Danmark

Nu har Bane- danmark endelig fundet fejlen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Der er kø ved busholdepladserne i København, da mange S-toge holder stille tirsdag eftermiddag d.11.december 2012 pga en teknisk fejl. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Fejlen er fundet. Alle linjer og stationer følger søndagskøreplanen indenfor 30-40 minutter. Foto: Nils Meilvang

15.15 fandt Banedanmarks personale frem til fejlen, der har lammet S-togtrafikken siden i formiddag.

Fejlen befandt sig tæt ved Svanemøllen Station, hvor en defekt køreskinne altså havde beskadiget omkring en tredjedel af alle de S-tog, der var på skinnerne i morges.

- Vi forventer at S-togene kører efter søndagskøreplanen på alle linjer og alle stationer indenfor 30-40 minutter, siger Claus Christiansen, der er sektionschef hos Banedanmark, til bt.dk.

Læs også: Banedanmark om S-togs-kaos: I må hjælpe hinanden lidt

Først senere i aften kan Banedanmark sige noget om situationen i morgen. Den tredjedel af S-togene, der fik ødelagt strømaftagerne, der leder strøm til toget, er stadig defekte.

- Vi har kaldt ekstra personale ind til at gøre togene klar, men det drejer sig om cirka 70-100 strømaftagere, der skal repareres, så det er muligt at forudse, om den reducerede drift fortsætter i morgen, oplyser Claus Christiansen og siger, at der kan blive tale om en melding senere i aften.

DSB oplyser, at togene vil være fyldt, og at det derfor kan blive svært at få plads til sin cykel i toget i myldretiden.

Relaterede

Det læser andre