KØB PLUS!

DRs bud på public service: DR-vært smager på sin egen sæd

  •  
  • Her smager værten på sin egen sæd. Foto: Screenshoot Youtube
1 2

Der er blevet sagt og skrevet meget om smagen af sæd, men det er ikke så ofte, at man ser mænd smage på deres egen 'vare', om man så må sige.

I programmet 'Sexministeriet' er værterne ofte gået langt i sexens tjeneste, og det gør de også i onsdag aftens udgave af programmet.

I programmerne har DR Mama værten Jacob Hinchely fået jobbet som ministersekretær, og han fortæller i indslaget 'Jacobs Boleskole', hvordan drenge og mænd kan få deres sæd til at smage bedre.

Han giver nærmest 'opskriften' på, hvordan man kan 'lave' sin egen gourmet-sæd.

- Så hvis din dame ikke gider tage din mandemælk lige i munden, så er der heldigvis en måde hvorpå vi kan gøre smagen lidt bedre, fortæller han på mere eller mindre pædagogisk vis.

Ingen fest og rygning

- Alkohol og alle former for rygning er et no go, så hvis du har været ude at feste med Poul Krebs og Lukas Graham en hel aften, så skal du altså ikke forvente, at hun er klar på at tage en ladning lige i munden, fortæller han. 

Afstemning

Hvis man i følge Jacob, skal have en 'lækker gourmet-sæd' skal man drikke masser af vand. Det skader heller ikke at spise persille og selleri, der gør smagen mild. Og hvis du skal have sødme, skal du spise kardemomme, kanel og frugt.

Til slut smager han på sin egen sæd for at teste effekten af sine egne råd. 

- Ja den er ok, den er god nok, konkluderer han efter smagsprøven.

DR: Det er helt ok

Når man ser klippet, kan man undre sig over, om det er ægte sæd, som værten smager på.

- Så vidt jeg er orienteret, så er det 100 procent hans eget ægte sæd, som han smager på i programmet, men jeg var ikke selv med under optagelserne, fortæller redaktionschef i DR Ung Kasper Tøstesen, til bt.dk.

Men hvorfor skal licenspengene bruges på 'sædsmagning' på DR HD?

- Fordi det er god folkeoplysning. Kernen i Public Service er god oplysning, og det kan det sagtens være, når det drejer sig om sex. Så kan man jo godt gøre det interessant og sjovt. Og hvorfor ikke vise det i stedet for bare at tale om det, siger Kasper Tøstesen.

Men hvorfor er det godt tv?

- Det er rigtig godt tv fordi, at det er 100 procent korrekt. I alt hvad vi laver, er der sexologer inde over i processen. Samtidig er det relevant og positivt. Vi tror på at humor og den lette stemning i programmet, kan være med til at folk ser den positive stemning i buskabet, siger han.

Du kan se Sexministeriet i aften på DR HD.

HVAD MENER DU? ER DET PUBLIC SERVICE ELLER ER DR PÅ VILDSPOR? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR

Din kommentar

Kommentarer

Flot indformation....

Skrevet af Michael, Fredag den 21. september 2012, 16:09

Helt sikker på at mange mennesker,Bag fasaden,prøver det her der hjemme en dag,hvor lejligheden byder sig;-)............Så flot gjort DR vært.............

Indavlet anstalt!

Skrevet af J.Hansen, Torsdag den 20. september 2012, 07:43

Statsmedie på overførselsindkomst kan tillade sig hvad som helst. Disse stakler ville ikke have en chanche, hvis de skulle forsørge sig selv. Det er en lukket anstalt med indgifte og ansættelse af nyt "personale"foregår således: min bedstefars søsters fætters kones barnebarn er heeeeelt sikkert den bedst egnede . Det rene indavl!

Hvad bliver det næste

Skrevet af Bib Bob, Torsdag den 20. september 2012, 06:25

Hvad bliver det næste....???

