KØB PLUS!

SAS: Vi forventer at flyve efter planen i dag

Selvom der har været enkelte aflysninger til morgen, forventer SAS at flyve efter planen i dag, efter at bl.a. de norske og danske piloter forhandlede en aftale på plads med SAS-ledelsen i de tidlige morgentimer

- Vi har haft et par aflysninger til morgen, men forventer at have et helt normalt flyprogram resten af dagen, siger SAS' pressechef Trine Kromann-Mikkelsen.

De to aflysninger mandag var København - Helsinki og København - Oslo. Selvom der stadig bliver forhandlet med de danske stewardesser og stewarder, forventer SAS ikke, at det kommer til at gå ud over morgendagens flyprogram

- Ikke umiddelbart. Men det er alligevel alt for tidligt at sige, siger Trine Kromann-Mikkelsen.

Afstemning

Ifølge Vg.no flyver flyene også som planlagt fra Oslo Lufthavn. Og Aftonbladet.se skriver, at flyene også går som planlagt fra Göteborg, Malmö og Arlanda.

Dermed kan de forbrugere, der sidder rundt omkring i verden med en SAS-billet i hånden, sandsynligvis også ånde lettet op.

Natten forhandlinger har betydet, at SAS nedlægger 800 stillinger i administration og større centralisering kontoropgaverne i Stockholm.

Derudover har piloterne blandt andet sagt ja til at gå en hel månedsløn ned i løn om året samt øge deres arbejdstid. En repræsentant for den svenske pilotforening siger til Berlingske, at det svarer til at sænke omkostninger på piloternes område med 30 procent.

Hvad mener du - Er det er vigtigt, vi har et fælles skandinavisk flyselskab eller vil SAS fortsat være en dårlig forretning ?

Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

Bilderbergerbanden

Skrevet af Nemesis, Onsdag den 21. november 2012, 08:49

Corydon blandede sig Fritz Schurs diktat i SAS-sagen

Skrevet af Hansen, Onsdag den 21. november 2012, 01:33

Og Helle jubler over at det lykkedes at presse medarbejderne i SAS, til en helt ekstrem lønnedgang, ja det er jo så endnu et bevis på, at Helle, Corydon og Børsting reelt er ultra Neo-konservative lakajer forklædt som Socialdemokrater, som er helt og aldeles i lommen på Bilderbergerbandens EU fundamentalister (herskere), en bande hvor Schur og Helle er placeret som topfigurer (villige håndlangere), og adlyder alle de ordrer de er instrueret i af denne diktatoriske "elite"!

mangel på respekt

Skrevet af G. Mortensen, Tirsdag den 20. november 2012, 14:34

SAS ledelsen, bestyrelsen og regeringen har udvist en total mangel på respekt overfor medarbejdere og den Danske Model.

De satsede på frygten for at miste sit arbejde og på mediernes dækning, med trusler om konkurs.

I virkeligheden havde aktionærer, ledelse og bestyrelse (især formanden) mest at tabe på en konkurs, så de spillede højt spil, for at redde deres egne penge.
Medarbejderne havde været bedre tjent med en konkurs og et opkøb af SAS. Så behøver de ikke afvente næste træk, som bliver, at SAS sælges, når aktionærerne har sikret deres egne penge.

Medarbejderne er blevet misbrugt for at sikre aktionærernes interesser.

Der er ikke megen glæde i den ordning

Skrevet af Jens Ovesen, Mandag den 19. november 2012, 23:04

Arbejdstiden op og lønnen ned. Stakkels ansatte. Og hvor er det flovt at se statsministeren klappe til - "den eneste vej" bliver det forklaret os. Jo, det skal nok blive sjovt på det danske arbejdsmarked i de kommende år.
Men statsministeren kan jo være ligeglad, hun er jo god til grapse til sig, og til at undgå at betale skat til fælleskabet - Et townhouse i London, sommerhus i Frankrig og i Danmark - Ja, og så kan hun blive betjent af en stewardesse på sulteløn og overarbejde på sine rejser ud af Danmark - som hun jo mener kun er et sted for tabere.
Danskerne er bare for dumme at vi lade sådanne mennesker bestemme over os.

Lappeløsning!

Skrevet af Pedersen, Mandag den 19. november 2012, 20:14

Det er kun en stakket frist,- og det at medarbejderne skal ned i løn, samt arbejde mere,- kan slet ikke opretholde økonomien i længden,- ja det vil sikkert ikke vare ret længe, før SAS for alvor går konkurs!

Ingen grund til at fejre de fundamentalistiske røvere fra EU

Skrevet af Hansen, Mandag den 19. november 2012, 18:12

SAS aftalen er kun en prøveballong, for at se hvor dumme befolkningen i Danmark og Europa er, og ja de ansatte i SAS hoppede på stuntet, så den model vil blive kopieret overalt i Europa, så om ½ - 1 år, så skal SAS igen skære i lønningerne med ca. 20% for at være konkurrencedygtig, om få år skal de ansatte i virksomhederne betale, for at få lov til at gå på arbejde!!!!!

@Søren Devantie skrev: EU har ikke skabt fred, tværtimod har der aldrig været en mere ødelæggende krig, end den økonomiske krig de rabiate EU-fundamentalister har orkestreret

Den økonomiske EU krig --- Du har fuldstændig ret Devantie!!!

Og det undrer mig at en "postuleret intelligent befolkning" ikke kan se det!

Jeg har derfor kopieret dit indlæg som oplæg til mit eget!

Kopieret: (Hvordan kan man give EU , Nobels fredspris. . . EU er overhovedet ikke fredsskabende eller demokratisk. . .EUs magt elite kører en bevidst krig mod flere EU lande. Ikke med krudt og kugler, som den Amerikanske borgerkrig, med med et endnu farligere våben, nemlig den økonomiske krig. Samtidig holder man befolkningerne i et udemokratisk greb. Hvor befolkningen i EU, ikke kan stemme på bla. EUs præsident. Den tyske befolkning har aldrig haft et desidet valg. Kun omhandlende Et EU emne. EU magt elite kører en beskidt økonomisk krig, og et demokratisk diktatur over dens befolkning).

Den økonomiske krise er en "planlagt og fixet" krise!

Det kan vel ikke komme bag på den intelligente del af befolkningen, at politikere i EU, Folketinget, Regionerne og Kommunerne sammen med fagbevægelsen plyndrer den danske befolkning, vi har set det dagligt med alle mulige former for reformer, kontingentforhøjelse, skat-, afgiftsforhøjelser, landbrugsstøtte, erhvervsstøtte, bankpakker og var der ikke noget med 40 milliarder til EU's finanspagt?

Foruden at vores EU-medlemsskab har kostet danske skatteborgere 18 Milliarder årligt, ifølge det nye budgetforslag 21 milliarder for 2012 og 25 milliarder i 2013, der skal jo mange penge i statskassen, for at finansiere hele det organiserede hjemmerøveri og alle disse støtteordninger, og for at betale for alle de nævnte mafiosa-pamperes luksusliv?!

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

Så hvis der mangler penge i den danske statskasse, så er det fa****ga**** ikke så mærkeligt, men én ting er helt stensikkert, pengene er ikke gået til dagpenge og velfærd for den alm. borger, de er udelukkende gået til velfærd for de ansvarlige (uansvarlige og ansvarsløse) magthavere!

Kapitalisterne, politikerne og deres villige håndlangere eksperterne er bange, deres luksusliv er i fare, lakajer som Anders Langballe er som mange andre i medierne, dem som “eliten” betegner som nyttige idioter, for uden den slags halvhjerner, kunne hele dette organiserede røveri og internationale forbrydelse slet ikke gennemføres!

Myten om en krise, se linket!

http://www.youtube.com/watch?v=7FfwFsejX44

Der er ikke og har aldrig været grund til en økonomisk krise, det er organiseret og RETORISK fup og svindel alt sammen, og det hele har været planlagt og er orkestreret af den forbryderiske og udemokratiske Bilderbergerbande, en bande hvor den asociale og udemokratiske Helle Thorning og mange topfolk i både folketinget, organisationerne og erhvervslivet er topfigurer, og mediepamperne og deres journalister er betalte lakajer til, konstant at bombardere befolkningen med den “Göbbelske” propaganda, det var hele formålet med DR-update og TV2-news, 24 timers konstant bombardement af den politisk styrede Bilderbergerpropaganda!

http://da.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

Krisen har været et påskud til at skabe frygt, kaos og panik, mange alm. mennesker havde samlet sig anseelige formuer i pension og aktiebeholdninger, deres huse havde gjort mange mennesker ret velhavende, lige som arbejderne ikke mere var slaver, de havde tilkæmpet sig et værdigt liv og velfærd, det er sket en gang før i vor tid slutningen af tyverne og først i trediverne!

Den gang blev der skabt lige så meget kaos, som det vi ser nu, mennesker bliver ruineret og måtte gå fra hus og hjem, tilbyde sig selv som slaver for småpenge, og underligt nok er det nøjagtig de samme banditter (bangsters), som står bag hele det økonomiske ragnarok, som er blevet skabt nu!

http://euro-med.dk/?p=1278

Befolkningen mister værdien af deres pensioner, deres indestående i bankerne, aktierne rasler ned, så den forbryderiske bilderbergerbande under ledelse af Rockefeller, Rothschield, J.P. Morgan, Rompuy og alle de andre skruppelløse (bangsters) i dette organiserede røveri, kan overtage jeres huse, jord, værdier og formuer ved at ruinere jer, købe alle jeres huse/ejendomme, jord og aktier for småpenge, når det hele er blevet værdiløst, så de snart ejer alt af værdi, industrien og alle virksomhederne, så slaverne i nær fremtid igen vil blive nødt til at knokle som gale og være taknemmelige, bare for at få lov at overleve, af krummerne fra de riges bord!

Underligt at en eller "postuleret intelligent" befolkningen hopper på alle de fabrikerede løgne, for samtidig som de “såkaldte ledere” forbrydernes håndlangere, prædiker om krise og nødvendigheden af solidaritet og mådehold fra “slaverne”, så forgylder de sig selv og lederne i virksomhederne, og bevilliger hinanden mega tårnhøje lønninger, og er ved at grine deres røv i laser, over hvor nemt det er at narre en hel verden!

Hitler viste vejen, Erik Arthur Blair ”pseudonymet” for Georges Orwells skrev manuskriptet, Göbbels afprøvede det og beviste hvor nemt det var!

Bush, Blair, Fogh m fl. og alle deres hjernedøde lakajer iscenesatte det, Afghanistan, Irak og Libyen har kun været øvelsesområder, for deres rablende sindssyge planer for fremtiden, og med mindre befolkningerne vågner op, så vil de konsekvenser Hitler udsatte den naive menneskehed for (under generalprøven 2nd. Verdenskrig), være barnemad i forhold til det helvede, som de forbereder for klodens befolkning i vor tid!

http://euro-med.dk/?p=11825

At skabe massearbejdsløshed, kaos og frygt har været en del af planen, så slaverne underbyder hinanden eller direkte er villige til at gå ned i løn, for at bevare blot en lille del af deres forsørgelsesgrundlag, magthaverne "eliten og arbejdsgiverne" lavede det samme trick med det naive fjols Anker Jørgensen, dengang var der kun en arbejdskraftreserve på 4,1%, så direkte lønnedgang var svær at gennemføre, der var ikke det helt store udvalg af henvendelser, når virksomheds ejerne søgte folk, så fik de lokket fjolset Anker til at importere arbejdskraft fra Tyrkiet, så skaren af slaver blev øget til 13,3% i arbejdskraftreserve, så skal jeg love for der kom gang i løn dumpningen, og arbejdsgiverne var ved at grinede deres røv i laser, fag bosserne fik klap på ryggen for deres samarbejdsvilje, virksomhedernes ledere fik fine titler eller lidt ekstra mammon, for at tage godt imod alle de nye villige og billige løntrykkere!

SAS

Skrevet af Kamma, Mandag den 19. november 2012, 17:47

Der fik lønmodtagerne, fagforeningerne, den danske model og meget mere en ordentlig blodtud af SAS og regeringen.
Spændende hvormange "redninger" vi kommer til at se i fremtiden, har lidt på fornemmelsen af Venstre får delvis ret vi får lønninger som i tyskland blot med de danske skatte og afgiftsstigninger som R S SF barsler med.
Tak for kaffe SAS og vores kærer regering.

