KØB PLUS!

Her bliver hun afsløret i socialt bedrageri for åben skærm

Modtager 8.000 om måneden som enlig forsørger, selv om hun ikke er enlig

Det kan pludselig blive dyrt at få en kæreste i velfærdsdanmark. Rigtig dyrt.

En kvinde blev mandag aften for åben skærm på DR afsløret i bedrageri, da hun havde glemt at fortælle Næstved Kommune, at hun havde fået en kæreste og dermed ikke længere var berettiget til at få de 7.978 kroner om måneden, hun får som enlig forsørger.

- Skal jeg fortælle dig, at jeg har en kæreste, når vi ikke har andet sammen, end at vi er kærester og skal flytte sammen, spørger kvinden forarget kommunens kontrolmedarbejder i første afsnit i DRs nye serie ’Aktion sociale bedragere’.

Enlige bedrager for millioner

Dette foto skulle hun aldrig have lagt på Facebook

Fælden klapper

Men svaret er ja, og da medarbejderen hiver et meget kærligt Facebook-billede frem af kvinden og hendes kæreste, er fælden klappet: De har planer om at flytte sammen og har det, man kalder et ’ægteskabslignende forhold’.

Den sygemeldte mor til to børn får som enlig forsørger ekstra hjælp fra kommunen, der i alt beløber sig til 95.736 kroner om året.

Lagde feriebilleder på Facebook - blev knaldet af kommunen

Hver måned får hun forhøjet børnetilskud på 1.284 kr., en højere boligsikring på 3.293 kr. samt to fripladser i daginstitution til 3.410 kr. I alt en månedlig ydelse på 7.987 kr., som hun mister, idet hun ikke længere kan betragtes som enlig forsørger.

Ægteskabslignende forhold

- Jeg har jo ikke råd til at betale alle mine regninger den første, hvis ikke jeg får min boligsikring, og hvis ikke jeg får de ting, jeg skal have. Lige meget hvordan tingene er, går jeg sygemeldt, og det kommer jeg til at gøre det næste lange stykke tid. Så jeg kan jo ikke betale mine regninger, prøver kvinden desperat.

Men selv om der ikke findes en fast definition af ’et ægteskabslignende forhold’, ligger kommunens konklusion fast. Man kan godt blive betragtet som et par, selv om man ikke bor sammen, og kommunerne lægger blandt andet vægt på, hvor længe de har kendt hinanden, hvor meget samvær de har, og om de bidrager til hinandens økonomi. Og da kvinden har kendt sin kæreste i et år og fast har hans bil, bliver hun betragtet som bedrager.

- Vi sidder her ikke for at skulle synes, at det er synd for dem, at de nu mister de her penge, for det er penge, de ikke er berettiget til, siger kontrolmedarbejderen i programmet.

HVAD MENER DU? ER REGLERNE FOR STRIKSE ELLER ER DET I ORDEN AT SKÆRE I HENDES YDELSER? DELTAG I DEBATTEN HER ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

En undskyldning

Skrevet af Johnny Boje Jensen, Mandag den 11. marts 2013, 18:02

Mon ikke i skylder den kvinde en undskyldning, qua den udsendelse og socialbedrageri sidste mandag som sådan set frikendte hende

ikke rimeligt

Skrevet af Helle A., Onsdag den 13. februar 2013, 09:34

At folk bliver modregnet, når de ikke bor på samme adresse, for hvornår har man et ægteskabslignende forhold, og hvornår har man ikke? Syntes det er urimeligt, at fordi hun har lånt en bil, er de pludselig samstillet som gifte...
Dette er total uhørt, Fr. statsminister siger i hendes nytårstale, at i Eu er vi alle lige, men kun i danmark, bliver pensionister, kontanthjælpsmodtagere jagtet, modregnet i ydelser, hvis de er samlevende/gifte, så ifølge vores statsminister, om vi er lige, er en lodret løgn. Men sagen om vi skal samstilles i Eu, med samme rettigheder som andre Eu borgere, er en sag for EU.