At de spiser små børn !!!!

Hvor lavt kan vi gaa?

Skrevet af Mugge2U, Torsdag den 20. september 2012, 00:01

Fandens klamt at kigge paa andre smage egen saed! Hvis man har den lyst saa goer det hjemme, med venner osv. men det er da spild af god TV-tid at sende...plat og totalt ligegyldigt...og takker Philips for en god fjernbetjening. (Kan ikke lige se forbindelsen til tegningerne!?)

Rolig nu

Skrevet af Anders, Onsdag den 19. september 2012, 20:15

Hahaha, gå ud fra at de samme mennesker som brokker sig her, ikke kan se hvorfor tegninger af Muhammed kan piske en stemning op hos andre.
Slap nu af folkens og kig væk hvis I ikke gider at se det. Jeg tuder da ikke fordi der bliver sendt FØR SØNDAGEN og begynder at kræve mine licenspenge tilbage. Tag en kiks og skift til DK4. Eller måske bedre: tag at spil KIKS og skift over på DR Kultur

Nej

Skrevet af Philip, Onsdag den 19. september 2012, 20:48

Det går ud over al forstand og normal tankegang at nogle kan hidse sig op over nogle tegninger.
Men som de fleste nok har gennemskuet vil og bruger de fanatiske muzlimer enhver årsag og grund til at lave terror og piske en stemning op hos mere ubegavede muslimer som hverken kan læse,skrive eller forstå eller komme på internettet endsige gide at købe en udenlandsk avis som de hverken kan forstå texten af eller læse der hopper i vandet med begge ben.

Så hvorfor kan disse muzlimer ikke bare lade som ingenting og vende sig om....ja det er fordi de konstant er nødsaget til at finde brænde til deres had bål som de vil have til at brænde over hele verden.

Hold da kæft

Skrevet af Philip, Onsdag den 19. september 2012, 20:15

.....

Skrevet af Trine Tulin, Onsdag den 19. september 2012, 19:19

Super udsendelse. Er stolt over at bo i et land med så frit et TV, og et så afslappet syn på sex.

Interessant

Skrevet af Mona, Onsdag den 19. september 2012, 17:52

Det er da yderst interessant, at det er sådanne latterligheder, mine sure licenspenge går til. Licens er ved at være et levn fra oldtiden. Kom ind i kampen, Dr, og begynd at tage betaling som jeres konkurrenter.

Interessant

Skrevet af Mona, Onsdag den 19. september 2012, 17:52

Det er da yderst interessant, at det er sådanne latterligheder, mine sure licenspenge går til. Licens er ved at være et levn fra oldtiden. Kom ind i kampen, Dr, og begynd at tage betaling som jeres konkurrenter.

...

Skrevet af Thomas, Onsdag den 19. september 2012, 17:50

HAHhahaha.... HAHAHAHA!!!

Kan næste ikke vente, til næste program

Skrevet af Tom Jensen , Onsdag den 19. september 2012, 17:38

næste uges tema bliver vel, ass to mouth

hmm

Skrevet af hulemand, Onsdag den 19. september 2012, 17:29

en mand har ikke lyst til at smage sin egen sæd. Sån er det.

Har alle mænd ikke smagt "sig selv" ?????

Skrevet af Mette Juel, Onsdag den 19. september 2012, 17:06

Jeg kan ikke forstå, hvis man ikke har smagt sig selv ...

Det troede jeg at alle, både M og K havde gjort .... om ikke andet så af nysgrrighed.

Og det kan da ikke pisse mig af at det sker på TV ..... hvor forskrækket er man så????

Hmmm.....

Skrevet af P.P., Onsdag den 19. september 2012, 16:51

Hvad bliver det næste vanvid??!

Luk det lorte program

Skrevet af Michael , Onsdag den 19. september 2012, 16:35

Hvad er det for noget gylle at sende på TV,, luk lortet

Suk ...

