Film og TV

Derfor beholder TV2 L.O.C. efter voldsdom

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Liam O'Connor taler med pressen efter han har fået sin dom ved Retten i Odense onsdag. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

Trods voldsdommen på 40 dages betinget fængsel, fortsætter musikeren L.O.C. i  jobbet som coach i talentkonkurrencen Voice på TV2.

- Vi tager klart afstand fra episoden på festivalen Rock under Broen i sommer og har ikke været orienteret om, at denne sag var undervejs, siger Keld Reinicke, chef for strategisk programudvikling på TV 2 torsdag aften til tv2.dk.

- Der er blot tre direkte Voice-shows tilbage, og vi har et ansvar over for seerne og ikke mindst over for de deltagere, som har arbejdet hårdt for at nå så langt i konkurrencen. Liam O'Connor har i dag fået sin straf, og vi ønsker ikke - ved at udelukke ham fra de sidste shows - at lade det gå over hans deltagere i programmet, for vi vurderer, at det uden Liam O'Connor som coach ikke vil være muligt at afgøre Voice på retfærdig vis, tilføjer Keld Reinicke. 

BURDE TV2 DROPPE SAMARBEJDET MED L.O.C.? SKRIV DIN MENING UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Relaterede

Det læser andre