Bedrageriet på første klasse

Skrevet af Mogens Weile, Onsdag den 30. januar 2013, 07:43

Det var i 1970erne det begyndte at gå den gale vej. Borgerlige politikere og borgerlige partier indledte deres korstog mod fagbevægelsen og den danske model. Samtidig begyndte den gode moral at krakelere. Der blev indført en jungle af erhvervsstøtteordninger og flere muligheder for fradrag i skattebetalingen.

Stoltheden over at kunne klare sig selv smuldrede, og den usolidariske egoisme begyndte for alvor at slå rod. Måske er det blevet som saglige Buster Larsen ville have sagt: ”lorteland Magda”

Sagt på en anden måde ”der er gået Brixtofte, Stein Bagger, Krifa og restaurant ”Vejlegården”, sort arbejde og platugleri i udviklingen”.

Gode råd

I dag har vi ApS selskaber i tusindvis uden omsætning, men med store fradrag. Sociale bedragere i luksusklassen, religiøse foreninger og store virksomheder der ikke betaler skat, og heller ikke vil betale overenskomstmæssig løn til deres ansatte, men gerne ansætter folk i løntilskudsjob, eller på deltid. Et helt ukontrollabelt skattefradragssystem der lader den fattige betale for den riges private overforbrug. Stop dem! De blå vil så gerne klare sig selv.

Og her i nyere tid - under de skiftende borgerlige regeringer - har vi oven i hatten fået Liberal Alliance, propagandakanalen TV2, vikarbureauer, private jobformidlingsfirmaer der har set deres mulighed i at tjene penge på andres elendighed. Stop Løkke Rasmussens helte og den negative spiral.

Så bliver der nemt råd til efterløn, højere folkepension og overførselsindkomster til de dårligst stillede, samt en højere arbejdsløshedsunderstøttelse til de ledige.

Mogens Weile, 07:43

Skrevet af Philip, Onsdag den 30. januar 2013, 21:50

Nu har jeg ikke decideret noget imod fremmede folkslag hvis de bare gør som de skal og arbejder som alle andre normale danskere og lader være med at pådutte os alle mulige og umulige religioner som er meget udanske.

Men man må ikke være blind for at da det rigtigt for alvor begyndte at gå galt var den gang i slutningen af 60'rne og frem i 70'rne da der blev inviteret og lukket i tusindvis af fremmedarbejdere hovedsageligt Tyrkiske ind i landet med den naive tro på at når der ikke var mere arbejde rejste de hem igen eller et andet sted hen.

Sådan gik det bare ikke for de kunne godt lide Danmark og de lyshårede nordiske piger og blev her defor og stiftede familie og dem der havde familie i Tyrkiet fik den og hele resten af deres familie herop uanset om de kunne arbejde eller forsørge sig selv,blev disse også lukket ind.

Uanset hvad man kan lide eller ej er det et faktum at det har været ris til egen røv at Danmark har lukket så mange ind i landet eftersom man jo kan sige sig selv at når der ikke er arbejde nok vil der blive endnu mindre når man helt uhæmmet lukker en masse udlændinge ind,og den økonomiske situation bliver hen ad vejen forværret når man også lukker uarbejdsdygtige,handicappede mv ind som skal forsørges,hvilket alt i alt gør at det hele kører helt af sporet.

Vi skulle aldrig nogen sinde have tilmeldt os EU med den frie bevægelighed eftersom det ikke har kostet andet end penge og kævl og pladder men have opretholdt væres grænse kontroller og ikke lukket nogen ind der ikke havde et fast arbejde på hånden med en 3 måneders arbejdstilladelse til følge som skulle fornyes hver 3 måned,og hvis intet arbejde at have at betragte som illegal ophold med deraf følgende udvisning til følge.
Og alle der ville have deres familie hertil skulle vise at de havde fast arbejde og bolig samt at de kunne forsørge dem selv.
Folk der ikke kan arbejde skulle alle som en afvises ved grænserne,så kun dem der skulle på ferie eller havde en arbejdstilladelse blev lukket ind.
Folk der ikke vil forlade landet frivilligt skulle lægges i en spændetrøje og sendes ud af landet med første fly eller tog med ledsagelse.

Således kunne der have været renset ud for alt overflødigt og alle danskere kunne have langt større muligheder for et arbejde og være selvforsørgende..

Socialt Bedrageri

Skrevet af Inger Marie Olsson, Mandag den 28. januar 2013, 12:47

Det er ikke i orden at man bliver stemplet som Social Bedrager når de ikke bor sammen Må man ikke i det Sociale System lære en af det andet køn at kende før man skal flytte sammen.
Men det er jo også en måde at spare på men kaldes noget andet.
Har selv prøvet at kæmpe for mine rettigheder da min mand og jeg var gået fra hinanden og jeg boede hos min kammerat som jeg havde kendt i 30 år han blev i kommunens øjne min nye mand Det kunne jeg tilbage vise da han i flere omgange havde boet hos min mand og mig for at spare hotel og min mand og jeg havde boet hos ham af samme grund men bare i Jylland.

Inger Marie Olsson

Skrevet af jenni, Mandag den 28. januar 2013, 13:36

Igen-igen.
Myndigheder kan ikke blande ugifte personers økonomi sammen.

glimrende Philip.

Skrevet af jenni, Mandag den 28. januar 2013, 07:02

http://www.bt.dk/danmark/enlige-bedrager-for-millioner

Det passer ikke, hvad ham Kommune-Niels siger.
Og hans påstande er interessante. Han påstår, at en enlig forsørger koster kommunen 100 000 kr om året.
Det er løgn.
Påstår personalet det i kommuneregnskabet og stikker selv pengene i lommen?

Det er hiv-positive bøsser, der koster 100 000 kr om året/pr bøsse, resten af deres forlængede liv.

Og hvad kan man så lære af det ?

Skrevet af Philip, Mandag den 28. januar 2013, 04:15

1.Man viser og skriver ikke på facebook om sig selv.
2.Man fortæller ikke venner,bekendte og naboer hvad og hvor meget man får udbetalt hvis man er på sociale ydelser.
3.Man vælger sine venner og naboer med omhu.
4.Man nægter som ved et politi forhør at udtale sig eftersom enhver sigtet har ret til at ikke at udtale sig for ikke at skade sin egen sag eftersom alt man siger kan og vil blive brugt mod en selv..
5.Med tanke på 4 må dem der vil sigte og knalde en jo så selv fremlægge og komme med beviserne.
6.Nægt at skrive under på noget som helst der kan kriminalisere dig.

7.Lad være med at være samfundsnasser og socialbedrager.

Vil du klage?

Skrevet af Philip, Tirsdag den 29. januar 2013, 07:32

Ankestyrelsen.

http://www.ast.dk/artikler/default.asp?page=339

Vi behandler klager over afgørelser, som disse myndigheder har truffet:
Arbejdsskadestyrelsen
De sociale nævn i Statsforvaltningerne
Beskæftigelsesankenævnene i Statsforvaltningerne
Pensionsstyrelsen
Kommunernes Børn og unge-udvalg
Arbejdsformidlingerne
Jobcentre

Amaliegade 25
Postboks 9080
DK-1022 København K

e-mail: ast@ast.dk
Åbningstid: Man-fre kl. 9-15 | Tel: 33 41 12 00

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Søndag den 27. januar 2013, 21:45

Klage Får politiet hjælp ikke i Danmark jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn PÅ BØRNEHJEMMET HAR 1 BARN TIL JUL ER MIN BARN I DANMARK OG BRØNDBY KOMMUNE ER KORRUPT

Straffeloven

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 20:39

Den relevante straffelovs-§ er
§ 146 stk 1 og stk 2.

anmeld dem

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 20:37

Anmeld de to kommuneansatte og lad os få rettens dom.

Folk er lette at gennemskue

Skrevet af Henrik, Søndag den 27. januar 2013, 19:37

Folk som er forarget over kommunen jager sociale svindlere, er selv bange for at blive afsløret i deres eget socialbedrageri.