Skrevet af Søren Andersen, Onsdag den 19. september 2012, 15:49

Man skal godt nok være forstokket og gammeldags, hvis man kan hidse sig op over noget så uskyldigt.

Så enig!

Skrevet af Thomas, Onsdag den 19. september 2012, 16:12

Helt enig!

Men nu har gamle gnavne mænd da fået endnu en grund til at hade det offentlige...

Ja det

Skrevet af Christian, Onsdag den 19. september 2012, 16:11

Giver dig fuldstaendig ret soeren!!

Hmmm

Skrevet af Flemming Kristensen, Onsdag den 19. september 2012, 16:09

Sjovt som grænsen for "uskyldigt" rykker sig, som moral og etik ryger lukt ud i lokummet. Man skal efterhånden lade sig penetrere af en tyr på Rådhuspladsen og sluge dens ladning i munden, førend man kan tillade sig at sig "njaaar" og ikke få skudt i skoene, at man er reaktionær, forstokket og lignende.

Se med i næste uge, hvor vi vil få vores lort til at smage af ananas.

Rolig meistro

Skrevet af Allan Priess, Torsdag den 20. september 2012, 13:37

Nu er det jo sådan at folk selv vælger hvad de skal se på tv, og tror fame der går noget tid endnu før vi behøver se på "tyreladninger" på tv. mennesker er så smart indrettede at vi kan lukke øjnene, om ikke andet har du vel 2 hænder, så må du liiiige bruge den smule arme folk er skabt med og række ud efter den fjernbetjening. sex er jo for delen da ikke en ny opfindelse, den har altid været der. og du skal ikke snakke grimt om nutiden. folk har været meget mere åbne ang sex og samliv helt tilbage fra før 6000 før kristi fødsel. der blev bare lagt en lille dæmper på omkring 1800 tallet. vær dog åben og snup en kiks :)

til flemming

Skrevet af k, Onsdag den 19. september 2012, 16:53

SÅ længe folk har kunne formulere sig på skrift, har der været folk som siger "Dengang jeg var ung.. Nu ryger moralen i lokummet" Det er blevet sagt til alle tider, om alle generationer. Min gamle bedstemor på 95 brokkede sig engang over at være kommet til en gudstjeneste uden orgel men med trommer, bas og el guitar "Ungdommen nu til dags. TSK" Men Kvinden var gået til ungdomsgudstjeneste med et rock band!!! Måske var hun ikke liiige målgruppen. Ikke alting er for alle. Løsningen her er vildt simpel, Henrik. Et fjernsyn, ihvertfald mit .. ikke at jeg vil sidde her og prale... (LOL).. kommer med en off button. WOW. Nymodens teknik. SIkker på at du er fremme på beatet og også har en off button hvis du tjekker - SÅ sluk dog for det. Ikke alle programmer er lavet for alle mennesker. Du ved bedst selv hva du vil se, så sluk eller skift kanal når det ikke er på.

og

Skrevet af Henrik, Onsdag den 19. september 2012, 16:01

godt dum hvis man gider betale licens til den slags.

til Henrik

Skrevet af k, Onsdag den 19. september 2012, 16:45

Det var da en underlig kommentar. Du betaler jo også selv licens Henrik, ... eller du venter måske på bøden for ikke at have betalt medielicens men istedet have nasset???

Licens ... du kan sku ikke undgå den

Skrevet af Tai, Onsdag den 19. september 2012, 19:08

ja, desværre. vi skal betale licens for alt selvom vi ikke engang ser fjernsyn, personligt ser jeg aldrig fjernsyn, og slet ikke DR. men nu til dags skal du betale dr licens hvis du har, ( Mobil der kan gå på nettet, PC/laptop, radio, radio i bilen, eller fjernsyn)

og efter som det er de færreste danskere der ikke har en af følgende SKAL alle danskere betale DR licens, lige gyldigt om du gider at se det eller ej.