Danmark

Klaus Riskær er blevet sygeligt tynd

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den fængslede finansmand Klaus Riskær har det hårdt i Sdr. Omme statsfængsel og har af uforklarlig grund tabt sig ti kilo. Foto: Esben Salling

Klaus Riskær har siddet fængslet siden 2007 for bedrageri og nu sætter opholdet sine tydelig spor på finansmanden, der af uforklarlig grund har tabt sig 10 kilo.

- Jeg er nede på 80 kilo, hvilket jo ikke er meget for en mand på min højde, og som i forvejen ikke har noget fedt at forbrænde.

- Det efterlader rigtigt nok løftede øjenbryn hos folk, der ser mig. Men jeg er i løbende kontakt med specialister og går til undersøgelser på Mølholm Privathospital i Vejle for at finde ud af, hvad der er i vejen, siger Klaus Riskær til Billed-Bladet.

Læs også: Riskær: Fængselsliv gør mig syg

Specialisterne har endnu ikke kunnet fastslå årsagen, og der har været spekulationer fremme om den 54-årige levemand skulle lide af tarmkræft, men det er der ikke en diagnose på, ifølge ham selv.

Læs også: Nu skal Riskær i praktik: Se billederne fra hans karriere her

- Der foreligger ingen diagnose på, at jeg skulle fejle noget livstruende. Jeg har det o.k.. men det bekymrer lægerne, at jeg ikke tager på i vægt. Det skal jeg have styr på. Menuen herinde er ikke til at blive fed af, siger han til ugebladet.

Han afviser dog ikke, at det kan have noget med det psykiske aspekt af fængselsopholdet at gøre, selv om han tidligere har set meget lyst på sit ophold bag tremmer. Han lider desuden af tinitus, der giver en konstant hyletone i ørerne.

Klaus Riskær har i oktober afsonet halvdelen af sin seks år lange fængselsstraf, men får muligvis lov til at komme ud endnu tidligere.

Læs også: Riskær må sige farvel til tjenestefolk og pragtvilla

Relaterede

Det læser andre