KØB PLUS!

Uheld i snevejret lukker motorvej

Politiet måtte ud for at spærre motorvejen i begge retninger for at kunne få redningsmateriel til en forulykket personbil og lastbil.

Midt i snevejret mandag eftermiddag ved 14-tiden skete der et uheld på den nordjyske motorvej E45 ved Fårup, oplyser Østjyllands Politi.

»Jeg er ved at sende mine folk der til nu, så jeg ved endnu ikke så meget om det. Men en bil er kørt op i en lastbil, og de holder så uheldigt, at de spærrer motorvejen i den ene retning, så vi ikke kan køre dertil. Derfor skal vi have spærret den anden retning også,« siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Jesper Drejer, der tilføjer, at der ikke er sket alvorlige personskader efter sammenstødet.

Vagtchefen skønner, at der vil gå i hvert fald et par timer med at få ryddet op på motorvejen efter uheldet, og bilisterne må se sig om efter alternative ruter.

Din kommentar

Kommentarer

Skyklapper

Skrevet af Anonym, Mandag den 13. januar 2014, 16:49

Hvis det er som det plejer, så har en stor del af bilisterne endnu ikke opdaget at der er kommet sne, selvom de har kørt i det, det er stadig 110-120 på alm. vej og 150-160 på motorvej med 5 meters afstand, når de så kører galt, så er det vejrets skyld, aldrig fordi de ikke kører efter forholdene eller ikke holder afstand.