KØB PLUS!

Vanvittig luksus: Køb iPhone 5 i 24 karat guld

Hvis du mangler lidt inspiration til julegaven til personen, der har alt, så er her et bud på, hvad du kan lægge under træet.

Det britiske firma Gold & co. har nemlig specialiseret sig i at overtrække diverse Apple produkter med det pureste guld.

Det Gold & co. gør, er at udskifte bag- og frontcover med deres egen specialdesignede version, hvor hvert bagcover og glas til iPhone 5 er produceret i stål af flykvalitet, der bliver overtrukket med flere lag af 24 karat guld. Herefter pudses knapper og alle kanter i hånden for at sikre en meget blank overflade.

Sidst bliver iPhonen pakket ned i en fin trææske for at gøre præsentationen lige så luksuriøs som produktet. Alle produkter fra Gold & co er selvfølgelig nummererede for lige at toppe op med lidt yderligere eksklusivitet.

Det er ikke bare iPhone 5, der fås indhyldet i guld. Du kan også få en forgyldt udgave af iPhone 4, 4S, iPad 3 eller iPad mini. Hvis du skal have fat i produkterne inden jul, skal du desværre booke en flybillet, da de kun bliver solgt i London, Hong Kong, Moskva, Indien og en række lande i mellemøsten.

Følg Mobil.nu på Facebook her   

Følg media:mac på Facebook her