Film og TV

DR frygter seer-tæsk: Aflyser Borgen på søndag

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg i 'Borgen'. Foto: Camilla Rønde
Danmarks succes ved VM er nok til at få DR til at flytte seermagneten 'Borgen'. Foto: CLAUS FISKER

Danskerne er vilde med VM i herrehåndbold, og 1,6 millioner så med, da Danmark onsdag aften slog Island 36-28 ved VM i håndbold. Søndag aften skal Danmark med al sandsynlighed så møde Tunesien i 1/8-finalen, og det betyder derfor et farvel til Birgitte Nyborg og resten af holdet fra Borgen. 

- Borgen bliver vist en uge forskudt, fordi vi på DR1 gerne vil give seerne mulighed for at se både håndboldkampen og afsnit 24 af Borgen, siger programchef for DR1, Lotte Lindegaard.

Læs også: Borgen slog Matador og X Factor

Læs også: 'Borgen' gør klar til kamp: Birgitte smed sin bombe

Hun afviser også muligheden for at rykke seermagneten frem til et tidligere tidspunkt igen med henvisning til, at seerne skal have mulighed for at nyde søndag aften både i selskab med håndboldherrerne og Birgitte Nyborg.

- Der er færre, der har mulighed for dette, hvis vi viser drama tidligere på aftenen, hvor familierne spiser aftensmad osv. Seerne har fået en stærk vane, med at se DR Drama søndag kl 20 – og det holder vi derfor fast, siger hun.

Sidste søndag tabte ‘Borgen’ seere til TV2, der viste kampen mellem Danmark og Rusland. 1/8-finalen på søndag bliver vist på DR kl. 20.15

Relaterede

Det læser andre