Knaldet af P-vagten: Her sover TV2-eksperten bag rattet

En powernap i bilen blev en dyr fornøjelse for Go' Morgen Danmarks børneekspert Lola Jensen. Alt imens hun lå sødeligt og sov på forsædet i bilen på en parkeringsplads, indkasserede hun nemlig en parkeringsbøde på 650 kroner, skriver hun på Facebook.

- Lige da jeg slog øjnene op, var det et valg mellem grin og gråd, men grin vandt, skriver hun om episoden i et åbent brev til Parkering Danmark.

Er det verdens værste parkering?

Situationen opstod, da Lola Jensen efter en optagelse på Go Morgen Danmark var kørt videre til et møde, som skulle finde sted klokken 12. Da hun ankom allerede klokken 11.30, benyttede hun lejligheden til en lur på 20 minutter i bilen efter den tidlige start på dagen. Inden sædet bliver lænet tilbage, stiller Lola Hansen parkeringsskiven til klokken 12, for at være sikker på ikke at glemme det inden mødet. Det skulle hun imidlertid aldrig have gjort. For da hun igen slår øjnene op, hænger der en hilsen med en p-afgift på 650 kroner, fordi p-skiven ikke var korrekt indstillet. Vel at mærke mens hun selv var til stede i bilen.

20 sindssyge parkeringer

- Jeg håber, at jeg kan nøjes med at ærgre mig og ikke skal føle tarvelighed også. Jeg ved jo, at medarbejderen bare har passet sit job. Vedkommende har forhåbentlig ikke set mig i bilen.... Det kan jeg så bare ikke forstå, for jeg sad på førersædet, og jeg havde en meget kulørt frakke på, skriver Lola Jensen i sit brev til Parkering Danmark.

- Jeg troede, at jeg var i god tro. At det kun var en standsning, når jeg stadig sad i bilen, forklarer Lola Jensen om sin forseelse.

Trods forklaringen holder Parkeringdanmark fast i bøden. En standsning kan højest vare i tre minutter. Derfor fastholder selskabet, at bøden skal betales.

- Køretøjet er blevet observeret i 5. min mellem kl. 11:37 til 11:42. P-skiven i køretøjet stod på kl. 12:00, og dermed var p-skiven i køretøjet ikke korrekt indstillet, fremgår det af svaret, som også er blevet lagt ud på Facebook.

Parkeret BMW har nu fået 20 parkeringsbøder

Det fremgår ikke af brevet, om parkeringsvagten havde bemærket Lola Jensen inde i bilen, men af billeddokumentationen fremgår det, at Lola Jensen ligger på forsædet, da bøden er blevet sat fast i vinduesviskeren.

Lola Jensen vælger da også at holde fast i at tage det hele med et smil trods udgiften på 650 kroner.

- Nu har jeg billedbevis på, at jeg har munden lukket, når jeg tager en lille power nap i fly, på færge og i bilen. Intet er skidt uden at det er godt for andet, slutter hun sin Facebookopdatering.

Lola Jensen oplyser til BT, at hun nu betaler bøden for at få lukket sagen. Hun understreger, at hun ikke er ude på at hænge parkeringsvagter ud, men opfordrer i stedet alle til at vise mere medmenneskelighed.

- Det var rart at se, hvordan folk under stormen hjalp hinanden med en udstrakt hånd. Men det er trist, at vi åbenbart skal helt derud, før medmenneskeligheden bliver vakt i os. Havde den parkeringsvagt dog bare banket på ruden og gjort mig opmærksom på, at jeg var på afveje. Så havde jeg jo sagt tak for hjælpen i stedet, forklarer Lola Jensen til BT.

Parkeringdanmark har i brevene til Lola Jensen ikke kommenteret på, om parkeringsvagten var opmærksom på, at hun opholdt sig i bilen. I stedet påpeger selskabet, at parkeringsvagterne ikke har pligt til at undersøge, om der er personer i bilen.

 

 

Læs også: