Se og Hør-journalisten Kasper Kopping afviser i BT pure, at have gjort noget bag om ryggen på bladets chefredaktører. Han står bag en række af de artikler, som efter sigende er baseret på de ulovlige oplysninger om kendissers brug af kreditkort. Kasper Kopping vil ikke forholde sig direkte til anklagerne mod bladet, men siger til BT:

- Uden at sige, hvad der er rigtigt og forkert i den her sag i den her sag, så lad os antage, at det du siger er rigtigt, så er det noget, jeg er blevet bedt om af en chefredaktør på daværende tidspunkt. Alt hvad jeg har foretaget mig i min Se og Hør-tid, det er noget, jeg er blevet bedt om af mine chefredaktører.



Kasper Kopping er blandt andet forfatter til artiklen om prins Joachims og prinsesse Maries bryllupsrejse til Canada i 2008, som var baseret på de ulovlige kreditkortoplysninger. 

Selvom den tidligere chef-redaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, tirsdag så sig nødsaget til at stoppe som politisk kommentator på TV2 på grund af Se og Hør-skandalen, så har han hidtil afvist ethvert kendskab til de ulovligheder, som skulle have fundet sted på bladet.


 
- Hvis noget er ulovligt, så havde jeg sagt fra, lyder hans kommentar til BT, efter at skandalen om brug af ulovlige kreditkortoplysninger begyndte at rulle i denne uge.

Men den afvisende holdning er tilsyneladende et nyt fænomen, hos den tidligere chefredaktør, som sad i spidsen for Se og Hørs redaktionelle linie fra 2002 til 2009. Da Se og Hør i Norge i 2007 blev afsløret i en lignende sag om misbrug af kredikortoplysninger, var han mindre afvisende over for metoden, skriver MetroXpress.



Se og Hørs norske søsterblad havde dengang købt sig til personlige oplysninger om kendisser og kongelige via politibetjente og ansatte i Nordea. Henrik Qvortrup insinuerede i kølvandet på forløbet, at noget lignende kunne finde sted i Danmark.

- Jeg synes da, at danske Nordea-ansatte med fordel kunne lære noget af deres norske kolleger, sagde Henrik Qvortrup dengang til avisen.dk.