KØB PLUS!

Sortlistet af PET: Pia fik fyreseddel

Mens Henrik Sass Larsen nu er tilbage i toppen af dansk politik selv om han ikke kan blive sikkerhedsgodkendt af Politiets Efterretningstjeneste (PET), så må Pia Bøeck fra Amager konstatere at en manglende sikkerhedsgodkendelse nu udløser en fyreseddel fra Rigspolitiet, hvor hun ellers havde fået job som overassistent i Rigspolitiets HR-afdeling.

Pia Bøeck kan ikke blive sikkerhedsgodkendt, fordi hendes søn afsoner en fængselsstraf på tre års fængsel.

- Jeg fik ikke min sikkerhedsgodkendelse, argumentet fra PET var »din søn sidder i fængsel, men især fordi du har korresponderet på din søn´s Facebook side« - er jeg til »fare« for Danmark, fortæller Pia Bøeck.

HVAD SYNES DU OM, AT PIA BØECK BLEV FYRET, FORDI HUN IKKE KUNNE FÅ EN SIKKERHEDSGODKENDELSE? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Den manglende sikkerhedsgodkendelse fra PET har omgående udløst et varsel om fyring fra Rigspolitiet, hvor Pia Bøeck var blevet ansat på prøve.

- Det kan så undre mig, at en mand som Henrik Sass Larsen, må være i toppen af dansk politik, mens jeg som almindelig borger ikke engang må lave mit job som overassistent. Han kan ikke sikkerhedsgodkendes af PET på grund af rockerrelatoner - jeg har bare en søn som har truffet et dårligt valg, siger Pia Bøeck.

Allerede da Pia Bøeck var til jobsamtale, gjorde hun opmærksom på, at hendes søn sidder i fængsel. Men hos Rigspolitiet mente man i første omgang ikke, det ville give problemer i forhold til en sikkerhedsgodkendelse fra PET

- Det var ifølge min chef intet problem, fortæller Pia Bøeck. Men det blev det. Efter i alt ni arbejdsdage blev hun sendt hjem med fuld løn mens Rigspolitiet afventede besked fra PET, og da den kom med med meldingen om at Pia Bøeck ikke kunne sikkerhedsgodkendelse, indstillede Rigspolitiet hende til fyring.

- Jeg sidder i en meget skidt situation nu, jeg bliver arbejdsløs fordi min søn har begået kriminalitet, siger Pia Bøeck. Hos PET udtaler man sig ikke om konkrete sikkerhedsgodkendelser, og heller ikke i Pia Bøecks tilfælde ønsker tjenesten at udtale sig. Det lykkedes ikke i går BT få en kommentar fra Torben Jakobsen, centerchef i Rigspolitiet.

Hvad synes du om, at Pia Bøeck fik en fyreseddel, fordi hun ikke kunne få en sikkerhedsgodkendelse?

Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

tænk hvis

Skrevet af leif, Onsdag den 16. maj 2012, 20:41

Tænk hvis pia var blevet ansat, og der opstod nogle problemer sikken en historie der kunne komme ud af dette jeg ser overskriften
PET har ikke gjort deres arbejde ordentlig og hvad BT ellers kunne skrive .
Vi kender ikke hverken den ene eller anden sag men BT har taget parti

sandheden mangler

Skrevet af leif, Onsdag den 16. maj 2012, 20:28

Nu står der ikke noget om hvad sønnen er dømt for, men en dom på tre år får man ikke for at kørte uden løgte på cyklen.
vi ved heller ikke hvad moderen har foretaget sig i den forbindelse.
blodets bånd osv.
men prøv at grave i sagen ligesom det bliver gjort i Sass sagen.

Fyringsgrund -

Skrevet af Hugo-Børge, Onsdag den 16. maj 2012, 13:44

PET er jo et politisk oprettet, offentlig forvaltning - der ligeså godt kunne hedde Politikernes Efterretnings Tjeneste - med medarbejdere, der af det politiske niveau er politisk godkendte.
Vi ved jo fra andre, offentlige forvaltninger, at det er det politiske niveau, der står for bemandingerne.
Det har således ingen mening - er ikke gennemskueligt - hvad grunden til fyringer i disse ghettoer realt er.
Hun ser jo frisk og vaks ud hende der Pia Bøeck - måske er hun bare blevet fyret, fordi hun ikke har ønsket at deltage i politisk fup og svindel - hvem ved ? Eller måske fordi hun ikke ønskede sexuelt samkvem med PET-folkene ?
Vi ved jo fra valkampen og fra pressen, at Helle Thorning ønsker en ligelig fordeling af mænd, kvinder, bøsser og lesbiske i Folketinget - baggrunden/filosofien bag kan vel kun være noget sexuelt ?

Bestikkelse

Skrevet af Alex , Onsdag den 16. maj 2012, 11:48

Sass lod sig jo bestikke med mad og sprit.. Det er der ingen tvivl om. Undrer om nogen har modtaget gratis Gucci tasker??. Mange politikere får jo gratis habitter af Tøjfirmaer og mange spiser *gratis* rundt omkring. De kan lade sig købe for manna. Sindsygt at nogen skal straffes for noget de ikke har gjort. Alle mødre der forsvarer eller udtaler sig om deres sønner på sociale medier er de så for evigt en sikkerhedsrisiko i Danmark ? Og hvilken form for risiko udgør de ?... Sælge statshemmeligheder ? eller røveriplaner til Rusland eller USA? eller ? fatter nada

Mere "Helle dog"!

Skrevet af Olga Rasmussen, Onsdag den 16. maj 2012, 11:36

Hun burde genansættes og/ eller Sass fyres igen-- det er ved at blive for meget af Helles fejltagelser-- hun kan jo slet ikke styre Danmark mere! VALG! VALG! NU!!

Bedst ikke at ...

Skrevet af Alex, Onsdag den 16. maj 2012, 11:31

Det er bare for grymt.... Danmark har overgået George Orwell 1984 1000 gange. Det er sindsygt efterhånden i Danmark. Systemerne i Cuba og under Stasitiden virker jo som liberalisme i forhold til det der sker i lille Danamark nu. Er dybt skuffet over PET og det manglende mod hos hendes chef...

Er de ALLE KORUPTE.???

Skrevet af C Nielsen, Onsdag den 16. maj 2012, 11:07

Nu skal der ikke rejses sag EHB Bank.
Er de ALLE KORRUPTE i Bagmandspolitiet??? Føst slipper de for
ansvar i Roskilde Bank, nu i EHB Bank.
Er der ingen retfærdighed tilbage i
Danmark. Der skal laves en under-søgelse i Bagmanspolitet , der sker noget forkert, er det penge under bordet eller større stillinger der får
disse folk til at lave de numrer her.??
Korruptionen længe leve i Danmark.
Er der ingen der tør tage ansvar mere.

Er de ALLE KORUPTE.???

Skrevet af C Nielsen, Onsdag den 16. maj 2012, 11:07

Nu skal der ikke rejses sag EHB Bank.
Er de ALLE KORRUPTE i Bagmandspolitiet??? Føst slipper de for
ansvar i Roskilde Bank, nu i EHB Bank.
Er der ingen retfærdighed tilbage i
Danmark. Der skal laves en under-søgelse i Bagmanspolitet , der sker noget forkert, er det penge under bordet eller større stillinger der får
disse folk til at lave de numrer her.??
Korruptionen længe leve i Danmark.
Er der ingen der tør tage ansvar mere.

når ikke

Skrevet af Alf, Lørdag den 12. maj 2012, 23:15

det er lødighed hos jer jourlister

Skrevet af Alf, Lørdag den 12. maj 2012, 23:14

det er lødighed hos jer jourlister klamme BT

gadens opdragelse...

Skrevet af kenny , Lørdag den 12. maj 2012, 20:19

Nu forholder det sig sådan her i danmark at selv med den bedste opdragelse kan man ende ud i Lort... Mine forældre har brugt al deres tid på at sørge for at jeg traf de rigtige valg her i livet...

Meeen, her i landet er der mange der bruger gruppepres og det sku ikk lig alle der kan stå imod det... Jeg har træffer nogle fuckt up valg i mit liv. Men kan på ingen måder klantre mine forældre for det.. men gadens opdragelse, og forkert omgangs kreds... Intet mine forældre har haft indflydelse på... Og når forældre siger til et barn, det må man ikke.. så blir barnet nysgerrig og vil vide mere af det og selv undersøge tingene..

Det er den menneskelige natur, vi fejler alle sammen. Ingen et perfekte. Selv ikk pet.. vi krydser fingre for dog Pia...

Jeg lever

Skrevet af Michael Pedersen, Lørdag den 12. maj 2012, 13:51

Mit billede er i BT,
Ergo lever jeg.

I guder.

Tænk

Skrevet af Michael Pederesen, Lørdag den 12. maj 2012, 11:46

Det spændende er vel ikke at hun har korresponderet på sønnens facebook,men hvad hun har skrevet.

Det lidt som at påstå at man er i fængsel fordi man har været i banken
Hvad lavede du i banken?
Et røveri eller hævede penge, der er forskel!

MEGET UNDERLIGT,

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Lørdag den 12. maj 2012, 10:10

Hvis man "straffes" og "blacklistes" og kommer i "Bad standing" hos PET for noget andre har begået, det holder bare ikke vand!

Men med Henrik SAS Larsen forholder det sig helt anderledes. Han har lovet at hjælpe Suzuki Torben i en forældrermyndighedssag om samkvæm med barn, til gengæld for en betaling at gratis sprut og mad i Køge centrum.

Og nu er SAS Larsen ved at føre rockerne helt ind i statsministeriet med statsministerens hjælp.

Fandens godt gået Helle Thorning, i panik over elendige men fortjente dårlige målinger over vælgertilslutning - brillierer du endnu engang med din elendige afstandsbedømmelse og rammer muren i høj fart.

Søg hjælp

Skrevet af Michael Pedersen, Lørdag den 12. maj 2012, 13:44

du er ikke rask

Hammeren skal slå på stålet ikke hovedet. ! smed

Skrevet af Frank, Lørdag den 12. maj 2012, 10:33

De må at at manipulerer og sætte forskellige historier i tråd, er vidst det der ville kaldes uredelighed blandt hos informeret mennesker.

Udbyttet

Skrevet af Kristian Mellergaard, Lørdag den 12. maj 2012, 09:21

Kære Borger
Som man sår skal man høste . Er det dårlig frø man sår får man et ringe udbytte. Tænkt blot på sidste Folketingsvalg.

( Rettidig Omhu.)

Surt, men fair

Skrevet af Jan Hansen, Lørdag den 12. maj 2012, 07:59

Hvis hendes søn er vanekriminel, så er der en reel risiko for, at hun via sin ansættelse hos politiet, kan få informationer vedr. hendes søn sager. Informationer hun kan give videre til sønnen. Derfor kan hun ikke ansættes hos politiet, selvom det forekommer uretfærdigt. Der går ikke skår af hende af den grund - hun er sikkert en reel og ærlig person.

fair nok

Skrevet af Gitte, Lørdag den 12. maj 2012, 07:26

Jeg synes det lyder til at der er en grund til at hun er blevet fyret, hun skal ikke have et arbejde som gør at hun kan sidde og følge med i hvad der sker omkring hendes søn, og den bande han er med i, så ja ganske fornuftig synes jeg...

hmmm

Skrevet af poul sørensen, Lørdag den 12. maj 2012, 06:41

tja, kommer helt an på hvad sønnen sidder inde for. Surt for moren, men hvem sagde det skulle være let ???

Socialdemokratiet i panikløsning

Skrevet af mads, Fredag den 11. maj 2012, 22:33

Det er rystende at Socialdemokratiet vil genansatte Sass Hansen i toppen, efter 6 måneder på bænken !

Det er Socialdemokrater i kaotisk nedtur, og derfor denne panikløsning.

Gucci Helle har mistet overblikket og sund fornuft, og S graver deres egen grav.

Alle vælgere fra rødblok, blev advaret inden valget ! I troede at i fik i pose og i sæk......

Hvor skal pengene komme fra, vi har i forvejen verdens højeste skat.

