KØB PLUS!

Forældrene fra TV-dokumentaren: Derfor står vi frem

I Holbæk sidder Gert og Henriette. To mennesker, der elsker hinanden, og som elsker deres børn.

I årevis har de drømt om at skabe en familie. Men drømmene er langt fra gået, som de havde håbet eller planlægt. Tværtimod.

- Det har mildest talt været ad helvede til. Det er på ingen måde endt lykkeligt for nogen, det her, lyder det fra 51-årige Henriette.

Blev adopteret fra Afrika: Nu er Masho på børnehjem

Eyvind Vesselbo om adoptionsfilm: Det tangerer menneskehandel

Instruktør: Det var hårdt at give Mashos forældre besked

Sammen med sin mand, Gert, 48, stod hun mandag aften frem i TV2-dokumentaren ’Adoptionens pris’, der skildrer, hvor galt en adoption kan gå. Ikke mindst når det foregår på tværs af kulturer.

- Filmen er rigtig barsk. Men det er desværre virkeligheden. Det har været, og det er så umenneskeligt barsk, forklarer Gert og Henriette.

De prøver begge at sætte ord på frustrationerne. Og på, hvad der er gået galt. Men det er ikke let, og flere gange må de tage en pause, trække vejret dybt og tørrer en tåre væk.

DanAdopt: Vi har ikke gjort noget forkert

Psykolog: Jeg var støtteperson, ikke rådgiver

Som seerne mandag aften var vidne til, følger TV2-dokumentaren ’Adoptionens Pris’, hvordan Gert og Henriette tager til Etiopien for at adoptere Masho på fire år og lillebroren Roba på to. De to tager af sted, fulde af forhåbninger og kærlighed. Men hurtigt må de indse, at det ikke er nogen nem opgave, de har kastet sig ud i.

Den ældste, datteren Masho, har svært ved at falde til. Hun reagerer voldsomt udadtil og kan rasere sit værelse på få minutter. Hendes vrede, sorg og frustration over at være taget væk fra sine biologiske forældre til pludseligt at skulle bo i et parcelhus i Holbæk, vokser sig kun større og større. Både psykologer, læger og psykiatere mener, at hun har problemer med at knytte sig. Hun får derfor diagnosen tilknytningsforstyrrelse.

Afstemning

Og efter to et halvt år, hvor forældrene i Holbæk føler, at de gentagne gange har råbt hjælp men ingen fået, foreslår kommunen, at hun bliver anbragt på en døgninstitution. I dag bor Masho derfor på et dansk børnehjem og ser kun sine adoptivforældre hver 14. dag. Og hendes lillebror endnu mindre.

Hvorfor har I valgt at stå frem med jeres historie?

Henriette: Jeg kan ikke gå i graven med denne her historie. Den skal ud. Det er ikke rimeligt, hvis der er andre børn, der skal gå igennem det her. Tænk en skæbne for vores datter. Hun er blevet kastet rundt.

I fremstår ikke altid sympatiske i filmen. Flere vil måske sidde tilbage med en fornemmelse af, at I er følelseskolde og egoistiske. Har I selv tænkt det, efter I har set filmen?

Henriette: Det kan jeg godt forstå, hvis det er. Jeg synes også, at jeg virker rigtig bisset og sur flere steder i filmen. Men jeg tænker sådan her på det: Det er nødvendigt, at vi står frem. For mig er det blevet en hjertesag. Når der kommer sådan nogle børn op, som vores lille datter, som er så dårlig psykisk, så skal der hjælp til med det samme. Og samtidig så gør det ondt dybt inde i sjælen, at der sidder nogle mennesker i Etiopien, mine børns biologiske forældre, som er så ulykkelige og frustreret. Det synes jeg bare ikke er rimeligt. Det er mig magtpålæggende. Det kan godt være, at vi får nogle tæsk nu. Men det er der mange der gør, når de står frem med noget.

Har I kæmpet nok?

