Klaus Riskær smidt ud under FCK-kamp i Parken

Finansmanden Klaus Riskær havde glædet sig til at skulle se sin første fodboldkamp tirsdag aften, men han nåede kun at se første halvleg, før han blev smidt ud.

Op mod 40.000 mennesker var tirsdag aften samlet i Parken for at se fodboldbraget mellem FC København og kongeklubben Real Madrid i Champions League-gruppespillet.

Blandt dem var finansmanden Klaus Riskær, der var inviteret med af forretsningsmanden Rasmus Nøttrup, der bl.a. er medejer af restauranten Geranium. Det var Riskærs første fodboldkamp, men han nåede aldrig at se den færdig.

- Jeg sidder og ser fodbold, og i halvlegen går jeg op i loungen efter en drink, da der kommer en kvindelig ansat over og fortæller mig, at jeg ikke er velkommen og skal forlade stedet, fortæller Klaus Riskær tirsdag aften til bt.dk.

Klaus Riskær var blevet inviteret med af Rasmus Nøttrup, der havde billetter, og han er intetanende over for, hvorfor han blev bedt om at gå.

- Jeg ved ikke hvorfor. Jeg er et stort spørgsmålstegn. Jeg har aldrig haft noget med Parken at gøre. I aften er første gang, jeg sætter mine ben her, siger Klaus Riskær.

Han fortæller, at mens han selv var i loungens bar, havde Anders Hørsholt, der er direktør i Parken, henvendt sig til Rasmus Nøttrup og fortalt, at Riskær ikke var en ønsket gæst, og at han skulle forlade stedet. Da bt.dk fanger Riskær, er han på vej væk fra Parken, som ligger på Østerbro i København.

- Jeg har svært ved at forestille mig, hvorfor jeg er én ud af 37.000 mennesker, der skal smides ud. Men jeg er på vej ud nu sammen med min vært, siger en ærgerlig Riskær.

- Jeg havde glædet mig til min første fodboldkamp i mit liv, og så nåede jeg kun at se halvdelen. Så jeg må stadig have en hel til gode, siger han.

Anders Hørsholt mener, at Klaus Riskær Pedersen har misforstået situationen:

- Han befandt sig i et privat selskab, han ikke var inviteret til, og derfor er han blevet bedt om at forlade stedet.

- At han så vælger at forlade Parken helt, er hans eget valg. Hvis han havde en billet, kunne han bare have sat sig på sin plads igen, siger FCK-direktøren.

Læs også: