Det snerper til: Apple tættere på budget-iPhone

Selvom Apple har en af markedets bedst sælgende telefoner med deres iPhone 5, er det heller ikke til at komme udenom, at det også er markedets klart dyreste telefon.

Ifølge mange rygter har Apple længe arbejdet på at lave en billigere model af iPhone for at appellere til flere forbrugere. Skeptikere har dog også sagt, at dette aldrig vil ske, da Apple stiler efter at være et brand, der signalerer luksus og overskud. Det samme blev dog også sagt ved rygterne om iPad mini.

Siden Tim Cook overtog styringen af Apple, ser det ud til at Apple har ændret holdning på det område og Ifølge Wall Street Journal har flere kilder oplyst, at Apple på nuværende tidspunkt arbejder med planer om en billigere iPhone.

Redaktionens favorit-apps til iPhone og Android

Telefonen skulle ligne den nuværende iPhone i designet, men være lavet i det billige polycarbonat plast i stedet for aluminium. Indmaden i telefonen skulle dog minde meget om det samme, eller måske blive genbrugt fra tidligere modeller.

Apple bliver i hvert fald nødt til at benytte sig af komponenter som kan indkøbes billigere end den nuværende iPhone 5.

Der er stadig ikke tale om planer, som Apple har bekræftet, og det kan stadig tænkes, at de vælger at droppe ideerne helt, hvis de ikke føler de kan gøre det godt nok.

Så hot er den: Vi har prøvet iPhone-dræberen Sony Xperia Z

Apple er dog efterhånden under et stort pres fra konkurrenterne. Siden 4. kvartal 2011, hvor Apple havde en rekord markedsandel på 23 procent af alle smartphones, er den samlede andel faldet til kun 14,6 procent på verdensplan 4. kvartal sidste år.

Skulle planerne holde stik, kan vi ifølge kilde muligvis allerede se den nye billige model i slutningen af året.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08