»Hej søde Malou. Spring ud foran et tog din lede luder.«

»Brækker kæben på dig din lille fede luder du ligner et misfoster.«

Det er blot et mikroskopisk udsnit af de utalige truende og mobbende beskeder, som 22-årige Malou Christensen fra Nakskov har modtaget på sin blog og sin Facebookside. Men nu har hun fundet en metode til at stoppe nogle af gerningsmændene.

Malou er blevet mobbet hele livet. Først i børnehaven og skolen og siden på nettet, hvor hun på en blog skriver åbent om sine oplevelser i håb om, at det kan hjælpe andre mobbeofre.

Første gang mobberierne blev for meget var i 7. klasse. Malou blev taget ud af skolen og flyttet til en anden skole.

Her gik det dog ikke bedre, og derfor tog hun på efterskole i 9. klasse. Det var med hendes egne ord første gang i livet, hun fik en succesoplevelse.

»Uden mobberierne kunne jeg være mig selv og vise, hvem jeg i virkeligheden er,« fortæller hun til BT.

Det kan hun også på sin blog og sin Facebookside, hvor over 2.000 mennesker følger hende. Her skriver hun åbent om, hvad hun har været udsat for i sit liv og prøver ad den vej at hjælpe andre børn og unge, der oplever eller har oplevet noget af det samme, som hun har.

Desværre er der også her folk, som med grove mobberier og trusler forsøger at kue hende.

»Folk begyndte at skrive onde kommentarer, fordi jeg skriver så åbent om mobning. Nogen var selvfølgelig anonyme, men andre gjorde det med navn og billede på Facebook. Og så begyndte jeg at klikke ind på deres profiler,« fortæller Malou Christensen.

Facebook har en funktion, hvor man kan registrere, hvem man er i familie med. Så når Malou modtager truende eller mobbende beskeder i dag, tjekker hun, om hun kan finde forældrene til vedkommende. Og så kontakter hun dem:

»En dreng skrev til mig, at jeg skulle dø. Da jeg sendte beskeden til hans mor, var hun dybt rystet.«

I dag bor Malou Christensen stadig hjemme ved sine forældre i Nakskov, hvorfra hun skriver sin blog.

De ting, hun har været og fortsat er udsat for, har mærket hende hårdt, men hun vil ikke stoppe med at gøre opmærksom på, hvilke konsekvenser mobning kan have for et menneske - ikke kun imens det står på, men potentielt resten af livet. Heller ikke selv om det fører til yderligere mobberier og trusler.

»Jeg har også overvejet at holde foredrag om mobning og de oplevelser, jeg har haft,« siger hun.

Og faktisk har hun allerede prøvet at snakke om det foran mange mennesker. Da Venstres politiske ordfører Inger Støjberg tidligere på året præsenterede partiets ny udspil mod mobning, var Malou Christensen inviteret med og blev interviewet af politikeren foran tilhørerne.

Hun vil også gerne begynde på en uddannelse, inden hun fylder 25 år, og hun håber, at det kan være med til at give hende en frisk start i Nakskov.