KØB PLUS!

Vi efterlyser læsernes historier: Hvad var din værste julefrokost?

Så er det julefrokost-tid igen - og når sprutten går ind, går forstanden ud, så det er ikke sjældent set, at der følger en skandale af større eller mindre kaliber med i købet.

Men hvad er din værste/bedste/vildeste/utrolige julefrokost-historie? Skriv den i kommentar-feltet herunder eller send os en mail på jul@berlingskemedia.dk.

Din kommentar

Kommentarer

Kødmarked på Damhuskroen

Skrevet af Alberte, Søndag den 9. december 2012, 15:22

Den værste julefrokost ever.. En sekretær havde fået lov til at arrangere julefrokost for vores lille afdling i Novo. Af alle steder havde hun valgt Damhuskroen... De fleste af os synes ikke lige at det var vores klientel, men vi tog åbensindede afsted, for efterfølgende at blive bekræftiget i vores fordomme. En ting var, at maden var mega dårlig, men at stedet huserede flest mænd, og at disse mænd (fedladne + 40) synes at de måtte tage alle piger på røven og patterne.. Der tager jeg/ vi aldrig hen igen, og sekretæren undskyldte efterfølgende.

Stakkels sekretær

Skrevet af ssm, Søndag den 9. december 2012, 17:16

Alberte, det var da sødt af jer, at sekretæren havde "fået lov til" at arrangere julefrokost. Det var da godt, at hun sagde undskyld bagefter. Og så håber jeg, at hun efterfølgende har fundet sig et job et sted, hvor hendes kollegaer ikke vil beskrive hende og hendes faggruppe så nedladende, når hun formentligt har påtaget sig en opgave med ambition om at give dem en god aften. Uanset det lidt satsede valg af stedet.

Jeg smiler

Skrevet af Alberte, Søndag den 9. december 2012, 20:07

Jeg tænkte nok denne reaktion, efter jeg selv læste hvad jeg havde skrevet. For mig var der nogle indlysende fakta, som andre på den anden side af skærmen jo ikke kender. Normalt holder vi julefrokost sammen i et område, og der er festarrangører der står for dette. Jeg er selv "arbejder", dem er der mange af, så der blev ikke kigget ned på hende. Hun valgte sev at undskylde, hun havde ikke behøvet det. Hun synes selv at det havde været totalt kikset. Det var i den grad den mest kikset julefrokost vi alle havde været med til, men så sandelig også den vi husker bedst ;)

Julefrokost

Skrevet af Ida Sand, Søndag den 9. december 2012, 15:16

Min værste julefrokost var for tre år siden da jeg ventede mit første barn. Jeg var til julefrokost med den gamle gymnasieklasse, og halvvejs inde i aftenen fik jeg en besked, at jeg skulle ringe min daværende kæreste op. Han meddelte mig at han havde fundet en anden, og ikke ville have mere med mig eller mit barn at gøre.
Efter tre år med ham, blev jeg selvfølgelig meget ked af det, og var ikke med til resten af festen.. Det var en rigtig sur aften!

Jeg bliver dum af at læse jeres indlæg... 2

Skrevet af pete, Lørdag den 8. december 2012, 17:35

Nej det er det ikke , men du har jo så heller ikke ret meget at byde ind med , dummy

Pete

Komma

Skrevet af Benny, Mandag den 10. december 2012, 08:30

Skal der egentligt være mellemrum før komma, eller har du bare ikke læst korrektur? Afsluttes en sætning ikke normalt med et punktum eller udråbstegn?

/Benny

Hvorfor læser I så dette?.

Skrevet af Jes Skov, Lørdag den 8. december 2012, 17:16

"Pete" og "Kom nu ind.....", er dette mon en og samme parasit.

Jeg bliver dum af at læse jeres indlæg... 2

Skrevet af pete, Lørdag den 8. december 2012, 17:07

Hvor er det dog rigtigt , helt helt utroligt at folk ikke læser korrektur på deres indlæg , jeg håber da ikke det er blomsten af danmarks ungdom, så ser det fand.. skidt ud !!

"al makt te di orblinne"

Pete

Jeg bliver dum af at læse jeres indlæg...

Skrevet af Kom nu ind i kampen, Lørdag den 8. december 2012, 16:53

Hvornår lære folk at stave herinde? Det er direkte smertefuldt at læse disse indlæg igennem.

Jeg mener det skam seriøst....Jeg bliver tvunget ned på MONGOLOID niveau for at være i stand til at læse jeres indlæg.

Klaphat!

Skrevet af Stig, Fredag den 14. december 2012, 10:06

"Hvornår lære folk at stave herinde?"

Kære "ven, fej for egen dør inden du udtaler dig negativt om andre!

Det hedder "hvornår lærer" ikke "hvornår lære"

ordblinde

Skrevet af lisbet, Mandag den 10. december 2012, 08:27

vil det sige at ordblinde ikke er velkommen til at debatere ?