Gert: Allerede efter tre uger søgte vi hjælp. Vi kontaktede statsforvaltningen, en psykolog og DanAdopt. Vi fortalte, at Masho ikke kunne være inde i sin egen krop. Alle sagde, de godt kunne høre, at det lød voldsomt, på trods af det var en sen adopteret pige. Men det var som om, der var ikke en procedure eller forslag til, hvad vi skulle gøre. De lyttede, men der var ikke mere i det. Vi kontaktede så Holbæk Kommune, og de vidste heller ikke, hvad de skal stille op. De foreslog i stedet en aflastningsfamilie og senere en institutionsplads. Men set tilbage ville jeg ønske, at støtten havde foregået i vores hjem. At vi havde insisteret på det, i stedet for at det foregik uden for vores hjem, og hun til sidst blev anbragt. Der ville jeg rigtig gerne kunne spole tiden tilbage.

Læs hele interviewet med Gert og Henriette i BTs tirsdagsavis eller i E-avisen her

DELTAG I DEBATTEN: HVOR LIGGER SKYLDEN? OG KAN I FORSTÅ, HVORFOR FORÆLDRENE STÅR FREM?

Din kommentar

Kommentarer

Master Cleanse

Skrevet af TinaBoxy, Lørdag den 24. januar 2015, 22:46

Free diet recipes. Get yours at [url=http://lemonadediet.drupalgardens.com/]the lemon detox diet[/url]

How to buy a best louboutin pas cher online store

Skrevet af Cipbydaydig, Onsdag den 23. januar 2013, 15:14

cytno [url=http://christianlouboutinboutique.fr]chaussure louboutin[/url] hygvk http://christianlouboutinboutique.fr mixml zzpba [url=http://soldeslouboutinpascher.fr]louboutin pas cher[/url] ojish http://soldeslouboutinpascher.fr zrdea uaujj [url=http://louboutinpaschersolde.fr]louboutin pas cher[/url] tkhbg http://louboutinpaschersolde.fr anjcz etomy [url=http://christianlouboutinfrancesolde.fr]christian[/url] xiwhk http://christianlouboutinfrancesolde.fr stfwg

where to buy Oil Paintings For Sale?

Skrevet af KarHourlBal, Onsdag den 23. januar 2013, 15:12

orc [url=http://www.sale-oilpainting.com]Oil Painting[/url] bqy http://www.sale-oilpainting.com ivj [url=http://www.buy-oilpainting-sale.com]Oil Paintings[/url] zcz http://www.buy-oilpainting-sale.com aec [url=http://www.oilpainting-forsale.com]oil painting[/url] ooi http://www.oilpainting-forsale.com fce [url=http://www.buyoilpaintingsale.com]oil painting[/url] njf http://www.buyoilpaintingsale.com fgs

How to use sex toys,Vibrators,Dildos?

Skrevet af Gadlydriply, Onsdag den 23. januar 2013, 14:57

yaf [url=http://www.hisextoys.com]Adult Sex Toys[/url] ivv http://www.hisextoys.com yln [url=http://www.buy-sextoys-shop.com]Adult Sex Toys[/url] wbm http://www.buy-sextoys-shop.com qsz [url=http://www.oksexytoys.com]Sex Toys store[/url] coe http://www.oksexytoys.com shk qqe [url=http://www.buyadultsextoys.ca]adult sex toys[/url] ubf http://www.buyadultsextoys.ca raf [url=http://www.sale-sextoys.ca]sex toys[/url] rbq http://www.sale-sextoys.ca ent [url=http://www.cheap-sextoys.ca]sex toys canada[/url] vst http://www.cheap-sextoys.ca wve

where can i buy cheap mont blanc pens outlet online

Skrevet af clecyAttato, Onsdag den 23. januar 2013, 14:47

qzwa [url=http://www.stylomontblancboutique.fr]mont blanc[/url] qrdwxs http://www.stylomontblancboutique.fr whup [url=http://www.stylomontblancfrance.fr]stylo mont blanc[/url] ebaugd http://www.stylomontblancfrance.fr pmjz [url=http://www.stylomontblancparis.fr]mont blanc[/url] cwwfpa http://www.stylomontblancparis.fr fpuv [url=http://www.stylomontblancsolde.fr]montblanc[/url] mzijqs http://www.stylomontblancsolde.fr jdni [url=http://www.achetermontblancstylo.fr]montblanc[/url] aeykql http://www.achetermontblancstylo.fr npqy [url=http://www.montblancmeisterstuck.fr]montblanc[/url] vverrb http://www.montblancmeisterstuck.fr qpue

where to buy Canada Goose online sale?