Antallet af indlæg som raser mod kommunernes naturlige jagt på svindlere, viser at det vrimler med sociale svindlere

Henrik

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 20:35

Du har ikke fattet noget endnu.

Du kan være uenig i lovene, men det, de 2 kommunemokker påstår og gør, er der ikke lovhjemmel til.

Kan du godt li´ at offentligt ansatte opfører sig ulovligt overfor borgerne?

Absurd

Skrevet af maria, Søndag den 27. januar 2013, 19:08

Synes det er helt absurd, at medierne skal tjene penge, andres menneskers ydmygelser..

maria

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 19:14

Tjoh overfladisk set, men TV og kvinden har gjort en god gerning for hende og andre i hendes situation.
Det er nu blevet offentligt eksponeret, hvad sådan et par kommunemokker udsætter folk for, uden at have lovhjemmel til det.

Bingo

Skrevet af Tonny, Søndag den 27. januar 2013, 19:32

Tølper opførsel fra de to "herremænd", tænk at de to finker
vil synke så dybt.

Farlige tendenser

Skrevet af Anti-diktator, Søndag den 27. januar 2013, 18:36

Det er en farlig tendens at stikke hinanden, specielt naboer og bekendte. Jeg har selv levet i et diktator land før, hvor stikkeri var almindeligt. Konsekvensen var stor mistillid mellem befolkningen. Er det det samme, vi ønsker i DK? Vi plejer at sige, at sammenhængskraften er stærk i Dk, fordi vi stoler på hinanden. Snart vil dette stoppe og resultatet er værre end socialbidrageri. Jeg ved, hvad jeg snakker om. I visse dele af DK ses konsekvensen tydeligt. Fx. er der nogle ghettoer i DK, hvor man ikke kan komme hjem og aflevere mad eller ting til ældre, da man risikerer at blive overfaldet. De skyldes, at man mistænker hjemmehjælperen/postbuddet/hvem det nu er for at spionere for myndighederne. Det har mange svært ved at tro på. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, at de spionerer, da jeg selv ikke har nogle beviser på det. Men det vil heller ikke undre mig, hvis de har gjort det. Der må være en grund til ghettobeboernes mistænker. Se der er tilliden allerede røget væk. Vil man udbrede mistilliden blandt hele befolkningen. Tænk jer godt om, for jeg ved præcist, hvad konsekvensen kan blive.

Anti-diktator

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 19:08

Og når folk ikke kender loven, sker det endda på et falsk grundlag.

Bjarne Christensen

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 17:10

Træk vejret.
Der er ikke noget, der tyder på, at dem, der udråbes som socialbedragere, er det.

Der er en fejlbehandling af enlig og enlig forsørger i nogle kommuneansattes metoder.
Lad os håbe, at det snart bliver erkendt helt klart.

- ugifte er enlige uanset, hvor mange andre, de bor sammen med. ægteskabslignende forhold betyder homofiles registrerede partnerskab.

- en forælder er enlig forsørger, når forældrene ikke bor sammen.

De satans socialbedragere skal anmeldes NU.

Skrevet af Bjarne Christensen, Søndag den 27. januar 2013, 16:31

De satans social bedragere er en skamplet for Danmark. Bedragerne er nogle stupide psykopater og nogle satans egocentrerede kriminelle idioter der KUN, tænker på sig selv og KUN, bevidst tænker på at stjæle fra statskassen.

Jeg er klar.. Hvor skal vi starte?

Skrevet af Rasmus Lund, Mandag den 13. januar 2014, 23:47

For jeg går udfra, dit forslag er ment som at ALLE skal "under øksen"..
Ikke kun dem på f.eks kontanthjælp o.l
For der hvor de store penge er at hente, det er da bl.a hos de velstående (Dem der f.eks hyre underbetalt udenlandsk arbejdskraft til privatbyggeri, eller begår den ene spekulation efter den anden, i ejendomme, firmaer eller sådan)
Der er også de udenlandske firmaer der slipper alt for let omkring dansk skat, eller de ubetalte p-bøder fra ambasaderne osv osv osv.

