KØB PLUS!
(4/6)

BT anmelder Forbrydelsen: Det kan gå så grueligt galt for alle på søndag

Det er ikke kun Emilie i sit trykkammer, der holder vejret, for alt dirrer faretruende i ’Forbrydelsen’ før finalen på søndag.

Lund blev farmor. Hun fangede kidnapperen, endelig, og syntes endda også at have Louises morder på krogen.

Men vores gerningsmand ville ikke sige, hvor Emilie var, og Reinhardt sprang af krogen igen. Ren som nyfalden sne angiveligt, om end det var pudsigt, at han skulle have en kunstklub i et øde industrikvarter med en skjult kælder, højtryksspuler, køreport og opmagasinering af alle børnefondens journaler. Nå ja, og et ekstra ur til 50.000 kr., når han bare kunne have udskiftet glasset. Men sådan er der jo så meget.

Lund er tilbage på bar bund. Og er det virkelig rigtigt, at vicestatsadvokatens mørklægning af den gamle sag blot skulle dække over hans egen inkompetence, så kan vitterligt hvem som helst have voldtaget og myrdet Louise.

Og så er der det med barnebarnet.

De flossede familiebånd har været den underliggende røde tråd gennem hele sæsonen: Lund har ikke været der for sin søn, ligesom Zeuthen ikke har været der for sine børn, statsminister Kamper ikke var der for Benjamin, og Louises far ikke var der for Louise.

Forældresvigtet har efterladt åbne sår, der i aftes så småt begyndte at heles. Eller gjorde de?

En ny lille sweatergeneration så dagens lys, men Lund nåede end ikke at se sit barnebarn, før jobbet atter kaldte. Robert Zeuthen lovede bod og bedring til Maja, men greb samtidig til våben. Kamper nærmede sig en forsoning med sin afdøde søn, men står nu bogstaveligt talt med nøglerne til en uhyggelig hemmelighed. Og vores gerningsmand blev lovet retfærdighed for Louise, men hvem kan garantere det?

Verden er uretfærdig, og lykken er lunefuld. Det kan gå så grueligt galt for dem alle på søndag, og jeg er slet, slet ikke tryg ved den pistol i Zeuthens lomme.

Forbrydelsen III (9:10) DR1

Hvad synes du om aftenens afsnit? Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

How to buy a best louboutin pas cher online store

Skrevet af Cipbydaydig, Onsdag den 23. januar 2013, 15:14

qoubz [url=http://christianlouboutinboutique.fr]chaussure louboutin[/url] hbjwj http://christianlouboutinboutique.fr flhzc nwfbn [url=http://soldeslouboutinpascher.fr]chaussures louboutin[/url] qhzuh http://soldeslouboutinpascher.fr svslb zyyaw [url=http://louboutinpaschersolde.fr]chaussure louboutin[/url] duehm http://louboutinpaschersolde.fr xhsav eswsa [url=http://christianlouboutinfrancesolde.fr]christian[/url] ipicu http://christianlouboutinfrancesolde.fr qgzxx

det er skyggen

Skrevet af Sanne S, Søndag den 25. november 2012, 19:36

Hvorfor vil Maja Zeuten rejse?Hvorhen? Er hendes liv i fare?
På grund af hendes kontakt til det autonome miljø?
Hvem kommer tæt nok på Reinhardt til at låne hans ur og hans faciliteter i kunstklubben?
Det MÅ være en, der er ansat hos Zeuten, en der er tæt på toppen, og har mulighed for at "gemme" sig. En, der har rettigheder til at komme ind overalt, uden at spørge om lov. En, der råder over it udstyr.En sikkerhedschef/ it chef?

Reinhard

Skrevet af Claes, Mandag den 19. november 2012, 13:36

Reinhard boller børnene i den børnefond - og bollede også sine egne døtre. Det var ikke ham selv, som checkede ud af der hotelværelse om morgenen - han havde overdraget kortet til værelset til hende statsinisterens-dulle, som havde hemmeligt møde med ham derovre.

