var det stof til eftertanke hos tv2 samt BT. (oplysning til borgerne om samfundet).

Jeg tror at både B.S. og tv2 har taget månden for fuld. Formentlig pga. reelt manglende kendskab til sygdommen.
reelt er deres kendskab meget lille ud fra artiklen, og dette billede ser man også afspejle sig hos mange skribenter her på siden.

Og når kendskabeet til depression er så dårligt som det reelt er, så er der nogen der har svigtet deres oplysning. Her skyder jeg direkte på sunhedsvæsnet, herunder myndighederne.

SE SÅ AT KOMME IGANG SUNHEDSMINISTER. Oplysnigng til borgerne er dit ansvar. Ganske enkelt !!!

Hverken B.S. eller tv2 kan fjerne en rellativ alvorlig sygdom på 1 time.
Med mindre at der reelt IKKE er tale om en behandlingskrævende depression.

Jeg syntes æreligt talt at tv2 mv. skal ovelade opgaven til det fagudannet personale man i Danmark har til dette.

Måske kan B.S. i stedet lave en udsendelse om udstationerede soldater. Dette er jo inden for hans fagområde.

De kendte jo risikoen for psykiske lidelse og risikoen for dette da de meldte sig til International indsats.

For hvis man melder sig som soldat uden for landets grænser i en krigszone er der en reel risiko for at man endten bliver syg eller bliver slået ihjeld af det.

Nobel prisen i medicin til Socialdemokratiet - BS & Joachim B. ?

Skrevet af Helle, Tirsdag den 12. februar 2013, 22:58

BS. Kan ikke hjælpe mennesker som reelt er syge af en behandlingskrævende depression.
Dette her drejer sig ikke om "utilpassede unge" !

Hvis man lider af eks. en behandlingskrævende depression, så er det hverken BS. eller Joachim B. Olsen der er brug for. - Sidstnævnte nægter pr. automatik at hjælpe hvis det koster penge, eller skattekroner.

De modarbejder direkte videnskaben herunder læger, for at høste personlig pr.

Deres opskrift - "pænt" pakket ind er:
Tag dig dog sammen.
Du kan jo godt hvis du vil.
Gør en forkel.
Du er sart.

Sundhed contra. motion er ofte efektiv for en person som lider af depression. Men det kommer sandelig an på sværhedsgraden, og den bagvedliggende årsag !!!!

Begge ser deres opgave som at skumme fløden, på alt andet end hvad de er uddannet til via medierne. Blot at de kan skrabe kr. øre sammen, via de aviser der gider at bruge spalte plads til dem.

(Og i gud hvor er der kommet mange af den slags i Danmark). Og det koster licens kr. mv. Samt ikke mindst giver et helt forkert billede af både befolkningen og de sygdomme, herunder det reele behov for hjælp som er rellevant.

Hvis BS. virkelig vil hjælpe kvinder med Depression, så skulle han hellere bruge sin tid på at hjælpe disse sygdomramte tilbage/fastholde de depresionsramt på arbejdsmarkedet.

Det er nemlig det største problem Danmark har pt. hvad angår dette. Ingen gider at tage et ansvar for mennesker med mindre at det koster gratis.

En Depression for kvinde eller mand er ikke et problem i sig selv. (For det har vi lægerne til). Det største problem er behovet for hjælp i tiden derefter.
Den pris er Danmark samt den Socialdemokratiske ledet regering ikke villig til at betale.
Ellers var der jo ingen grund til at Socialdemokraterne - SF systematisk smarede Fleksjobordningen. - Og kategorisk nægtede at lave DP reformen om.

Den sidste hjælp fra regeringen til folk med depression er, er en halvering af den tid man kan få sygedagpenge. Den er/bliver nedsat fra 1 år. til 26 uger.

Så hvis BS. kan klare en depression på 30 min. på tv2. Så bør han belønnes med Nobels pris i medicin x 2. Han kan evt. dele den med Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

Ser i - så er der en udfordring til både den syge - BS - og vi kan tage Joachim B. med i samme gruppe. Regeringens manglende evner kan vi altid straffe ved næste valg. (og det vil utvivlsomt ske).

Jeg er ret sikker på at udfordringen for alle tre grupper bliver stor.

En Depression er ikke et problem i sig selv.
Hovedproblemet er alt det som den tager med sig. Sygefravær - Job - ledighed, og ikke mindst det at den syge kan se at de kommer videre i deres dagligdag med et job på en anstændig løn på ligefod med dem de arbejder sammen med.

Den pris er Danmark - BS - Joachim - Regeringen ikke villig til at betale.

Selve sygdommen depression har vi lægerne til at behandle. Og ikke en klub pædagog for unge som har det det vanskeligt. Så der kan BS måske finde sin fremtid, i mangel på krige inden for Danmarks grænser, i forhold til hvad hans speciale er = krigsførelse som elitesoldat.