Som sagt, jeg er klar..
Så hvornår lyder jagthornet?

De er jo netop ikke sociale bedragere!

Skrevet af Tonny, Søndag den 27. januar 2013, 16:36

Kommunen truer dem bare til at skrive under på, at de er det.

Du er et stikker svin bjarne, jeg har kun foragt til overs for typer som dig.

Enig med jenni

Skrevet af Tommy, Søndag den 27. januar 2013, 15:59

Man skal ikke bare give op uden kamp. Nægt at udtale dig med mindre
du får tilskikket en advokat, klag, brok dig. De røvhuller på kommunen
skal simpelthen bare have kamp til stregen, du skylder dem ingenting.

DU SKAL IKKE SKRIVE UNDER PÅ NOGETSOMHELST, tag sagen i retten
hvis det bliver nødvendigt, knæk svinene med deres egne midler.

Når tilstrækkeligt mange gør det, så finder de nok ud af at opføre
sig anstændigt.

kend loven

Skrevet af jenni, Søndag den 27. januar 2013, 14:58

anmeld de 2 sagsbehandlere.

Hvis kvinden ikke bor med børnenes far, er hun enlig forsørger.
Det er hun - pudsigt nok - selvom abrnefaderen betaler børnebidrag og han trækker det fra på sin selvangivelse.

Hvis børnenes mor bor sammen med andre personer, er hun enlig - enlig er det samme som ugift - dvs, personer, der ikke ved lov har forsørgelsespligt overfor hinanden.

Førsørgelsespligt har kun ægtefæller overfor hinanden - og forældre har forsørgelsespligt over for deres egne børn.
Ikke andre.

Stasitilstande

Skrevet af Hans, Søndag den 27. januar 2013, 14:53

Jeg mener at det med at angive eller stikke hinanden er helt hen i skoven, og vi nærmer os meget tæt på Stasi tilstande i DDR.
Nu mangler vi bare at folk begynder at stikke hinanden for hvilken politisk holdning de har, så er målet fuldt.

vildledende vejledning

Skrevet af jenni, Lørdag den 26. januar 2013, 21:21

http://politiken.dk/indland/ECE1877684/juridisk-chef-reglerne-laener-sig...
Ifølge loven kan man ikke betragtes som reelt enlig forsørger, hvis man lever i et ægteskabslignende forhold.

Det er løgn, hvis børnene er en andens, end samleveren.
Hvis børnene er de samlevendes fællesbørn, er det klart at forældrene ikke er enlige forsørgere, da børnenes forældre jo bor sammen.

Ugifte har ingen forsørgelsespligt overfor hinanden, uanset hvor meget, de bor sammen.

Kenn Johnsen

Skrevet af Kenn Johnsen, Onsdag den 23. januar 2013, 00:48

Så skal man jo passe på med hvem man går hjem med, man ved jo aldrig hvad for en regning man får.

Kenn Johnsen

Skrevet af jenni, Torsdag den 24. januar 2013, 09:34

Du kan se, at de to sagsbehandlere synes ikke engang, at du behøver at gå med hende hjem, for at skal forsørge hende.
Men det passer ikke. Når hun ikke er gift, har ingen anden end hun selv, forsørgerpligt over hende.
Jo en til.
Samfundet har. Det står i Grundloven.

Der mangler anerkendelse

Skrevet af Morten, Søndag den 20. januar 2013, 04:18

Synes det er fuldkommen latterligt at man kan behandle folk på den måde, så må regeringen være ansvarlig at sørge for at det ikke er mere eller mindre attraktivt at være enlig ægteskab etc. økonomisk.

det er jo fuldstændig sygeligt måde at beregne folks økonomi på, så må det jo være fordi at forsørgerpligten er en økonomisk byrde og kommunerne udnytter det til egen fordel..

Tænk på alt den boligstøtte og andet de kan spare, ved at gøre det mere attraktivt at bo sammen, det er på tide at løsne grebet for dem der vil bo sammen...