Reinhard i drabet og voldtægten - der er slet ingen tvivl.

Reinhardt ved noget om bestyrelsesformand og Maja

Skrevet af Cranberry, Mandag den 19. november 2012, 12:48

Det er mystisk at Rienhard kone tager til sydfrankrig med sine 2 datter mens sagen kører i danamrk..
pigerne er også unge mens forældre er meget gamle.. tyder på at begge børn er blevet adopteret, fra Børnefonden..
Hvad har de at skjule egentligt?
De sider med oplysninger, de kan ikke give til politiet.

bestyrelsens mand og moren er skurkerne

Skrevet af Cranberry, Mandag den 19. november 2012, 12:27

Bortset fra en meget dårlig belysning hvor alt er mørklagt i alle scene og al arbejde i regeringen forgår om natten og i bølge mørke og hvr selvest fødeafdeling er mørklagt som om det var i Londons kælder under anden verdens krig, så er forbrydelsen 3 glimerende.
Selv når de er udendør ved fromidag elelr eftermiodag så er lyset mørkt og i beste fald blå.. Den afspejler dog godt det danske vinter i byen.. depresiv atmosfære, og ren emo hygge! lol.

jeg tror at benjamin blev dræbt fordi han så noget og fandt ud af noget, dataer, som sat zeelands bestyrelses formand fra parkngskældren, i fare.

Emilie er Louise datter, som belv født i børnfonden afdelinger mens louise var mindreårige, og var belvet voldtaget af den bestyrelsesformand. Emilie blev bortadopter til Zeelands diorektor Robert, som vist ikke om at louise var belvet voldaget.
Da louise belv mmuyndige prøver hun at få barnet tilbage og kontakte Emiles nye mor, Zeuthens kone, og true bestyrelses formand med afslørigner om pædogfilier til pressen hvis hun ikke får sin dater tilbage.
Både zeuthens kone og den bestyrelses formand er involveret i louise drab.
Ham for at hun ikke røbe sandheden og hende for at kunne beholde emilie.

Emilie er derved kidnaperens barnebarn og derfor hun stolede på ham, og derfor han vil ikke udlever hende, da hun er hans sidste bånd til hans datter louise, og vil have sagen om hans datter opklaret først, da det vil også medføre at han få barnet..

Zeuthen er på vej til at tale med kidnaperen og dræbe ham, eller true ham om at fortæle hvor louise er henne. Zeuthen aner ikke at Emilie er louise barn.

Statsminsiterens bror og den anden rådgiver er begge to involveret i anvendelse af ilegale kilde til penge for valgkampagnen, og dækker for hinanden.

bestyrelsenmand fra zeeland brugt penge tila t finacier kampagnen, for at kune få folk fra regeringen til at mørklægge louise mord, vha statsadvokaten.

Og er på den måde involveret i mørklædning af sagen.
Som de prøvede før at give skylden for til opositions formand..

Så det er mor, zeuthens kone, og bestyrelsesformand som er skurker og står bag mord af Louise og arbejder sammen ofg taler sammen.
Hun gjordt det i hendes mands ryge.
Hun har også interesse i at kidnaperen blive murdet da han ved for meget..
Hun bo hos hendes mand siden zeuhten kom idt for tæt til at finde ud af det og især siden børnefonden er i focus.

Sarah Lund

Skrevet af Erling Jacobsen, Mandag den 19. november 2012, 10:06

Jeg har en skør teori om at Sarah Lund hun bliver skudt af morderen og mordern bliver skudt af Robert Zeuthen. Dermed slutter serien.