Skrevet af QuopeHoulge, Onsdag den 23. januar 2013, 13:41

ghe [url=http://www.okcanadagooseoutlet.ca]Canada Goose Outlet[/url] idk http://www.okcanadagooseoutlet.ca ubl [url=http://www.buy-canadagoosesoutlet.com]Canada Goose Outlet[/url] scs http://www.buy-canadagoosesoutlet.com pxn [url=http://www.buy-canadagoose-outlets.com]Canada Goose Outlet[/url] yzh http://www.buy-canadagoose-outlets.com ikh ] twf [url=http://www.canadagooseoutlet2u.ca]Beats By Dre Cheap[/url] dqq http://www.canadagooseoutlet2u.ca hxa [url=http://www.canadagooseoutlet2u.ca]Canada Goose[/url] yix http://www.canadagooseoutlet2u.ca oar http://www.insaneenergy.com.au/node/260926
http://www.ytwcn.com/club/forum.php?mod=viewthread&tid=69174
http://americasnexttoptrainer.com/content/sledge-hammer-workout#comment-...
http://goldcave.com/content/new-madrid-earthquake-research-pet-goat-dark...
http://www.tianmaojiazhuang.com/space.php?uid=3980&do=blog&id=167286

Spørg Masho

Skrevet af Linda Rhiger Hesel, Søndag den 2. december 2012, 15:03

Jeg syntes at det ville være rimelig at spørge Masho hvad hun helst vil. Og derud fra hjælpe hende så godt vi kan, med det der skal til.
Det er hendes liv, så hende der skal bestemme hvad hun vil, så hun kan få det godt igen. Men de år hun har været hos plejefamilien har givet store ar på sjælen, det skal hun helt klar have hjælp til at bearbejde for at komme videre i livet.
Jeg håber det bedste for Masho. :-)

Til dig der skrev dette indlæg: Vi vil gerne have hende . . .

Skrevet af Kirsten Namskau, Lørdag den 1. december 2012, 12:29

Til dig der skrev følgende indlæg . . .
Vi vil gerne have hende og hjælpe hende

Af: Tilbyder Vores HJÆLP, Onsdag den 28. november 2012, 00:19

Hvis der er nogen der vil hjælpe os med at adoptere pigen vil vi gerne. Min kone kommer selv fra Etiopien og hun har ikke lavet andet end at græde over hvordan den stakels pige er blevet hevet rundt alle steder. Jeg kan se at masser af folk gerne vil snakke men ikke set nogen der gøre noget for pigen. Så det vil vi hermed gøre. Hvis nogen kan sætte os i forbindelse med det der har hende vil vi gerne tage hende til os. Tro at hun vil falde mere til hos en der selv kommer fra hendes land end nogen der ikke gøre. Vi har selv 2 børn idag, men har plads til en mere.
Hilsen Familien fra København
______________________________________________________

Jeg håber virkelig at det lykkes for jer, men skulle ønske at I også tog broren, så de to søskende ikke mister kontakten. Det du skal gøre er først at kontakte social-kontoret i din kommune og henvise til sagen. Skriv også et brev til Karen Hækkerup i regeringen på e-mail min@sm.dk .
Jeg har lige skrevet et svar-indlæg i sagen, (før jeg læste dit indlæg) hvor jeg netop efterlyste Etiopiske familier i Danmark. Jeg håber du læser mit svar . .

Hvor er Masho's støttefamilje?

Skrevet af Kirsten Namskau, Lørdag den 1. december 2012, 11:58

Hvis det havde været mig der havde adopteret Masho, så havde jeg bedt om at få en støttefamilie fra Etiopia som boer i Danmark, som snakket barnets sprog, som kendte hendes kultur, som kunne lave Etiopisk mad til henne og som kunne forklare barnet på hendes eget sprog at hendes forældre var døende af AIDS, derfor var der ikke godt for henne at tage tilbage til Etiopien, men at hun havde venner her fra hendes eget land, som forstod henne, kunne snakke hendes sprog og kunne hjælpe i kritiske situationer. En familie hun kunne besøge og være sammen med fra tid til anden . . . Det ville ha gjort overgangen meget lettere både for den lille pige og for adoptivforældrene.

