Samsung går efter Sonos

På årets Consumer Electronics Show i Las Vegas har Samsung blikket stift rettet mod producenten Sonos og deres serie af lydprodukter - den kage vil Samsung også have en bid af.

Sonos er kendt for deres kritikerroste lydsystem (Læs vores anmeldelse af Sonos PLAY:1 her) der forbinder højttalere i et enkelt system, der så kan styres fra hele huset via apps på smartphones og tablets. Men den sydkoreanske gigant Samsung har altså nu set sig lun på det marked også, og efter at have lanceret M7 der er hovedproduktet i serien, lancerer Samsung nu også M5, en lillebror til M7, på CES.

Styres via HUB

Ligesom hos konkurrenten fra Sonos har Samsung også valgt, at alt skal styres via en hub. Det smarte er så i øvrigt, at man også kan koble sine "gamle" højttalere til og dermed få lyden ud i den kvalitet, man er vant til - det kræver dog endnu en lille boks. Udover M7, M5 og hubben har Samsung også to nye soundbarer, der begge kan bruges med systemet - den ene HW-H750, en 320W soundbar, der er beregnet til de største fladskærme, og den mindre HW-H600.

Hele molevitten forventes til Danmark i løbet af foråret.