ELENDIGT

Skrevet af Susanne, Mandag den 19. november 2012, 09:29

fatter ikke så mange falder for denne håbløse serie. Har I virkelig ikke flere krav til, at sætte jer til rette i sofaen på en søndag. Elendigt skuespil hele vejen igennem- Vi kan altså ikke længere lave en god serie i i Danmark......Forbrydelsen er ren spild af tid .....øøøØØØV

Forklaring

Skrevet af O Hansen, Mandag den 19. november 2012, 09:50

Det er en af de bedste serier, der har været i flere år. Broen er svær at slå. Der skal nogle brikker til for at kunne følge med i serien. Det er måske derfor, du synes, den er elendig.

ELENDIGT

Skrevet af Susanne, Mandag den 19. november 2012, 09:29

fatter ikke så mange falder for denne håbløse serie. Har I virkelig ikke flere krav til, at sætte jer til rette i sofaen på en søndag. Elendigt skuespil hele vejen igennem- Vi kan altså ikke længere lave en god serie i i Danmark......Forbrydelsen er ren spild af tid .....øøøØØØV

Urealistisk

Skrevet af BPC, Mandag den 19. november 2012, 08:45

Scenerne er urealistiske, og nogle gange fatuide - også selv om det handler om fiktion.
Lyden er meget dårlig - der tales lavt samtidig med at der lægges en "støj" af undertone i filmen.
Det ville hjælpe med undertekster.

Ang. undertekster...

Skrevet af Jørn, Mandag den 19. november 2012, 08:52

Der er undertekster... gå ind på tekst-tv og tryk 398 - vupti så er der flotte undertekster.

Lol

Skrevet af Nicolai, Mandag den 19. november 2012, 08:43

Chuck Norris kommer og nuker dem alle sammen og lukker serien!... ;)

Jesus

Skrevet af Allan , Mandag den 19. november 2012, 08:35

Tror Jesus dukker op og klarer det hele. Serien er absurd nok til, at det kan være løsningen.....

Vigtig person er...

Skrevet af Lars, Mandag den 19. november 2012, 08:35

bestyrelsesformanden som elegant gled udenom i p-kælderen af 9 afsnit. Han er med garanti hovedpersonen og er bl.a. pædofil og bruger en del af de børn som støttes af fonden. De er nemme ofrer, som han via journaler har indsigt i. Zeuthens højre hånd ved mere om det, men er ikke i ledtog med ham, men optræder med misforstået loyalitet. Borch får lund, Robert Zeuthen skyder betyrelseformanden..., men hvad jeg ikke lige kan greje er Robert Zeuthens kone har i traileren fat i en telefon, hvor siger "Jeg troede det var nemt, men det er det ikke?" - whats that?

Alle gode gange 3

Skrevet af Thomas Larsen, Mandag den 19. november 2012, 08:33

Jeg har set alle afsnif af forbrydelsen. Desværre at denne sæsson slet ikke på højder med de andre. Når det er sagt, synes jeg dog stadig det er en god serie!
http://www.FastSpeak.dk

benny

Skrevet af benny, Mandag den 19. november 2012, 07:58

en mærkelig rodet affære. politiet afhører stadig 2 personer samtidig selv om de så har mulighed for at afstemme historien - sådan foregår det ikke i virkeligheden - de vil også selv lede efterforskningen - ha ha
foregår det sådan

ud over det er der ike mange der spiller godt skuespil i den - ringe ringe

selve historien er skruet forkert sammen
man kan ikke komme ind i folketinget uden at være sikkerhedsscannet som ansat

hvis den får nogen priser er det en insideraftale jeg beklager

Fin anmeldelse...

Skrevet af Lars P, Mandag den 19. november 2012, 01:02

Jo, serien handler i den grad også om svigt - familiesvigt.

Indenfor forretningsverdenen:
- Udenfor kategori - Tønder Bank.
- Forbrydelsen I - Dong.
- Forbrydelsen II - SAS.

Forbrydelsen III venter vi stadig en afklaring på...

forbrydelsen 3 .. mærsk

Skrevet af Cranberry, Mandag den 19. november 2012, 12:33

MÆRSK.. Zeelands er Mærsk afdeling i Odense.

