I København, Aalborg og Århus er fænomenet stort set ukendt, men i Odense er der mindst 12 hash-klubber.

Der er gang i jointen på forsædet af bilen på parkeringspladsen i Odense, hvor vi møder TF. Han driver en hashklub i byen.

- Jeg har valgt at have en hashklub, for at der kan være nogle sikre omgivelser for de unge hashomaner i byen, siger TF til P3Nyheder.

Alternativet er ifølge TF, at de unge skal købe hashen af narkomaner i parker og på gaden.

- Så skal lille harmløse Per eller Søren hele vejen ned til dem for at købe hash. Det er ikke et godt miljø for dem, siger han.

I forhold til sin størrelse er der mange hashklubber i Odense. Omkring 12 anslår politiet. I Aalborg er der højst 2. I Århus er der ingen, mens det meste salg i København foregår fra Christiania.

København er delt op i tre områder. I City og på Amager er der ingen kendte hashklubber, mens det ikke har været muligt at få et tal, der dækker Nørrebro fra Station Bellahøj.

En legalisering ville være en glimrende løsning, mener TF. Ligesom coffeshops i Amsterdam.

- Den reaktion, jeg har fået fra mine kunder, når de kommer i min klub, er: hold kæft mand - hvorfor er der ikke sådan nogle coffee shops i Danmark som den her. Hvorfor er der ikke sådan nogle steder?, fortæller T.F. til P3Nyheder.

Når salget ikke kan foregå lovligt i coffee shops som i Holland, så mener TF, at hashklubben er en god løsning for rygerne. Alternativet er, at de hænger på gaden.

- I stedet for at rende rundt på gaden og ridse biler og den slags, så sidder de inde i et lille lokale og ryger deres hash, ser en film, spiller lidt bordfodbold eller billard. Er det ikke bedst sådan?