KØB PLUS!

Derfor beholder TV2 L.O.C. efter voldsdom

Trods voldsdommen på 40 dages betinget fængsel, fortsætter musikeren L.O.C. i  jobbet som coach i talentkonkurrencen Voice på TV2.

- Vi tager klart afstand fra episoden på festivalen Rock under Broen i sommer og har ikke været orienteret om, at denne sag var undervejs, siger Keld Reinicke, chef for strategisk programudvikling på TV 2 torsdag aften til tv2.dk.

- Der er blot tre direkte Voice-shows tilbage, og vi har et ansvar over for seerne og ikke mindst over for de deltagere, som har arbejdet hårdt for at nå så langt i konkurrencen. Liam O'Connor har i dag fået sin straf, og vi ønsker ikke - ved at udelukke ham fra de sidste shows - at lade det gå over hans deltagere i programmet, for vi vurderer, at det uden Liam O'Connor som coach ikke vil være muligt at afgøre Voice på retfærdig vis, tilføjer Keld Reinicke. 

BURDE TV2 DROPPE SAMARBEJDET MED L.O.C.? SKRIV DIN MENING UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

Lad L.O.C. værre i fred

Skrevet af Mette, Lørdag den 10. november 2012, 17:30

Lad dog L.O.C. være i fred - han har intet gjort, som andre ikke ville gøre, eller som sker rundt om i landet hver fredag og lørdag aften/nat nemlig, at skubbe en væk der vil provokere. Bare fordi han er kendt kører det i pressen. Jeg syntes han er en rigtig behagelig og sød fyr :_)

Lad L.O.C. værre i fred

Skrevet af Mette, Lørdag den 10. november 2012, 17:30

Lad dog L.O.C. være i fred - han har intet gjort, som andre ikke ville gøre, eller som sker rundt om i landet hver fredag og lørdag aften/nat nemlig, at skubbe en væk der vil provokere. Bare fordi han er kendt kører det i pressen. Jeg syntes han er en rigtig behagelig og sød fyr :_)

At forsvare en ven er en sand ven

Skrevet af Nina, Lørdag den 10. november 2012, 12:46

Godt at Voice fortsætter med L.O.C.
Hvis man giver en person et slag med sin hånd flad/knyttet, fordi personen er igang med at overfuse vennen er efter min mening ikke vold. Big Brother is watching you !!!!! - med smålighed

Latterligt

Skrevet af Gitte, Lørdag den 10. november 2012, 08:56

At festivalgæsten, Jesper Christian Thor ikke får nogen straf!!! Han overfaldt U$o!!!

L.O.C forsvarede sin ven!!

Beklageligt.

Skrevet af h. munk, Fredag den 9. november 2012, 16:53

TV 2 har i forvejen givet grønt lys for voldelige værter. Xander var jo også indblandet i noget med vold. Så kan de jo ikke smide L.O.C. ud. Men beklageligt - det er det.

Intet over islam

Skrevet af Muhammed, Fredag den 9. november 2012, 12:10

hepper på L.O.C

Skrevet af frankkie, Fredag den 9. november 2012, 09:03

Hvis en af mine venner blev forulempet så havde jeg også stukket ham en flad.

Men det jo typisk at sådan en torsk skal spille smart og når det så får konsekvenser ved at man får en på lampen, så piv piv melder man manden, i stedet for at ta den som en MAND.

Hepper på dig Liam.
Jeg er sikker på du vil gøre det igen hvis en anden af dine venner bliver forulempet.

Jysk Jantelov -

Skrevet af Lars, Fredag den 9. november 2012, 08:43

L.O.C står op for sine venner og værner om de værdier der gør ham til den han er - jeg har SÅÅ meget respekt for den mand .... Han siger det han gør og gør fucking det han siger - mere uden filter og ærligt fåes det ikke.... Det kan sgu da ikke komme ham til skade at han har knoklet for og opnået fortjent succes , scoret den skønne,kloge,frække kæreste og i det hele taget bare er laid back, swag og fantastisk jysk (læs: Århusiansk)..... Keep It Up Liam, vi er nogle der synes du er for feeeeed . = )

