Sexmonstrets offer: Jeg troede, det var min skyld

Hun hulkede smertefuldt, da dommeren ved retten i Sønderborg i går detaljeret gennemgik de ugerninger, hendes overgrebsmand ifølge retten har begået. Og hun råbte ’yes’, da han fik sin forvaringsdom.

- Det, han har gjort ved mig, vil sidde i mig for altid, og det vil den her dom jo ikke ændre på, siger pigen K, der sammen med sin familie var mødt op ved retten for at følge domsafsigelsen mod Bjørn Nedergaard Nielsen.

Hun var bare 13 år gammel, da den allerede voldtægtsdømte Bjørn Nedergaard Nielsen i april 2011 lokkede hende op til sig via en falsk internetprofil under påskud at være modelfotograf. Hun var bare 13 år gammel, da den dengang 24-årig mand ifølge gårsdagens dom benyttede sin psykiske overlegenhed til at opnå samleje med hende. Hun var bare 13 år, da hun følte retssystemet svigte.

Hvorfor gik han frit rundt

- Jeg har det jo rigtig dårligt med, at han bare kunne få lov at gå frit rundt, lige efter man åbenbart havde fundet frem til, at han havde gjort det samme ved andre piger. Så jeg må indrømme, at jeg ikke har det så godt med det danske retssystem, siger den spinkle lyshårede pige, mens tårerne i hendes øjne tørrer ind.

Hun forklarer, hvilke svære tanker der har fyldt hendes hoved, mens sagen mod hendes gerningsmand har udfoldet sig i Retten i Sønderborg.

- Jeg er blevet meget mere indelukket, jeg har været vred, og så er der den der skyldfølelse. For jeg har da tænkt, at det hele måske var min egen skyld.

For når man ikke fængslede ham for det andet, hvorfor skulle det så være forkert, det med mig. Så dommen i dag gør det nemmere for mig at se, at det jo nok var ham, der var den skyldige.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08