Flashback

Skrevet af julianna, Torsdag den 29. november 2012, 11:44

Jeg kan uden problemer sætte mig ind i deres sag, er selv adopteret. blev det som 9 årig,fra rumænien og den her sag har virkelig sat mit pis i kog. SE NU PÅ HVORDAN de behandler det barn i filmen,Masho er et barn der er blevet revet væk fra alt hun kender til og har ikke fået infomation om noget som helst. HVORDAN KAN MAN FORVENTE at et barn elsker en lige så højt som en selv bare fordi man har adopteret det og er ens drømmebarn? Jeg følte det som et overgrab at blive kysset krammet og elsket af en jeg ikke følte det samme for faktisk. Og ikke nok med det fik man at vide man var indelukket, afstumpet og mere negative ting. For selv at komme på "børnehjem" efter nogen år pg jeg var besværlig hvilket bare gav næring til mit eget selvhad. For blev bekraftet i jeg var anderledet, underlig og ikke som de andre. Så jo kan uden problemer se at de FORÆLDRE ALDRIG skulle have haft lov til at adoptere......
Stavefejl er gratis :P

Tjah..

Skrevet af L.P., Onsdag den 28. november 2012, 21:33

Når man fra myndigheders og politikernes side ser gennem fingre med, hvor mange muslimer der sendes på "genopdragelse", og andet svindel og lusk,- på DK`s regning,- kan man så ikke engang sende de små børn hjem til deres forældre i Ethiopien med hjælp og bistand i deres store uretfærdige krise, samt en stor sum penge og fornødenheder,- eller er det noget, der overgår deres evner og formåen?!

Send dem nu hjem...

Skrevet af Arletty Suenson, Onsdag den 28. november 2012, 10:42

Lille Masho og hendes lillebror bør sendes tilbage til deres forældre på ferie et par måneder, så de selv kan selv træffe et valg, om de vil tilbage til Danmark eller bo permanent i Etiopien hos deres far og mor og søskende, fætre og kusiner onkler og tanter og deres små venner og veninder. Hun skal ikke rejse uden sin lillebror. Han skal følge med og han er bare et gidsel som ikke kan eller tør fortælle hvad han kunne tænke sig. Jeg er sikker på at hos disse 'forældre' som Henriette og hendes mand er der ikke rart at være. Hun virker kold og beregnende og uden empati for andre end sig selv og manden tør ikke selv sige fra. Tænk at de har svigtet de to børn så groft at det ene lille forknytte barn er frataget al mulig forståelse, og kærlighed og er endt på et børnehjem. Adoptionen bør ophæves med det samme i begge børns tilfælde. Der er helt sikkert vurderet forkert i forhold til at de kunne være gode adoptionsforældre.
Det kunne også være en rigtig god idé at sende børnene hjem til landsbyen, hvis børnene vil, med en pose penge, der kan række så langt ud i fremtiden at børnene kan komme i skole og få et dejligt liv der, samt penge til medicin og pleje af de stakkels forældre. De er blevet presset til at afgive deres børn og det kan meget nemt være med til at gøre dem hurtigere syge og at dø tidligere af deres sygdom. Der skal handles hurtigt... Hent forældre og søskende til landet så de kan se og tale med deres børn om det liv de har haft i danmark og se deres daglige udgangspunkt og lad dem hente deres små børn hjem igen til Etiopien...

En anden ting der ryster mig er

Skrevet af Ole P., Onsdag den 28. november 2012, 08:58

at Henriette i dag tilsyneladende er 51 år og hendes mand 48 år. Da jeg samtidig tillader mig at gå ud fra de ikke i forvejen har børn er det da helt forrykt at tillade, at så "gamle" mennesker får lov til at adoptere.

Jeg er selvfølgelig også rystet over at børnene tilsyneladende direkte blev købt af de biologiske forældre der samtidig blev sat helt urealistiske ting i forventning.

Lad de 2 børn komme tilbage til deres biologiske forældre hurtigst muligt. Og for min skyld må børnetilskud gerne følge dem til de bliver 18 år. Det kan passende være den danske stats straf for at tillade at så gamle mennesker kan adoptere.

Og få så den lov lavet om - jo før jo bedre!

Rettigheder

Skrevet af Lotte Raal, Onsdag den 28. november 2012, 08:50

En lille piges smerte vi ikke kan lukke øjen for....Vi skylder at ryde op! Her skal vi finde den gode løsning. Tænk alle de mennesker der har mærket smerten ved at se denne udsendelse i en time - det er hver dag for Masho........
Vi fortryder at vi ikke greb ind da Brønderslev sagen og alle de andre sager om misrøgte børn.....men, det var for sent da ingen tog ansvar i tide - hvilken fremtid står de børn overfor i dag?
Hvor ondt skal det gør før nogen griber ind? vi ved jo, hvornår det er forsend...hvornår er det NU?
Der skal stilles skarpt på de forældre, der skal overtage ansvaret for et barn, der i forvejen har haft en svær begyndelse i livet...hvem kunne sige god for to voksen mennesker...og hvad sker der med Masho´s lille bror når han begynder at stille spørgsmål og giver udfordringer.
Det gør så frygtlig ondt, ved tanken om Masho´s start i livet og tanken om hvad det lille menneske tanker om livet er.....Det er NU der skal gribes ind.

Inviter hellere Masho's familie til Danmark

Skrevet af Ms ams, Onsdag den 28. november 2012, 01:36

Jeg er rystet over man kan tillade et sådan svigt uden indgriben. Alt er jo gået galt i denne sag! Adoptivbureauerne, de biologiske forældre, adoptivforældrene og filmholdet har alle svigtet de stakkels børn.
At begynde at tale om at sende Masho tilbage til sin familie lyder tåbeligt jo mere jeg tænker på det. Hvad med hendes lillebror som er det eneste rigtige familie hun har haft her i Danmark! Skal hun så til at miste ham? Hun bliver mere og mere ødelagt!
Så ville det da være mere på sin plads, at invitere hele Masho's familie her til danmark, så de kunne have kontakt allesammen. Det må da være det mindste man kan gøre for at råde bod på den ulykke man har påført både Masho og hendes familie.

Den stakkels pige

Skrevet af Carina Andersen, Onsdag den 28. november 2012, 00:56

Jeg er så ked af at se hvordan pigen er blevet udsat for, at adoptivsmor virker så kold og ligeglad over for pigen, og beder om at finde ny familien til hende...

Jeg må ERKENDE, at den adoptivsfamilien ( Især adoptivsmor ) burde slet ikke have adopteret børnene...

Og har også ondt af Masho´s biologiske familien, at de slet ikke får lidt at vide hvordan børnene har det osv. Dem føler jeg simpelthen også med...

Jeg håber, at Masho ( og hendes bror ) kan komme hjem til deres biologiske forældre, idet jeg tror at det ikke kan lade sig at gøre... Men hvis det ikke kan lade sig at gøre, så håber jeg af hele mit hjertet, at Masho og hendes bror flytter til en ny familie begge to, hvor de begge får ens kærlighed, ens omsorg, - hvor der slet ikke gør forskellen mellem de 2 børn...Og håber af hele mit hjertet, at Masho får hjælp... Hendes liv er allerede ødelagt, og hun har simpelthen det svært, allerede som et barn - hun har et lang liv foran sig, så hun skal nu have hjælp... Hun skal SLET ikke udsættes for noget trist mere... Det fortjener hun slet ikke...

Ville ønske at jeg kunne have Masho her hos mig...

Kære Masho - jeg sender dig masser af styrken, og vilje... At du skal være en stærk pige... Og vil også sige at du skal søge alt den hjælp, du har brug for - bl.a. psykolog osv. TÆNKER PÅ DIG...

tænke sig om, inden kritik

Skrevet af Kaj Arly Ravnborg Miller, Onsdag den 28. november 2012, 04:55

jeg vil give Carina ret, man bør sætte sig ind i sagen om hvad der egentlig er sket, så vidt jeg har forstået, har de biologiske forældre selv afgivet barnet frivilligt, så det kan da aldrig blive de nye forældre som har gjort noget forkert, at barnet er 4 år og muligvis for gammel til at plante om til et dansk miljø, burde dem som frasiger sig alt ansvar, de burde have en vis erfaring med den opgave de har ellers burde de stoppe med det samme som formidler af børne adoption.
mvh. kaj

Taler af erfaring

Skrevet af julianna, Torsdag den 29. november 2012, 10:57

Jeg kan uden problemer sætte mig ind i deres sag, er selv adopteret. blev det som 9 årig,fra rumænien og den her sag har virkelig sat mit pis i kog. SE NU PÅ HVORDAN de behandler det barn i filmen,Masho er et barn der er blevet revet væk fra alt hun kender til og har ikke fået infomation om noget som helst. HVORDAN KAN MAN FORVENTE at et barn elsker en lige så højt som en selv bare fordi man har adopteret det og er ens drømmebarn? Jeg følte det som et overgrab at blive kysset krammet og elsket af en jeg ikke følte det samme for faktisk. Og ikke nok med det fik man at vide man var indelukket, afstumpet og mere negative ting. For selv at komme på "børnehjem" efter nogen år pg jeg var besværlig hvilket bare gav næring til mit eget selvhad. For blev bekraftet i jeg var anderledet, underlig og ikke som de andre. Så jo kan uden problemer se at de FORÆLDRE ALDRIG skulle have haft lov til at adoptere......
Stavefejl er gratis :P

Familien Danmark pudser glorien!

Skrevet af Mette, Onsdag den 28. november 2012, 00:24

Mod dumhed kæmper selv Guderne forgæves... - her tænker jeg på alle jer med jeres fjendske holdninger til adoptivforældrene. Dét er tragisk - omend Mashos historie er mere tragisk. Jeg føler dybt med Mascho og hendes såvel biologiske som adoptivforældre. Jeg har netop set genudsendelsen på tv2. Tilsyneladende har alt, hvad der kunne gå galt for de implicerede også gået gruelig galt. Adoptivforældrene har fået "kamp til stregen". Umiddelbart kan jeg ikke se nogle manglende forældreevner - snarere tværtimod - det er stort, at stå frem med sådan en historie. Tak for det. Men jeg kan ved Gud se, at hetzen imod med er kørt helt af sporet. Føles det godt i den grad at hakke ned på andre uden egentlig at have nøjere kendskab til detaljerne - eller er historien bare dukket tilpas op som en påmindelse om, at heller ikke I er perfekte..? Andres ulykke er vel også en passende lejlighed til at få pudset sin egen glorie!

har vi ret til at dømme !!!

Skrevet af Lone Heding, Onsdag den 28. november 2012, 00:23

jeg vil så gerne være upartisk......
men her er det ikke muligt...
uanset hvad, så er det barnets tarv der skal tilgodeses. At de ikke forstår barnets sorg og afmagt.... er ubegribeligt. at de er i skærsilden nu, kan ikke tilnærmelsesvis samlignes med Mashos svigt. Tre gange i hendes korte liv.... først revet væk fra tryghed og famillie.
så ikke få forståelse for hendes længsel og sorg. dernæst presses psykisk, af hendes "mor" ( jeg skal nok få knækket dig ) og sidst bare sendt væk, når missionen ikke lykkes.
ubegribeligt at der findes så stor mangel på impati.

Må vi dømme

Skrevet af Mogens Mortensen, Torsdag den 4. juli 2013, 01:29

Selvfølgelig må vi det, det er ikke en retssal, men vi bor i et frit land og vi komme med min ( vores) mening .Det er svigt, når det er værst ..........

Vi vil gerne have hende og hjælpe hende

Skrevet af Tilbyder Vores HJÆLP, Onsdag den 28. november 2012, 00:19

Hvis der er nogen der vil hjælpe os med at adoptere pigen vil vi gerne. Min kone kommer selv fra Etiopien og hun har ikke lavet andet end at græde over hvordan den stakels pige er blevet hevet rundt alle steder. Jeg kan se at masser af folk gerne vil snakke men ikke set nogen der gøre noget for pigen. Så det vil vi hermed gøre. Hvis nogen kan sætte os i forbindelse med det der har hende vil vi gerne tage hende til os. Tro at hun vil falde mere til hos en der selv kommer fra hendes land end nogen der ikke gøre. Vi har selv 2 børn idag, men har plads til en mere.

Hilsen Familien fra København

Tak for at I vil hjælpe . .

Skrevet af Kirsten Namskau, Lørdag den 1. december 2012, 12:20

Jeg håber virkelig at det lykkes for jer, men skulle ønske at I også tog broren, så de to søskende ikke mister kontakten. Det du skal gøre er først at kontakte social-kontoret i din kommune og henvise til sagen. Skriv også et brev til Karen Hækkerup i regeringen på e-mail min@sm.dk .
Jeg har lige skrevet et svar-indlæg i sagen, (før jeg læste dit indlæg) hvor jeg netop efterlyste etiopiske familier i Danmark. Jeg håber du læser mit svar . . .

adoption

Skrevet af erik sørensen, Tirsdag den 27. november 2012, 23:56

sagen er forkert fra start at skille en stor pige fra sine forældre på den måde.
dernæst enhver kan se at ægteparret ikke er egnet som forældre.
har selv to drenge adopteret som 4 og7 årig tilbage i 1977 nok nogle
af de ældste der er kommet landet på daværende tidspunkt i dag begge velfungerende men deres start var en helt anden

Hvad er psykologen dog for en umenneskelig person?

Skrevet af Bodil Sørensen, Tirsdag den 27. november 2012, 23:54

Man kan jo ikke lade være med at fundere over, hvad han sådan generelt går og rådgiver og støtter folk med! Det er jo himmelråbende, at sådan een har en stilling i en forvaltning, hvor børn er afhængig af hans manglende dømmekraft og umenneskelige facon. Han har da selv problemer med tilknytning og empati. Fyr ham!

Hvad er psykologen dog for en umenneskelig person?

Skrevet af Bodil Sørensen, Tirsdag den 27. november 2012, 23:54

Man kan jo ikke lade være med at fundere over, hvad han sådan generelt går og rådgiver og støtter folk med! Det er jo himmelråbende, at sådan een har en stilling i en forvaltning, hvor børn er afhængig af hans manglende dømmekraft og umenneskelige facon. Han har da selv problemer med tilknytning og empati. Fyr ham!

Man undrer sig at det kan lade sig gøre.

Skrevet af Steen Jæger, Tirsdag den 27. november 2012, 23:36

Man undrer sig at det overhovedet kan lade sig gøre i et moderne samfund, at den kvinde (Henriette) har fået godkendelse til at adoptere. Kvinden er jo syg i hovedet og det burde være hende der var blevet spærret inde på den lukkede istedet for.
Alle instanser har travlt med at vaske hænder lige nu. Psykolog, kommune, Danadopt og forældre burde allesammen politi anmeldes for medvirken til misrøgt og psykisk terror mod et lille barn, samt menneske handel.
Håber vores kære politikere tager deres ansvar alvorligt og sørger for at Danadopt kommer under luppen og lukkes hurtigst muligt og at man sørger for at børnene kommer hjem til deres biologiske forældre hurtigst muligt.
Det er rystende at læse Hækkerup sige at man er igang med at kigge på sagen. Det ved vi jo allesammen godt hvad det munder ud i. Absolut ingenting.
Føj Danmark!!!!!

Jeg ser udsendelsen lige nu

Skrevet af Bodil Sørensen, Tirsdag den 27. november 2012, 23:23

Og jeg er speechless-

Oversættelse

Skrevet af Helle Jensen, Onsdag den 28. november 2012, 03:01

Skal det forståes sådan, at du er målløs Bodil Sørensen?

Honestly!

Skrevet af Bodil Sørensen, Onsdag den 28. november 2012, 08:03

Det var da godt, at du forstod det.....