Kæresten er milliardær: Oddset-Janni får kontanthjælp

Tv-modellen Janni Christensen får kontanthjælp. Både fra sin milliardærkæreste Karsten Ree - og fra det offentlige.

- Jeg er da ikke bleg for at indrømme, at jeg er på kontanthjælp. Som enlig mor får jeg selvfølgelig hjælp fra det offentlige ligesom alle andre i samme situation har krav på. Man skal jo have hjælp, så man kan bo og leve, fortæller 43-årige Janni Christensen til bt.dk.

Hun bor i Vedbæk i et lejet hus, men efter nytår flytter hun ind i Karsten Rees store villa i samme område. Og samtidig ryger kontanthjælpen, fordi reglerne bliver ændret, så også samboende kærester får pligt til gensidigt at forsørge hinanden på samme måde som ægtefæller har i dag.

- Kontanthjælpen stopper jo i det nye år, hvis man har en kæreste, der tjener over 23.000 kr. om måneden, og det tror jeg lige, at Karsten sniger sig over, siger Oddset-Janni med et smil.

Forleden blev hun sammen med sin far idømt 15 måneders fængsel for at have malket en nu afdød pensionist for en million kroner. Til gengæld bestemte retten ifølge Janni, at de slipper for at betale sagsomkostningerne.

- Det var en stor lettelse, for det giver jo en chance for at starte på en frisk, når vi er færdige med at afsone fængselsdommen. Og Karsten og jeg overvejer i øjeblikket at medvirke i en række tv-udsendelser, så jeg derved kan komme i gang med at tjene penge selv. Jeg gider ikke leve af Karsten - jeg vil også gerne tjene mine egne penge.

- Men vi skal IKKE være de nye Anni og Erik. Hvis Karsten overhovedet skal være med, så skal det være i noget seriøst, der kan gavne nogle af hans ting forretningsmæssigt. Vi har ikke lyst til at lave et eller andet flovt, der kan ødelægge vores forhold, som egentlig er godt.  Det skal ikke være pik og patter i form af useriøst reality-tv, understreger Janni Christensen.

Den tidligere model for Oddset-spillet lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til at kunne lægge retssagen og afsoningen af fængselsstraffen bag sig:

- Jeg venter bare på at få det overstået, så jeg kan starte et nyt liv. Jeg kan ikke gøre andet, og så kan tv være en chance til at få nogle nye muligheder, tilføjer Janni Christensen.

Under retssagen om malkningen af den nu afdøde pensionist blev det oplyst, at hun har en gæld på knap 200.000 kr. fra bl.a. forbrugslån.

Læs også: