KØB PLUS!

Læsernes værste julefrokoster: Jeg holdt mig på måtten - det gjorde konen ikke

Kinddans med chefen? En tur i kopirummet? Eller syg og dårlig midt i risalamanden, mens alle kolleger ser på?

Fredag aften går det løs på mange arbejdspladser landet over, når medarbejdere og chefer hælder julesnapsen gå ind og forstanden ud til den årlige julefrokost.

Og gode og dårlige historier fra de traditionsrige gilder er der nok af. Flere af BTs læsere har været så venlige at dele nogle af dem på nettet, og vi kan godt afsløre, at der er stor forskel på, hvad læserne opfatter som en kikset aften med kollegerne.

Sådan undgår du at dumme dig til julefrokosten

Vi efterlyser læsernes historier: Hvad var din værste julefrokost?

Èn mener, at den værste julefrokost var den, hvor han blev nødt til at tage konen med.

En anden blev slået ned af chefen, mens han sad og kyssede en pige, som den spritstive chef ellers havde udset sig.

Og en tredje ærgrer sig over, at han afslog at kysse med firmaets hotteste sild, fordi han havde kone og tre børn - for så senere at opdage, at hans egen kone bedrog ham og skred året efter.

Og endelig er der én, som er ked af, at hun slet ikke er blevet inviteret med til julefrokost - for det er den værste julefrokost, skriver hun, skriver hun.

Sådan undgår du at dumme dig til julefrokosten

Her er et uddrag af andre læseres juleeventyr.

Ida skriver:

'Min værste julefrokost var for tre år siden, da jeg ventede mit første barn. Jeg var til julefrokost med den gamle gymnasieklasse, og halvvejs inde i aftenen fik jeg en besked, at jeg skulle ringe min daværende kæreste op. Han meddelte mig, at han havde fundet en anden og ikke ville have mere med mig eller mit barn at gøre. Efter tre år med ham, blev jeg selvfølgelig meget ked af det, og var ikke med til resten af festen.. Det var en rigtig sur aften!'

Og lidt mere fra utroskabs-genren:

Malene husker særligt julefrokosten på sit nye job: '...lige startet på jobbet tre uger inden julefrokosten. Finder ud af, at chefens mand er min eks-kæreste fra fem år tilbage. Chef fortæller, de har seks års dag, to dage efter julefrokosten.

Nogle steder går det tilsyneladende lidt for heftigt for sig:

Karina fortæller: 'Et sted, hvor begge chefer blev så stive, og den ene var sammen med to ansatte.'

Hvad er din vildeste, værste eller mest kiksede julefrokost. Send os din historie til jul@berlingskemedia.dk eller skriv den ind i feltet herunder.

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

Nyt arbejde

Skrevet af Lene Hansen, Lørdag den 15. december 2012, 16:12

Mandag d. 3. december 2001 skulle jeg starte på et nyt arbejde. Firmaet holdt julefrokost lørdagen inden, jeg var inviteret med, jeg sagde ja, selv om jeg ikke havde mødt andre end personalechefen og min nye chef. Tænkte at jeg kunne bruge aftenen på at lære mine nye kollegaer at kende. Da julefrokosten var forbi, var vi nogle stykker der fortsatte i byen. Inden i byen mødte jeg min gode og altid feststemte veninde. Ved fire tiden var selskabet reduceret til mig og min veninde, og to gifte mænd i fyrrene. Vi tog hjem til mig for at få en bid morgenbrød, inden de skulle hjem. Mændene havde vist forestillet sig at der var en kvinde til hver, men de skulle være mine kollegaer og de var 20 år ældre end mig, så jeg gik i seng og lod dem hygge sig i stuen.
Da jeg stod op næste morgen var stuen tom, men de havde efterladt 3 fyldte kondomer.
Mandag morgen mødte jeg første gang på mit nye arbejde, blev anvist et skrivebord, over for den ene af de to mænd, den anden sad lige bag mig.
Jeg havde 7 gode år i firmaet, mændene var hyggelige og hjælpsomme. Men de nævnte ikke julefrokosten en eneste gang i de år.

