Kunsten at elske hverdagen. Ferien er endegyldigt slut - vi skal genopdage de gode sider af hverdagen. Hvordan gør andre det? Hvad glæder dem, hvad giver dem dårlig samvittighed og hvordan undgår de at hverdagen kører fast i samme rille? Interviewserie med kendte danskere - her studieværten, Trine Panum Kjeldsen. Foto: Jeppe Michael Jensen
Panum
Efter 16 år som studievært på TV2s Nyhederne stopper Trine Panum Kjeldsen til februar. - Det er positivt, for så får jeg mere tid til mine tre børn, siger Panum, der dog kun går ned i tid. Hun skal fortsat lave 'Station2 - Efterlyst' som vært og redaktør. Foto: Jeppe Michael Jensen
Efter 16 år som nyhedsvært stopper Trine Panum Kjeldsen uventet som vært på stationens Nyheder allerede fra næste måned.

TV2 angiver 'omstruktureringer' som årsagen til at den populære studievært nu er droppet fra tv-stationens nyhedsprogrammer.

Selv kalder den 41-årige studievært jobskiftet, 'positivt, fordi hun nu får mere tid til sine børn':

- Jeg vil gerne gå ned i tid. Jeg har tre børn, og har jo altid haft skiftende arbejdstider. Så det har indimellem været svært at få tingene til at hænge sammen, så det er positivt, siger Trine Panum Kjeldsen, der dog stadig vil kunne ses på skærmen.

Hun skal fortsat lave 'Station 2-Efterlyst' på TV2, hvor hun fortsætter som vært og redaktør. 

Selvom hun angiveligt glæder sig til at gå ned i tid, siger hun dog, at savnet af kollegerne på Nyhederne vil blive mærkbart:

.- Samarbejdet med kollegerne og det at være en del af et nyhedsteam, det kommer jeg til at savne meget. Ikke mange får lov at blive på TV 2 Nyhederne så længe, og jeg har været glad for det, siger Trine Panum, der har været vært på tv-stationens nyhedsprogrammer siden 1996.

Hun er ikke den første vært, der forlader TV2-Nyhederne her ved årsskiftet, angiveligt som følge af omstruktureringer.

I går meddelte TV2, at stationens mangeårige vært Per Christiansen stopper efter 17 år som nyhedsvært.

Han skal i stedet være vejrvært på TV2s nye vejrprogram, der bliver sendt fra et nyt HD-studie i det nye år. 
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook