Dyrere, men bedre.

Sådan kan Dalle Valles kommende konceptændringer koges ned. Restaurantkæden, der er kendt for deres særdeles prisvenlige buffet, har haft et indbringende år, og nu har de besluttet at gøre helhedsoplevelsen bedre på deres restauranter.

Det skriver Finans.

Det seneste år har budt på en fordobling af overskuddet hos Bayramoglu Holding og Musavvir Holding, der dækker over kæderne Dalle Valle og Café A. Det er i førstnævnte restauranter, at de spisende gæster snart kan se frem til et nyt udtryk.

Og det er alt fra mad til indretning, der optimeres:

»Vi er stille og roligt i gang med at opgradere design- og indretningsmæssigt, så restauranterne får et nyt udtryk. Vi er også meget buffetorienteret, og den er vi også ved at opgradere, så det ganske enkelt bliver bedre mad,« fortæller Niels Rønnebeck, der er bestyrelsesformand i selskabet bag Dalle Valle.

Der er dog også ét men. Ét men, der vil ærgre de sultne gæster, som holder af Dalle Valles billige priser:

»Der vil komme en minimal prisstigning. Jeg vil dog mene, der med det koncept vil være endnu mere 'value for money',« siger han.

Bestyrelsesformanden vil ikke komme nærmere ind på prisstigningerne.

Niels Rønnebeck oplyser også, at der stadig vil være et stort fokus på buffeten, men at ala carte-menuen vinder frem på Dalle Valles restauranter, og at det er noget, som man i selskabet er glade for. Desuden vil Dalle Valle i fremtiden også få optimeret deres barer.

Dalle Valle-restauranterne ligger efterhånden placeret i mange danske byer, og snart åbner de også i Kolding og Hillerød.