Bæørnefonden..
pædofilis sag i børnefonden.
adoption af børn fra børnefonden fra bestyrelses medlemer af fonden..

Håb for afsnit 10

Skrevet af Steen, Mandag den 19. november 2012, 00:13

Jeg håber på, at Robert Zeuthen skyder kidnapperen, så Emilie Zeuthen dør af iltmangel. Ikke fordi jeg er ond, men fordi det vil være en passende "sort" afslutning på serien.

Giv os nu en happy ending

Skrevet af Tante Grå, Søndag den 18. november 2012, 23:50

Der er nogen i PET der dækker over nogen i Zeeland. Jeg håber fandme ikke at det er Borch, for der findes max. een mand i hele verden, der forstår Sarah Lund.

Da folkene bag har svoret at dette er sidste sæson af Forbrydelsen, synes jeg at det ville være passende at Sarah Lund endelig fik lov at lægge ansvaret for verdens problemer fra sig og blive lykkelig.

Lund dør

Skrevet af Lasse, Søndag den 18. november 2012, 23:32

"kill your darlings"!'

Lund må dø.

Men nånej: Det er jo DR-Drama: Borch dør.
Han er utro, Lund er Lund, der kommer sikkert en Forbrydelsen IV. DR er DR.

Licens er spild

DR er Gratis?

Skrevet af Nicolai, Mandag den 19. november 2012, 08:47

Betaller du licens for DR? Har du internet så har du osse DR kanalerne i din webbrowser - Det har jeg da

Værre end det:

Skrevet af Allan Pedersen, Mandag den 19. november 2012, 03:14

Licens er kopskat!

mener du

Skrevet af Jan, Mandag den 19. november 2012, 07:54

Spær Robert Zeuthen inde! ;-)

Skrevet af Kasper, Søndag den 18. november 2012, 22:46

At anmdelde et enkelt afsnit særskilt giver ingen mening, for alle afsnittene ligner hinanden fuldstændigt i opbygning.
Denne tredje sæson er uden sammenligning den ringeste, Sveistrup og kompagni har præsteret. Troværdighed og sandsynlighed er blevet totalt negligeret til fordel for såkaldt non-stop "suspense".

Den slags kan man normalt slippe af sted med i små doser, men "Forbrydelsen" gør det uafbrudt, så hele forestillingen nærmest virker latterlig. Men ret beset er serien nok mest bare en smule fordummende, desværre.

Især milliardæren Robert "Dirty Harry" Zeuthens figur tenderer det farceagtige. Hvor Bjarne Henriksens flyttemand var overbevisende i første sæson, er Anders W. Bertelsens skibsreder et bedøvende monotont og komplet usandsynligt bekendtskab.

Sarah Lund dør

Skrevet af Dorrit, Søndag den 18. november 2012, 22:18

Jeg tror, Robert Zeuthen skyder Sarah Lund i sidste afsnit.
Vi kan da ikke have en happy end med børn og børnebørn, og romantik med Borch, som nok viser sig at være far til Mark :-)

Fint afsnit, god underholdning

Skrevet af Margit, Søndag den 18. november 2012, 22:13

Ærgrer mig kun over at jeg skal vente en hel uge på afslutningen. God serie, fint tempo. Hvem der har slået Louise ihjel er umuligt at gætte, men jeg tror at moderen Maja Zeuten har ugler i mosen mht bortførelsen af Emilie.

Gaaab..

Skrevet af crankyrabbit, Søndag den 18. november 2012, 21:52

Har ikke set et eneste afsnit og er ret sikker på jeg heller ikke er gået glip af noget...

så klap dog i

Skrevet af hansen, Mandag den 19. november 2012, 07:42

lån en bog eller gå en tur

Og hvorfor fortæller du os det?

Skrevet af Martin Sørensen, Søndag den 18. november 2012, 22:09

Og hvorfor fortæller du os det?