Julen er reddet! 282 danskere på vej hjem efter flykaos

I Floridas stegende varme har omkring 282 danskere brugt dagen før dagen på at spekulere på, om de nåede hjem til jul i Danmark som planlagt.

Norwegians lufttrafik mellem Florida og Skandinavien brød nemlig sammen på det værst tænkelige tidspunkt, lillejuleaften, og fik passagererne til at stege ved tanken om, at juleaften måske skulle holdes i et fly over Atlanten eller i byen Fort Lauderdale i Florida i USA.

Krisen er nu heldigvis afblæst, og flyet mod København er nu efter massiv forsinkelse i luften og på vej mod København, lyder det fra Norwegian.

- Flyet mod København er i luften og lander i Københavns Lufthavn i Kastrup til midnat. I øjeblikket arbejder vi hårdt på at få et fly mod Stockholm på vingerne også, siger kommunikationskonsulent Daniel Kirchhoff.

Ruterne mellem Skandinavien og Florida har i de sidste dage været præget af forsinkelser på 14-28 timer. Kort før klokken 06 lokal tid lettede et ekstra tilkaldt fly fra Fort Lauderdale med kurs mod København med en forsinkelse på otte timer, men flyet landede to timer senere i samme lufthavn, hvorfor det for en stund var uvist, om passagererne ville nå hjem til jul.

Det skriver check-in.dk.

Ifølge Norwegian er der nu kommet styr på afgangene, og flyet mod Stockholm skulle efter planen lette klokken 15.30 lokal tid.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi kan få vores passagerer hjem til jul. Nu gør vi alt, hvad vi kan for også at få de sidste hjem, siger Daniel Kirchhoff.