Vi har i 3 årtier krævet og krævet, mere ferie og løn ... fryns og pensioner, kortere arbejdsdage ... Men nu står vi en en eupæisk krise som efter krigen, nu skal der initiativ, energi, og personligt ansvar til... for at redde landet, din arbejdsplads og din familie.

LANDET SKAL TIL AT MORAKKE !

Sikkerhedsgodkendelse ?

Skrevet af Peter Steengaard, Fredag den 11. maj 2012, 19:56

PET`s regler for
sikkerhedsgodkendelse kender jeg ikke noget til . Men os der har haft et arbejde hvor sådan en sikkerhedsgodkendelse er nødvendig for at have en stilling ved , at uden denne ville vi heller ikke kunne have været i stillingen .

Sikkerheds godkendelse!!

Skrevet af johnny jensen, Fredag den 11. maj 2012, 19:40

Smask hamrende uretfærdigt og dobbelt moralsk af Politiet.
Men langt fra overraskende. Desværre må jeg give min "baltiske kone ret i, at "jeres system er jo ikke mere retfærdigt end vores korrupte og diktatoriske var under russerne"

Hvad med Bendt Bendtsen ?

Skrevet af John Rasmussen, Fredag den 11. maj 2012, 19:01

Hvad med Bendt Bendtsen, hvis logikken skal gå op må han jo udgøre en stor sikkerhedsrisiko, da hans søn jo blev sat i fængsel på grund af narkokriminalitet. Hvor var PET dengang og hvorfor blev Bendt Bendtsen ikke fyret som minister ??

PETs sikkerhedsgodkendelse

Skrevet af Christian K. Hansen, Fredag den 11. maj 2012, 17:44

Hvis Pia Bøecks fyreseddel skyldes sønnens omgang med rockere e.l. og hun måske også selv har mødt rockere, så er hendes fyring et helt klart bevis på, at Sass-Larsen heller ikke kan ansættes eller agere i en offentlig institution inkl. landets folketing.

latterligt

Skrevet af Ole Madsen, Fredag den 11. maj 2012, 16:11

Jeg vil mene det er latterligt at hun ikke kan få arbejde hos Politiet for hendes sön er kriminel. Men en tegning som Saaa Larsen kan få tilgang til fortrolige papirer, det er sku da större chance for han misbruger det end hun gör....
Sparke ham af helvede til

Sygt ...

Skrevet af michael, Fredag den 11. maj 2012, 15:47

som der plejer at være ... ikke overraskende, - nærmere forventeligt, de er jo ude af pædagogisk rækkevidde - som de plejer

Svært at vurdere...

Skrevet af Christian, Fredag den 11. maj 2012, 15:37

Set i forhold til at Henrik Sass Larsen kan fortsætte som politiker på højt plan, til trods for at han har personlige konktakter i rockermiljøet, og i efteråret ikke kunne sikkerhedsgodkendes, så giver det ikke umiddelbart mening at Pia ikke kan arbejde i Politiet, fordi hendes søn har begået noget lort han sidder inde for. Det værende sagt, så ved vi ikke hvad sønnen sidder inde for, og hvad han har været forbundet med, og uden den viden er det IMO lidt svært at vurdere rigtigheden i beslutningen her.

Søg andre veje

Skrevet af Dorje, Fredag den 11. maj 2012, 13:50

Ja, kære Pia B. Find dog et job i en alm.virksomhed. Efter sådanne en omtale er der helt sikkert et godt sted til dig. Og til et par af jer: Jo, vi lever i et mini diktatur, i kan bare ikke se det og jo, USA har mange hemmeligheder, men vi skal ikke langt for at finde dem her, vi skal bare ÅBNE vores egne øjne. Husk, vi er ikke flere mennesker end der lever i Hamburg. :) Kærlighed og medfølelse til alle.............<3

Opdragelse

Skrevet af Irene Nielsen, Fredag den 11. maj 2012, 13:36

Intet andet end døden er 100% sikkert...MEN god opdragelse, ansvarsfølelse og nærværd i forhold til dit barn, det holder dem på rette kurs..med mindre de har en mental deffekt