Kollegas kone

Skrevet af Palle Jensen, Fredag den 14. december 2012, 20:09

For fem år siden kom jeg til at snakke med en ny kollega fra anden afdeling til julefrokosten, vi havde den samme nørdede fritidsinteresse. Jeg dansede også lidt med hans kone. Da jeg skulle hjem, var det umuligt at få fat i en taxa, så foreslog han at jeg kunne sove på deres sofa, de boede få hundrede meter fra hallen hvor vi holdt julefrokosten. Han havde fået temmelig meget at drikke, så jeg måtte næsten slæbe ham hjem. Da jeg var lige ved at falde i søvn kom konen og spurgte om hun måtte putte lidt ved mig, for manden var faldt i søvn.
Uheldigvis fandt manden os begge nøgne på sofaen, under det samme tæppe, næste morgenen. Han tog det heldigvis pænt, de er stadig gift, og vi er stadig kollegaer.

Søren

Skrevet af Søren, Fredag den 14. december 2012, 19:55

Hvad er ligheden mellem julefrokost og en tyskeksamen?
l
l
l
v

l
l
l
v

Man får altid 6, men kan bagefter ikke huske hvad man har været oppe i !!!

Chefens datter

Skrevet af Klaus Madsen, Fredag den 14. december 2012, 18:30

Jeg var i 2010 til julefrokost (var 43 dengang) hvor chefens datter og 2 veninder stod for serveringen. De var alle 3 i tyverne. Jeg og en kollega jokede hele aftenen med datteren foran chefen, men han er en frisk fyr så det blev taget pænt. Senere på aftenen stod jeg i køkkenet med et par kollegaer og datteren og snakkede da vi var på vej ind til resten af selskabet trak hun mig ud i gangen og ned til vores kontorer som lå mørklagte. Efter 20min og en masse seksuel action kom to af mine kvindelige brasede ind og bustede os. Stemningen var temmelig presset. Om chefen fik det at vide er jeg ikke helt sikker på, men jeg valgte selv at sige op en måned efter. Chefen havde ingen indvendinger. Sidst men ikke mindst slog min kæreste som jeg havde været sammen med i 8 år op, omkring samme tid. Hun havde åbenbart gået på HF med en fra firmaet. PAS PÅ DERUDE! I sær i de mindre byer hehe

Wauw...

Skrevet af Mr. D, Lørdag den 15. december 2012, 08:56

Wauw..... du må være en meget stolt mand!?

Gange 2

Skrevet af Poul Poulsen, Fredag den 14. december 2012, 17:39

For 10-15 år siden arbejdede jeg på en større fabrik, hvor der var mange flere kvinder end mænd, så det var ret let at score. Et år scorede jeg to kvinder efter hinanden, de var begge gift og mindst 10 år ældre end mig. Desværre afslørede den første kvinde mig med den anden, det blev den første kvinde ufattelig vred over, som om hun havde ret til at være jaloux.

Scorede

Skrevet af Gunteer Conradsen, Fredag den 14. december 2012, 16:47

Jeg var til julefrokost sidste fredag. Jeg scorede et par lækre sild. De bor sammen, er begge bi. Det gik heftigt for sig på vagtværelset.

!

Skrevet af Mr', Lørdag den 15. december 2012, 09:01

Med sådan et navn, så kan man da også kune score en masse lækre tøser......eller......

...

Skrevet af Melissa, Fredag den 14. december 2012, 16:20

Havde en træls julefrokost i år - jeg var for syg til at komme med. Havde ellers glædet mig til den :)

Kollegaens kone

Skrevet af Jokeren, Fredag den 14. december 2012, 14:33

Ved sidste julefrokost sad jeg sammen med min kollega og hans kone (det var med påhæng). Chefen sad overfor og efter en håndfuld snapse fik min kollegas kone overfuset chefen fordi han ikke havde give min kollega fri i de ønskede uger i sommerferien....det blev en lang aften. Der kom ligesom ikke rigtig gang i snakken igen.

Manden boller ikke uden om.

Skrevet af Torben Jensen, Fredag den 14. december 2012, 14:04

For et par år siden havde dr/P3 en udsendelse om ovenstående emne. Her ringede en kvinde ind og gav et rigtigt godt råd til andre kvinder der var i parforhold/gift/kæreste.

Hun tog lidt tidligere fri fra arbejde og fortalte manden, at han skulle komme hjem og se hendes nye frække undertøj.

Han skyndte sig hjem og han fik sex, så hatten passede.

Hun havde ro i sindet og manden kunne koncentere sig om at drikke igennem.

O.M.

Skrevet af O.M., Fredag den 14. december 2012, 13:03

Kvinde: Jeg har endnu ikke været til en julefrokost, uden at en chef eller kollega har lagt an på mig. Jeg tager det ret cool ift. kolleger.
Jeg har mand og børn og husker dem, også når sprutten går i blodet.
Jeg synes selv, at det er hamrende pinligt, når chefer ikke kan opføre sig ordentligt. Så gå dog hjem i stedet for at halvdelen af et personale mister respekten og tilliden. Opfør jer professionelt! Jeg har flere gange været vidne til, at en chef har fået flere kolleger til at græde (mænd og kvinder) pga. ubehagelige udtalelser og adfærd. Det er bare ikke i orden.

vær beredt

Skrevet af edvard , Fredag den 14. december 2012, 12:55

jeg glemte at fortælle før at om mandagen og i den følgende tid lang tid derefter kan høre pralerier mændene imellem hvem de har lagt ned og hvordan de var, alt bliver udpynset, gør kvinderne også det ? lad os få nogle kommentarer.

Julefrokost på godt og ondt

Skrevet af D.M., Fredag den 14. december 2012, 12:24

Min arbejdsplads tæller over 1000 mennesker og der er helt sikkert gang i den til julefrokosten og alle andre fester der afholdes her, så jeg deltager ikke, da jeg ikke bryder mig om, at folk ikke kan hygge sig uden at knalde til højre og venstre.
Min mand er også på en stor arbejdsplads og jeg frygter da, at han ikke kan stå for al den smiger og flirt han i rigelige mængder modtager hver dag, da han er en attraktiv mand og til deres julefrokoster at der også rigtig mange der "glemmer" at de ikke længere er singler.

Wham: Last Christmas

Skrevet af Søren R, Fredag den 14. december 2012, 11:47

De fleste julefrokoster jeg har været til er der ikke sket noget. Men et år var der en pige fra bogholderiet som helt tydeligt var "ude på et eller andet". I ugerne op til havde hun blinket helt vildt til mig, og mange gange løbet "ind i mig", som undskyldning for at røre. Hun var meget sød - så jeg havde ikke gjort noget for at sige nej - Men jeg syntes da nok at det var en lille smule i overkanten i forhold til min kæreste derhjemme, som hun sandsynligvis ikke vidste noget om.
Da den store dag så oprinder skal vi heldigvis ikke sidde lige ved siden af hinanden - men alligevel kommer hun hen til mig og spiller endnu mere vildt op. Jeg "pjatter" så tilbage med at vi skal mødes i kopirummet kl. 10.
Kl. 10 er jeg så lidt urolig for hvad der så nu egentlig skal ske - og spejder rundt i lokalet for hvor hun er. Men hun er ingen steder.
Ok, for fanden tænker man så - Det var så ikke så godt. Og med ca. 17 snapse indenbords går jeg så ned til kopirummet. Meget usikker på hvad jeg egentlig har gang i.
Reddet på målstregen er hun så ikke der. Jeg er faktisk ret lettet.
Og går tilbage, hvor hun heller ikke er.
Klokken ca. 11 fortæller en kollega at han har set hende og en mellemleder have gang i den på et kontor, og at de nu har taget en taxi.
Manden blev kort tid efter skilt. Og de boede vist sammen et par måneder inden de også gik hver til sit.
Hele den aften blev der spillet Wham Last Christmas - så hver gang jeg hører den melodi tænker jeg på hvor tæt jeg var på at falde i julefrokost fælden...

Du faldt da i!

Skrevet af Sarah, Fredag den 14. december 2012, 17:08

Altså helt ærligt mand! Du faldt da i, om hun havde været der havde du haft sex med hende! Uden tvivl!

Har virkeligt ondt af dine kone :( øv.

Hvis hun nu havde ventet i kopirummet?

Skrevet af Bettina, Fredag den 14. december 2012, 15:25

Jeg mener du faldt i....

hvad havde du gjort....med 17 snapse indenbords, hvis hun havde ventet i kopirummet?

Sådan helt, helt ærligt?

fordi.

Skrevet af Bettina, Fredag den 14. december 2012, 15:29

Ingen grund til at tjekke om hun var der, hvis du ikke var lidt fristet/interesseret.

Lettelsen du følte, kunne være dårlig samvittighed over at du havde følt dig fristet og usikkerhed på hvilken situation du måske ville vågne op til dagen efter. :-)

(ovenstående er selvfølgelig rent gætværk)

Wham

Skrevet af Mads Quist, Fredag den 14. december 2012, 13:23

Du faldt da i...

Lige præcis

Skrevet af Pedersen, Fredag den 14. december 2012, 18:22

- også hvad jeg ville sige....

Voksenmobbning og ingen invitation.

Skrevet af DG, Fredag den 14. december 2012, 11:28

Har også prøvet ikke at blive inviteret med til firmajulefrokost og brugte det meste af et par dage på at tude mine øjne ud, fordi jeg følte mig så meget udenfor. I forvejen var det en utroligt ubehagelig arbejdsplads, hvor jeg endte med at sige op, fordi jeg ikke ville finde mig i at blive behandlet dårligt.

Til den årlige sommerfrokosten, mere end antydede en af cheferne at jeg skulle være stand-in for hans kone, og ikke bare til pardans. Konen havde åbenbart ikke været interesseret i sex i årevis.

Måske er det meget godt at jeg slap for jule-"hygge".

Hold dig ædru.

Skrevet af edvard , Fredag den 14. december 2012, 11:10

Jeg har været gennem 30 år til masser af julefrokoster, jeg kan kun sige at kollegaer man har kendt som stille og rolige mennesker, der næsten ikke siger noget til hverdag, dem kan du ikke kende når de har fået 3 bajere, der siges ting som man garanteret hører for, når man kommer på arbejdet og det der er det værste er at man her har en chance for at indlede et forhold til en kollega, som kan få følger. Hvad har denne kollega som din kone ikke har, hun har intet, du vil i de fleste tilfælde fortryde bitterligt, når du kommer på arbejde mandag så er du klar over at hvad fanden det er jo nøjagtigt magen til det du har derhjemme, pludselig har du et problem, nej hold dig nogenlunde ædru og gå hjem hvor du hører hjemme og sig pænt tak for iaften.

Rettelse til tekst / formulering

Skrevet af AcidCrow, Fredag den 14. december 2012, 10:55

"Karina fortæller: 'Et sted, hvor begge chefer blev så stive, og den ene var sammen med to ansatte.'"

Det er noget sludder at skrive.
Fjern "'Et sted".
Det giver heller ikke nogen mening at nævne to chefer hvis vi ikke også får at vide hvad den anden chef foretog sig.
Eller alternativt, at : "Chefen var sammen med to ansatte".

Sikker på du er festlig at have med til julefrokosten

Skrevet af Jes Høyer, Fredag den 14. december 2012, 13:01

Sikker på du er festlig at have med til julefrokosten..... :D

Bliv hjemme, eller opfør dig ordentlig

Skrevet af malene berg, Fredag den 14. december 2012, 10:31

Julefrokost for mig er indbegrebet at sjov og ballade... på den gode måde:) Snakker vi firma julefrokost, er jeg af en lidt anden mening, stadig sjov men lad for guds skyld balladen blive hjemme. Benyt aftenen til at værne om dine kollegaer, få sagt tag for evt. en hel særlig opbakning i året der er gået og få snakket lidt om de små ting som i ikke når i hverdagen. Det er alt for skrøbeligt at drikke sig i hegnet og opføre sig på en måde som 9 ud af 10 fortryder noget så bittert dagen efter. Det er trods alt ens arbejdsplads, levevej som man gambler med.
Gem de vilde udskejelser og strip på bordene til en privat julefrokost med gode venner, nogle som du kender rigtig godt og hvor du ved at venskabet består, ligegyldigt hvor stor en pinlig brandert i hiver hjem hver især:)

Glædelig jul alle sammen...

Fup eller fakta

Skrevet af Jandreja D, Fredag den 14. december 2012, 10:24

Jeg spekulerer bare på om det her bare er en historie, som medierne hvert år elsker at spekulere i eller om det bare en noget, der sker utrolig sjældent.

For hvornår er det lige, at nogen af os husker det sidst er sket for en vi kender??

Mit arbejdssted holder ingen julefrokost.

Skrevet af Ginta, Fredag den 14. december 2012, 10:08

Tja jeg har ikke oplevet sådan en rigtig julefrokost på job. Fordi vi arrangerer ikke sådan noget.
Men der er dog en ting jeg kan ikke forstå: Hvorfor handler julefrokosten om hvem skal få et knald? Hvorfor er det så vigtig at blive så stiv at man skal dumme sig?.
Hvor mange af jer som er i forhold har uro i hjertet når kæresten tager til julefrokosten?

..

Skrevet af Den ærlige, Fredag den 14. december 2012, 10:31

Jeg syntes du har ret!

Det er ærgerligt at alt efterhånden kun går ud på sex. Nok forsvinder hæmningerne når man får lidt indenbors, men kan man så ikke holde sig på måtten til man kommer hjem og så have en fræk 'affære' med sin kæreste/ægtefælle istedet?

I det store hele er det jo ikke selve kollegaen man er forelsket i, men nok at man skal dyrke vild sex - Men det kunne jo være en idé til at krydre forholdet lidt, hvis man tager den med den man holder af når man kommer hjem?

Mit arbejdssted holder ingen julefrokost.

Skrevet af Ginta, Fredag den 14. december 2012, 10:08

Tja jeg har ikke oplevet sådan en rigtig julefrokost på job. Fordi vi arrangerer ikke sådan noget.
Men der er dog en ting jeg kan ikke forstå: Hvorfor handler julefrokosten om hvem skal få et knald? Hvorfor er det så vigtig at blive så stiv at man skal dumme sig?.
Hvor mange af jer som er i forhold har uro i hjertet når kæresten tager til julefrokosten?

holder mig væk fra dette

Skrevet af olsen, Fredag den 14. december 2012, 14:06

Jah, jeg holder mig væk fra julefrokoster, firmafester, gider ikke at se kollegaer kvaje sig, jeg har oplevet rigeligt af dette, bla en chef jagte en ny ansat, ok, de er blevet et par nu.... men...men !
Direktøren er meget glad for en kvindelig ansat når han får noget indenbords, men bliver afvist hvergang af hende.
En mellemleder har taget samtlige kvindelige ansatte på tur i en årerække, har forladt konen og 2 børn ( hun fandt ud af det), og er nu flyttet sammen med receptionisten, ja i mit firma sker der noget, jeg holder meget lav profil der, bliver faktisk betegnet som en kedelig sur stodder der aldrig vil være med til nogen fester, med mindre det er med sit hold, det har jeg det fint med, der træder ingen ved siden af, vi har det mega sjovt sammen, syntes bare det er trist det skal være sådanne !