Vær opmærksom på, at advarslen intet har at gøre med butikken med navnet 'Slagteren i Højslev' på ​Østerrisvej 2 i Højslev.

Ved du noget om sagen, så tip BT på 1929@bt.dk

Alle, som har købt svine- og oksekød hos en slagter i Højslev ved Skive, skal omgående smide fødevarerne ud, da de kan være sundhedsskadelige.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om en uregistreret og ulovlig slagter på Lundøvej 64 i Højslev som Fødevarestyrelsen har lukket på grund af de stærkt uhygiejniske forhold, fødevarerne er blevet produceret og solgt under.

'I et udhus på adressen fandt Fødevarestyrelsens Rejsehold blandt andet en spand med levende maddiker og biller ved siden af spande med svinelever og hjerter i forrådnelse, to rådne svinekamme og et delvist råddent skærebord indsølet i gammelt blod,' skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Der blev også fundet en grill til helstegning af grise på slagteriet. Her lå der stadig ben- og kødrester fra weekendens produktion, og ejeren kunne ikke fremvise den lovpligtige dokumentation for, hvor varerne stammer fra. Fødevarestyrelsen kan derfor ikke afvise, at dyrene er blevet slagtet uden den lovpligtige dyrlægekontrol.

Slagteren havde heller ikke den lovpligtige skadedyrssikring, og der var fri adgang for rotter fra afløbet. Der blev også opbevaret slagteaffald i sorte affaldssække på adressen, hvilket er ulovligt.

Har du købt kød hos den pågældende slagter, skal du enten kassere det eller levere det tilbage.