Virtuel kritik er gratis

Skrevet af Chris, Søndag den 9. december 2012, 19:42

Så lad dog være med at læse indlæggende, hvis der er så stor en gene for dig. Og hvis du endelig må, så hold dine hjernedøde kommentarer for dig selv

2 Gange

Skrevet af Karina Nielsen, Lørdag den 8. december 2012, 14:18

Et sted hvor begge chefer blev så stive, og den ene var sammen med 2 ansatte, og net det var ikke på et bodel, men på kontor jeg var ansat - det var pænt klamt. Stoppede kort tid efter....

Det andet var, de der fester, hvor man er mange arbejderplader samelt, dem der er for små til selv at holde noget. ØØMMM ja vi var omkring 80 ansatte, så det burde nu kunne være gjort. Men anyway, feset udviklede sig, vi var at fra tandlæder til kontor ansatte. Men det var så håndværkerne, der begyndte en kæpe slåskamp, sååå joo det var sjovt. Festede sluttede kl. 0 så var de blevet for stive og ødelagde festen

Én på hovedet af chefen..

Skrevet af TNG, Lørdag den 8. december 2012, 11:43

Jeg arbejdede for mange år siden som servicemedarbejder i det lokale supermarked. Her blev jeg til vores julefrokost overfaldet (som i slået ned) af min daværende chef, da han mente at han skulle være sammen med den pige, jeg sad og kyssede med..

Julefrokost??

Skrevet af Kirsten, Lørdag den 8. december 2012, 10:05

At jeg ikke er inviteret til julefrokost, det er det værste.

Fra julestemning til fyreseddel

Skrevet af Tina Laustsen, Lørdag den 8. december 2012, 07:00

Min værste julefrokost var den 3. december 1999. Jeg arbejde på gartneri og manden og jeg skulle til julefrokost hos bossen og fruen. Men da vi ankom var det hele aflyst pga orkanen. Vi kunne dog ikke komme hjem da et træ var væltet hen over vejen og vores kørelejlighed var kørt hjem i læ for vinden. Mens vi så sad og spiste den ellers dejlige julfrokost mad kom nogle kolleger og fortalte at kranen på Lindøværftet var væltet (min mand var på Lindø dengang) og bossen og sønnen gik en tur over i gartneriet og kom tilbage med beskeden om, at der var glas over alt. Så den gode julestemning blev vendt til to fyreseddler mandag morgen.

Manglede Rudolf...

Skrevet af Pedersen, Lørdag den 8. december 2012, 00:14

Min gemal og jeg for vild i den værste tåge, vi nogensinde har kørt rundt i! Total ugennemsigtig , grå tåge.
Vi skulle for en del år siden til en privat julefrokost hos nogle landmandskolleger m. koner,- og tiden var fastsat til kl. 18.30.
Landmanden vi skulle ud til, boede længere ude på landet i det vestlige Jylland.
Vi kørte hjemmefra i nogenlunde god tid,- vi vidste dog ikke på forhånd hvor tåget det var,- og vi havde desuden aldrig været der før,- så vi måtte kigge på kortet et par gange,-(dengang havde vi ikke GPS)!
Vi kunne kun køre MEGET langsomt, og det føltes som en evighed at køre forvildet rundt derude,- men ENDELIG ankom vi,- alle var forlængst ankommet,-(ærgerligt,)- og de ventede på os,- men vi var også dem, der havde længst at køre.
Da vi havde sundet os, kunne vi jo alle grine af episoden,- vi fik trods alt en hyggelig aften.
Men vi kunne jo godt have haft brug for Rudolf med den røde tud til at lyse for os-på vejen!

aaargh

Skrevet af Fordum, Lørdag den 8. december 2012, 00:07

Der hvor jeg fik muligheden for at sove den smukkeste pige (syntes jeg) i virksomheden (2000 ansatte). Og jeg ikke sagde pænt nej da jeg havde kæreste og to børn....min kæreste var utro og skred året efter....
Hvor dum var man lige der... :p

Gik glip

Skrevet af Asger Kjærgaard, Fredag den 7. december 2012, 16:02

Den jeg gik glip af

Tjaah

Skrevet af Henrik, Fredag den 7. december 2012, 14:54

Den hvor jeg var tvunget til at have konen med. GG

Min værste julefrokost

Skrevet af Heaven, Fredag den 7. december 2012, 13:34

Min værste julefrokost var også den sidste - i 2010.
På mit arbejdsplads Sats fitness center på Amager.
Maden var kedelig: gris, svin og flæsk som er færdigkøbt - adddd... for helvede - alle "madvarer" var brun-grå, sejlede i brunlig-grålig væsker... Det var ellers intet til dem, der ikke spise svin.
Stemning lige så skidt som "maden". Der var nogle unge piger, der blev fulde-dumme og skabte sig. De har ekskluderede de andre, og fuldstændigt ignorerede deres kollegaer. Jeg tog hjem tidligt med dårlig smag i munden - og jeg sværrede at jeg aldrig aldrig aldrig kommer til at spilde min tid på sådanne åndsvag julefrokost.

det var slemt

Skrevet af leif, Fredag den 7. december 2012, 11:28

Det var da jeg fik en brødkrumme forkert i halsen, årsagen var historien om at BT journalisten Thomas Nørgård Krogh havde været så beruset at han overbrækkede et udvalgslokale i folketinget.