Lad falde hvad ikke kan stå

Skrevet af Brian, Mandag den 19. november 2012, 16:05

SAS er ikke reddet om 4-5 måneder har vi balladen igen, LUK SAS og lad andre flyselskaber komme til som kan akkumulere et overskud til gavn for statskassen og samfundet.

Fagforeningerne og enormt dårlig ledelse er skyld i det moras og endeløse underskud SAS præstere hele tiden, hvilket vil fortsætte i en uendelighed så lænde disse parter er så dybt involveter i SAS som de er, så derfor LUK SAS og lad andre komme til fadet.

- ikke for skattekroner!!!

Skrevet af I.Hansen, Mandag den 19. november 2012, 16:02

At SAS - IGEN- er knkurs nær, skyldes ikke medarbejderne, produktet eller andet - det skyldes en tung og dyr ledelsesform - og en enorm og elitær en af slagsen.

Der har været tradition for store lønninger - især hos ledelsen og piloterne (nogen er på tårnhøj LIVSLØN) + nogle vildt lukrative bonusordninger - der ikke engan forsvinder, selv om skidtet kører i grøften!!!
- så lige nu sidder ledelsen og forhandler - arrogant- for de er sikret egne bonuser -no matter what!!!

Iøvrigt er det tilsyneladende en ledelsesform som ses i alle de halv-statslige virksomheder!!! - hvorfor mon??

Vi - skatteyderne - skal pokker mig ikke deltage i betalingen til dét!!.....dé virksomheder har i forvejen privilegier og gode forretningsvilkår - SKAL kunne klare ærterne selv -ellers har de glemt at se sig selv og sin ledelsesform i øjnene, og det skal ikke kunne lade sig gøre, på baggrund i, at de bare kan stikke hånden ned i skattekassen!!!

Det samme gælder i øvrigt for div banker!!!...de går ned fordi ikke har varetaget deres arbejde ansvarsfuldt og proffesionelt!! - de må selv æde konsekvensen!!

- nu hár fået bankpakker - og dem deler direktørerne så ud til hinanden i lønstigningerne og bonuser!!!...de har INTET lært og er iskolde over at det er hr og fru danmark der har givet dem pengene...næææ nu har de stedet udviklet "forretningsmodeller" hvor hr og fru danmark skal betale blot for at GÅ ind i banken og forstyrre!!!...nix de kan betale, og så i øvrigt ikke gå i vejen!!! --- hvad sker der for "de kloge" for "erhvervstoppen" for for moralen, for ledelsesevnerne,,,,og ja for politikerne der hopper på limpinden???

Slip Altid Slanterne

Skrevet af Julemanden, Mandag den 19. november 2012, 14:06

som en bekendt kaldte SAS efter en "business"-rejse til Luleå via Stockholm. I forhold til hvad Finnair giver sine businessclass passagerer på skandinaviske ruter, så kan SAS godt lukke for min skyld. Så er folk som min bekendte fri for at være helt til grin. 12.808 gav hun for 2 rejser på "business"-klasse og det eneste hun fik for pengene var noget elendigt mad, som sikkert var købt i Aldi og en skodsodavand. På turen fra Stockholm til Luleå måtte hun og manden ovenikøbet betale for al forplejning. SAS lovede hende 1000 i kompensation, men dem har hun aldrig fået.
Hun og jeg er fuldstændig færdig med SAS efter den omgang - vi sidder gerne og venter i andre lufthavne i timer for at undgå at flyve med SAS.
Før den oplevelse havde hun og jeg den indstilling at køb dansk og skid på prisen, da det jo koster over skattebilletten, hvis SAS går konkurs. Men den indstilling har SAS selv lavet om på

SAS.

Skrevet af Joergen L, Mandag den 19. november 2012, 13:33

Hvis lortet, i dette tilfælde SAS ikke kan løbe rundt skal nøglen drejes rund, for det hjælper ikke at give kunstig åndedræt, hvis patienten dør alligevel.