Digital

Rygterne svirrer - er iPhone 5S på vej?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Rygter siger, at en iPhone 5S er på vej Foto: YVES HERMAN
A customer holds up an Apple iPhone 5 to pose for a photo during an exclusive sale by Belgian operator Mobistar in Brussels September 28, 2012. The iPhone 5 mobile phone is officially on sale in Belgium on Saturday. The exclusive sale was by invitation only. REUTERS/Yves Herman (BELGIUM - Tags: BUSINESS TELECOMS) Foto: YVES HERMAN

Nye billeder kunne tyde på, at Apple allerede er gået i gang med efterfølgeren til iPhone 5, der udkom for få måneder siden

Så snart en iPhone er kommet på markedet, bliver den flået fra hylderne. Derfor går rygterne selvfølgelig konstant også på, hvornår det næste teknologiske vidunder fra Apple dukker op.

Nye billeder viser, at der måske snart er en opfølgning på vej til den seneste iPhone 5. Hjemmesiden www.iphone5parts.net har fundet frem til billeder, der kan ligne arbejdet på en bagside en S-udgave af 5'eren. De mener, at der kan være mulighed for at det er en opgradering, da et af billederne viser et X, hvor der burde være specifikke oplysninger. Normalt betyder et X, at det er en test-prototype.

Der er også ændringer inde i selve mekanikken, der tyder på, at det er en ny udgave, der er tale om. Ifølge hjemmesiden sidder hullerne til skruerne anderledes end de gør på den nuværende iPhone 5.

De seneste rygter om en nu iPhone er, at den vil komme omkring sommer 2013. Se billederne af den mulige iPhone 5S her (eksternt link).

Relaterede

Det læser andre