Danmark

Politiet om grusom sag: Uheld at kat fik bambus i numsen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Modelfoto

Året sluttede tragisk for en familie i Strandhuse ved Kolding, som måtte aflive deres huskat på grund af det de troede var grov dyremishandling. Katten havde fået en bambuspind op bag i, og den stod ikke til at redde. Lokalpolitiet i Kolding har eftersøgt vidner til sagen, men ingen har henvendt sig. Det skriver Kolding Ugeavis.

Det fik ordensmagten til at køre ud i området på Lindbæksvej i Strandhuse, hvor katten boede. Her opdagede betjentene, at nabohuset har et bambushegn, som er klippet ned. Lige ved siden af bambushegnet står et to meter højt raftehegn.

»Det er vores konklussion, at katten er faldet ned fra raftehegnet og landet uheldigt i bambushegnet. Der er altså tale om et hændeligt uheld, og vi har nu lukket sagen,« siger Poul Steffensen fra Lokalpolitiet i Kolding.

Betjentene har undersøgt bambussen fra naboens hegn, og det svarer nøjagtig til det stykke bambus, som huskatten havde fået op bag i.

Det læser andre