Tricks til turen - 2
Tre generationer i Tivoli. Foto: Uffe Weng
Tricks til turen - 1
Anne Kirstine mod Middelfart Foto: Uffe Weng
Tricks til turen - 3
F. v. Oliver, Kian og Christian Foto: Uffe Weng

DSB regner med, at en halv million mennesker i Danmark var på farten på Store Rejsedag fredag.

F. v. Oliver, Kian og Christian
F. v. Oliver, Kian og Christian Foto: Uffe Weng

Tre friske unge københavnere sørgede for, at de julerejsende fik lidt ’tricking’ til rejsen, en blanding af kampsport og akrobatik.

- Det er første gang, vi prøver at optræde med det på den her måde. Vi er lidt nervøse, sagde de tre - Oliver Hertz og Christian Storgaard, 16, og Kian Damsgaard, 19. De tre drenge tog ind på Hovedbanegården i går for at vise deres akrobatik for de rejsende. Oliver og Christian går i 1. g. på Falkonergårdens Gymnasium, mens Kian går på teknisk skole.

Anne Kirstine mod Middelfart
Anne Kirstine mod Middelfart Foto: Uffe Weng

26-årige Anne Kirstine Laigaard fra København glædede sig til at komme hjem til jul.

- Jeg skal hjem til min mor i Middelfart at holde jul, og det bliver dejligt, sagde Anne Kirstine inden hun hastede ned til spor otte, hvor toget mod Middelfart skulle bringe hende til jul hos mor.


Tre generationer tog på Tivolitur på store rejsedag. Birger Eskildsen, hans datter Trin og børnebørnene Silje på syv år og Silas på to skulle ikke ud på den store rejse i går.

- Nej, vi har bare været i Tivoli i dag. Det har været dejligt, siger Birger Eskildsen. Da der skulle tages billeder, blev det for meget for syv-årige Silje, der stak af for et øjeblik, og en genert Silas puttede sig også ind til sin farfar.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook