Et svimlende beløb på 60.000 kroner skal du af med, hvis du vil spise den dyreste menu på Sydfyn.

At sætte tænderne i en udsøgt gourmetmiddag kan være en dyr affære, som mærkes på pengepungen. Og gik du og troede, at Restaurant Noma i København er det dyreste sted at spise i Danmark, så tager du i den grad fejl.

Falsled Kro på Sydfyn serverer de gourmetmad i den dyre ende af prisklassen for deres middagsgæster.

Per Hallundbæk, køkkenchefen i Falsled Kro vil kræse for gæsterne, så deres smagsløg virkelig får sig en god oplevelse, i stedet for at kokkerere en tre retters gourmetmad for et par hundrede kroner.

- Jeg har tænkt mig at gå den anden vej og hylde det store bords glæder med de bedste råvarer og de bedste vine ved at lave et taffel med det ultimative inden for råvarer og vin, siger Per Hallundbæk madmagasin Gastro.

Derfor kan de mere velhavende gæster, som er sultne efter en anderledes madoplevelse, bestille et bord, hvor der er plads til ti personer. Prisen ligger på de 60.000 kroner, uanset om I sidder ti personer, eller om I er to.

For det svimlende beløb kan gæsterne se frem til ti-tolv retter med sorthummer, pighvar, sorte trøfler i brioche, snepper, østers. Og drikkelse bestående af årgangschampagne, store bordeauxer og bourgogner, super-toscanere og kaffe.

Hvis du en dag skulle få lyst til aflægge det sydfynske et besøg og bestille bord, så skal du være ude i god tid. Bordet skal reserveres mindst en uge i forvejen.

Restauranten har også menuer til mere rimelige priser.