Danmark

Håbløs vejrsituation: Al bustrafik indstillet i Nordjylland

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Snestormen ramte Nordjylland og Aalborg den 23.december om eftermiddagen med stormende blæst og kraftig snefald. Her en situation fra vejene i byen. Foto: Henning Bagger

Snestormen har så godt fat i Nordjylland, at Nordjyllands Trafikselskab nu har været nødt til at indstille al trafik resten af dagen og indtil videre frem til mandag morgen.

- Vejrsituationen er så håbløs i Nordjylland på grund af snestormen, at NT indstiller buskørslen og flextrafik (handicap-kørsel, flextur og teletaxi) resten af i dag og indtil mandag morgen. Ganske få ruter kører stadig - men med store forsinkelser, skriver de på deres hjemmeside.

Du kan følge bus-situationen for Nordjyllands Trafik her

Hele landet har været hårdt ramt af sneen, der sent søndag eftermiddag stadig vælter ned over flere dele af Danmark. Det har medført mange ulykker og biler i trafikuheld. Læs mere om det her

Også DSB har været ramt af forsinkelser og enkelte aflysninger. Læs mere om det her

Du kan også se, hvordan sneen har lagt sig over Danmark i vores store billedgalleri her. Hele dagen har læserne sendt billeder ind.

Det læser andre