Hvorfor skal han dømmes 2 gange hold da kæft

Skrevet af Gitte thomsen, Torsdag den 8. november 2012, 23:28

Hvorfor skal han dømmes 2 gange. ? hold da kæft manden lever af hip hop musik og at skal fremstår med et godt eksempel, så selvfølgelig kan man ikke bruge ham i en udsendelse hvor han skal fremstå som et godt eksempel. Der er en masse rødder der ikke ved om det skal tage den forkerte eller den lige vej, og når de så ser at hvis bare man er kendt så gør det ikke noget at man er et dumt svin, og sådan går det hurtigere og hurtigere ned af bakken. Og Husk når muslimerne får flertallet så er det slut med juleaften.

Hvorfor skal der dømmes 2 gange

Skrevet af Susie, Torsdag den 8. november 2012, 19:41

Magtens 3-deling fordrer, at det er domstolene, der dømmer, MEN den 4. statsmagt "medierne" har utrolig stor magt og udfordrer ofte befolkningen til IGEN at dømme. Det er da ikke rimeligt. Liam har fået OG modtaget sin dom og skal vel ikke straffes yderligere ved at blive udelukket fra det han tidligere var anset til at kunne bestride.

Relegion ...

Skrevet af Tee Jay, Torsdag den 8. november 2012, 18:53

Hvordan kan man bringe relegion ... ind her ??? ... For lige at begrave den GED ... så er vi VERDENSBORGERE ... INGEN gud findes ... hvis der gjorde ... havde JEG haft et RIGTIGT SKIDT liv ... og det ER løgn ... ... Den som tror på noget "fabel-tuttelut" ... uanset hvilet "fabeldyr" vi taler om ... er blevet HJERNEVASKET fra dag ÉT ... Det ER ok at tro på noget ... Men at bruge det som "dommer"!!! Bliv nu voksen, og vigtigst ... befri dig fra "bogens" slaveri ... ;-)

Tik, tak

Skrevet af The Watcher, Torsdag den 8. november 2012, 19:28

Hvor mange personer er du? siden du omtaler dig selv som både jeg & vi?

VVS - Vores Vattede Samfund

Skrevet af Tee Jay, Torsdag den 8. november 2012, 18:33

Med hvilken RET!!! Lægger man hånd på et andet menneske ? ... Psygisk vold = 10 års fængsel ... Fysisk vold = 10 års fængsel ... Bevidst voldtægt = Livstid ... Bevidst at tage et andet menneskes liv = DØDSTRAF ... så vil jeg S**** på, hvilken hudfarve og nationalitet man har, eller hvilket "rygmærke" man har på "dilleren" ... FNYS!!!

Moral er godt

Skrevet af Rethe, Torsdag den 8. november 2012, 17:34

Dobbeltmoral er dobbelt så godt...

Intet over islam

Skrevet af Muhammed, Torsdag den 8. november 2012, 16:12

Der skal kun være 1 dommer, og han er den højeste dommer, og hans navn er Allah.

Kabbalaen's røde tråd

Skrevet af The Watcher, Torsdag den 8. november 2012, 19:11

Alfa, beta = Alfabet

A - B - C - D - E - F - G
H - I - J - K - L - M - N.
A - B - C - D - E - F - G,
H - I - J - K - L - M - N.
O - P - Q - R - S - T - U,
O - P - Q - R - S - T - U.
V - X - Y - Z - Æ - Ø - Å.

Otteogtyve skal der stå.

9-0 = (+-*/) = A-E-I-O-U-Y-Æ-Ø-Å = (+-*/) = 0-9

Din gud ?

Skrevet af Tee Jay, Torsdag den 8. november 2012, 19:02

Jeg har ondt af dig ... din MODERNE dagligdag bygges på noget som sender dig tilbage til "stenalderen" ... ALLE samfund er blevet TVUNGET i knæ af FIKTIVE højere magter ... de findes bare IKKE ... Lad os kalde det ... "Oldtidens politik" ... og det gælder ALLE trosretninger ... Hvad er det MAN ikke forstår ?

irrelevant

Skrevet af JN, Torsdag den 8. november 2012, 17:51

Jeg anfægter på ingen måde din religion, men synes du ikke det er lidt off-topic at tale om islam? :-)

Tydeligvis selvforsvar

Skrevet af Bjarne, Torsdag den 8. november 2012, 15:06

Præcis Anders. Festival gæsten burde have fået en dom for vold og forstyrrelse af den offentlige orden, det LOC gjorde var tydeligvis selvforsvar. Man må tage konsekvenserne når man ikke kan styre sin brandert, ynkelige nar. Der er tydeligvis mange der har ondt i røven når folk klarer sig godt. >>>GO LOC

ingen voldsmænd på tv.

Skrevet af susan pedersen, Torsdag den 8. november 2012, 14:44

hej
jeg syntes selvflgelig ikke det r ok at an har en voldelig siddende som
dommer på tv. og skal være et godt eksempel for de unge,det er forkert syntes jeg ,ikke noget godt signal for de unge.

Mvh. Susan Pedersen

ingen voldsmænd på tv.

Skrevet af susan pedersen, Torsdag den 8. november 2012, 14:44

hej
jeg syntes selvflgelig ikke det r ok at an har en voldelig siddende som
dommer på tv. og skal være et godt eksempel for de unge,det er forkert syntes jeg ,ikke noget godt signal for de unge.

Mvh. Susan Pedersen

Samfundet tilbeder vold

Skrevet af Jan Larsen, Torsdag den 8. november 2012, 13:46

TDC og TV2 siger ok til at begå vold, det er en blåstempling af en syg handling, og det bringer TDC og TV2 i klemme både moralsk og etisk, og deres valg er forkert, det er et dybt problematisk signal at sende ud i offentligheden.

Problemtisk

Skrevet af JN, Torsdag den 8. november 2012, 17:54

Joh..
Men så lad os samle alle der har kørt for hurtigt, stjålet eller slået ihjel og sende dem ud på en øde ø. Vi kan naturligvis ikke være tilfreds med den signal værdi sådanne mennesker udstråler.

Go ahead L.O.C. make my day

Skrevet af Anders Hansen, Torsdag den 8. november 2012, 12:32

Når L.O.C. får en dom, som gøres betinget, skyldes det, at Jesper Christian Thor selv har fremprovokeret situationen.

Jesper Christian Thor har kunnet drikke gratis øl siden kl. 14 den pågældende dag og er ved 23-tiden alt andet end ædru. Han er tydeligvis ude på ballade og bliver i V.I.P. området ramt eller lader sig ramme af tour-bussens sidespejl. Så kan han himle op, som om der er sket en katastrofe, men det er ikke andet end lidt spildt øl. Chaufføren overfuses og trues direkte med at blive slået ned. Er det virkelig i orden, at Jesper Christian Thor fører sig frem på den måde? Desuden laver han - der nu bagefter gerne vil fremstå som en fredelig familiefar - en ordentlig bule i tour-bussen, som det koster mange tusinde kroner at få repareret
Da han forfølger tour-bussen, bliver det klart for både chauffør og U$O, at på trods af gentagne undskyldninger og tilbud om øl, er manden ikke interesseret i en fredelig afslutning. Ingen af deres forsøg på at berolige manden hjælper, og efter at han har kastet en tredje mand omkuld, går han i gang med det, der kunne se ud som han ville kvæle U$O med snoren til hættetrøjen.
Det gik bare ikke helt, som Jens Christian Thor havde regnet med. Der kom en handlekraftig person til undsætning, og han satte en stopper for Jens Christian Thors fremturen.
Det er altid surt, når man bliver den lille, og Jens Christian Thor er pludselig forvandlet til et ynkeligt og uskyldigt offer. Har fået et lille blåt mærke og forbigående tinnitus (som man let kan få, når man er til koncert og står for tæt ved højttalerne).
Helt ærligt Jens Christian Thor! Ingen respekt herfra. Sådan kan det let gå, når man ikke kan styre sin brandert, men vagterne burde have forhindret, at sammenstødet skete.
L.O.C. skal selvfølgelig fortsætte med sit arbejde som hidtil, ingen tvivl om det.